Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Σημεία της συντέλειας του κόσμου.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ.
Μετά την εξάντληση της πρώτης εκδόσεως του βιβλίου μας ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και κατόπιν επιμόνου ζητήσεως από πολλούς ιδιώτες προβαίνομεν στην δευτέραν έκδοσιν.

Το βιβλίο είναι επίκαιρο επειδή τα σημεία και τα γεγγονότα σήμερα,παραλληλιζόμενα με τις προφητείες του Κυρίου και των προφητών,έχουν καταπληκτική ομοιότητα στις ημέρες μας,όσο ποτέ άλλοτε.
Και έχουν πλήρη εφαρμογή στη σημερινή πολυτάραχη και παραπαίουσα πανσεξουαλική και σοσδομιτική ανθρωπότητα,επειδή τα αλλεπάλληλα γεγγονότα και σημεία βοηθούν στην ερμηνεία των προφητικών εσχατολογικών χωρίων της Αγίας Γραφής.
Όπως ξαφνικά αυτοερμηνεύονται σήμερα οι δύο περίεργες προφητικές εικόνες της Ι.Μ.Διονυσίου,Αγίου Όρους,όσο και η πρόρρηση του Δανιήλ με το ότι στην συντέλεια θα πληνθυθεί η γνώση.
Και για μεν τις τοιχογραφίες της Μονής που παριστάνουν η πρώτη τον βομβαρδισμό των αεροπλάνων και η δεύτερη την ατομική βόμβα,ζωγραφίστηκαν προ 400 περίπου ετών,για όλους τους μοναχούς και προσκυνητές όλων των προηγούμενων ετών!
Τότε ήταν γρίφος ανερμήνευτος,τώρα και ένα μικρό παιδί  που γνωρίζει τα αεροπλάνα και την ατομική βόμβα μόλις τα αντικρύσει αναφωνεί :Αυτό δείχνει την καταστροφή με αεροπλάνα,εκείνο την ατομική βόμβα.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κ. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου