Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

GEWKWN : ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ…… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 GEWKWN

Όλοι έχουν σχέδια εκτός από εμάς, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. σήμερα θα κάνουμε μια μικρή έρευνα που αφορούν τα σχέδια του Ισραήλ, των Αράβων, της Τουρκίας, της Ρωσίας, των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και άλλων, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ















1. ΙΣΡΑΗΛ: Το σχέδιο Γινόν είναι ένα στρατηγικό σχέδιο του Ισραήλ για να αλλάξει το γεωπολιτικό του περιβάλλον μέσω της διάσπασης μιας περιοχής ή κράτους σε μικρότερες περιοχές, που είναι εχθρικά και μη-συνεργάσιμα, ο Theodore Herzl, ο ιδρυτής του Σιωνισμού, είπε ότι η περιοχή του Εβραϊκού Κράτους εκτείνεται ‘’Από το ρυάκι της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη’’. Ο Ραβίνος Φίσμαν, μέλος της Εβραϊκής Υπηρεσίας για την Παλαιστίνη, δήλωσε στην κατάθεσή του στην Ειδική Εξεταστική Επιτροπή του ΟΗΕ στις 9 Ιουλίου 1947: ‘’Η Γη της Επαγγελίας εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη, περιλαμβάνει τμήματα της ……….Συρίας και του Λιβάνου. ‘’

ΧΑΡΤΗΣ 1.

Για να υλοποιηθεί το Σχέδιο ΓΙΝΟΝ πρέπει να γίνει διαίρεση ολόκληρης της περιοχής σε μικρά κράτη με τη διάλυση όλων των αραβικών κρατών, οι Παλαιστίνιοι δεν ήταν ποτέ ο μοναδικός στόχος των σχεδίων.

ΧΑΡΤΗΣ 2.

Στον χάρτη αριστερά είναι τα σύνορα που οροθετούνται από τα Ηνωμένα Έθνη το 1947 για ένα εβραϊκό κράτος και ένα αραβικό κράτος, το έδαφος αυτό βρισκόταν υπό βρετανικό έλεγχο. Οι Παλαιστίνιοι όμως πολέμησαν την συμφωνία, και το 1948 τα αραβικά κράτη της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, του Ιράκ και της Συρίας προχώρησαν σε εισβολή.

Ο μεσαίος χάρτης δείχνει, με πράσινο, πόσο μακριά έσπρωξαν οι αραβικές δυνάμεις τα εβραϊκά στρατεύματα.

Ο χάρτης δεξιά δείχνει πώς τελείωσε ο πόλεμος μετα από την αντεπίθεση των ισραηλιτών, το Ισραήλ υποστήριξε ότι η πορτοκαλί περιοχή είναι πλέον τα νέα εθνικά του σύνορα. Το πράσινο είναι ότι είχε απομείνει για τους Παλαιστινίους.

ΧΑΡΤΗΣ 3.

Το 1967, το Ισραήλ βρέθηκε σε πόλεμο με την Αίγυπτο, την Ιορδανία και τη Συρία. Ο πόλεμος τελείωσε με το Ισραήλ να καταλαμβάνει και τα δύο παλαιστινιακά εδάφη, καθώς και τα υψώματα του Γκολάν στη Συρία και τη χερσόνησο του Σινά της Αιγύπτου. Το Ισραήλ έδωσε πίσω τη χερσόνησο του Σινά ως μέρος μιας ειρηνευτικής συμφωνίας του 1979. Στις 8 Ιουλίου 2014, το Ισραήλ ξεκίνησε μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατιωτική επιχείρηση με το όνομα Protective Edge , η οποία συνίστατο σε μια ολοκληρωτική εισβολή στη λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα αμέτρητους θανάτους. Ο τότε πρωθυπουργός Νετανιάχου (είναι τυχαίο; ) κάλεσε 40.000 εφέδρους, είχε προβλεφθεί ένα σενάριο μεγάλης χερσαίας επιχείρησης, το Ισραήλ χτύπησε 1.320 στόχους στην Γάζα.

Μην ξεχνάτε τα ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ: Η σταδιακή μετατροπή της Γάζας σε περίκλειστη περιοχή συνοδεύτηκε με την de facto ιδιοκτησία από το Ισραήλ των χωρικών υδάτων της Γάζας, τα οποία περιέχουν μεγάλα αποθέματα φυσικού αερίου, ολόκληρη η ακτογραμμή της Ανατολικής Μεσογείου που εκτείνεται από το Σινά της Αιγύπτου έως τη Συρία αποτελεί μια περιοχή που περιλαμβάνει μεγάλα αποθέματα φυσικού αερίου αλλά και πετρελαίου.

ΧΑΡΤΗΣ 4.

2. ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ : Από το 1987 ξεσπά η πρώτη εξέγερση, η Ιντιφάντα, στη Λωρίδα της Γάζας και στην Δυτική Όχθη, στην διάρκεια της πρώτης Ιντιφάντα γεννήθηκε και το ισλαμικό κίνημα της Χαμάς. Το 2007, μετά από μήνες εσωτερικών συγκρούσεων με τη Φατάχ, η Χαμάς παίρνει τον έλεγχο της Γάζας. Τον Δεκέμβριο του 2008, ο ισραηλινός στρατός εξαπολύει στρατιωτική επίθεση στη Γάζα για τρεις εβδομάδες, ίσως την πιο φονική ισραηλινή επίθεση στη Γάζα μέχρι χθες

3. ΛΙΒΑΝΟΣ: Το 1982 ο τότε Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Α. Σαρόν ξεκινά μια στρατιωτική επιχείρηση στον Λίβανο με το όνομα “Ειρήνη στη Γαλιλαία”! Ο στόχος της είναι να απομακρυνθούν τα στρατεύματα της PLO από το νότιο Λίβανο, όμως, ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει την επίθεσή του, φτάνοντας μέχρι την πρωτεύουσα του Λιβάνου, την Βηρυτό!

Στον πόλεμο του 2006 μεταξύ του Ισραήλ και του Λιβάνου το Ισραήλ δεν πολεμούσε ένα κράτος, αλλά τη λιβανική Χεζμπολάχ, ξεκίνησε με πολλές αεροπορικές επιθέσεις και βολές πυροβολικού στο Λίβανο. Το Ισραήλ απέκλεισε επίσης τη θαλάσσια περιοχή του Λιβάνου. Η Χεζμπολάχ διεξήγαγε ανταρτοπόλεμο εναντίον της ισραηλινής εισβολής και εξαπέλυσε πολλούς πυραύλους σε ισραηλινές κοινότητες.

4. ΚΟΥΡΔΟΙ: Ένας χάρτης που πονά την Τουρκία (Le Monde Diplomatique, neosmetoikos)

Ο χάρτης δείχνει πού ζουν οι κούρδοι (στην πράσινη περιοχή), και τα εθνικά σύνορα που έχουν προταθεί σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, που όλες τους απέτυχαν, όμως σχεδόν όλοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα κουρδικό κράτος….. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

5. Ο χάρτης που παρουσίασε ο Νετανιαχου σε ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη, στον χάρτη δεν υπάρχουν τα εδάφη της Παλαιστίνης.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ…..ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ

Στα τέλη Αυγούστου, ο Saleh al-Arouri, ο νούμερο δύο ηγέτης της χαμας, με έδρα την Βηρυτό είπε σε ένα λιβανέζικο ειδησεογραφικό κανάλι ότι ‘’Ετοιμαζόμαστε για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο και συζητάμε τις προοπτικές αυτού του πολέμου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.’’ Ποια είναι αυτά τα ενδιαφερόμενα μέρη;

Η επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ ήταν τέτοιας κλίμακας και έντασης που δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την πλήρη έγκριση και χρηματοδότηση από τους ψυχοπαθείς ηγέτες που θέλουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, που θα αφήσει νεκρούς δισεκατομμύρια, και που θα μπορούσε ακόμη και να τερματίσει τη ζωή στη Γη σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Η χαμας ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ, έπραξε το αδιανόητο, προχώρησε στην σφαγή περισσότερων από 1.300 ανθρώπων και έχει απαγάγει δεκάδες άλλους. Η επίθεση δεν έμεινε αναπάντητη και το Ισραήλ άρχισε να ισοπεδώνει την Λωρίδα της Γάζας και ορκίζεται πως η εκδίκησή του θα είναι τρομερή. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ δεν αφορά μόνο την Παλαιστίνη, αλλά μια γενικευμένη σύρραξη που αφορά την αλλαγή του στάτους κβο και των καθιερωμένων συνόρων της Μέσης Ανατολής και αλλού.

Στο φως της δημοσιότητας οι εντολές της Χαμάς στα μέλη της, μεταξύ των διαταγών, αναφέρεται «Προκαλέστε κακό σε όσους περισσότερους μπορείτε, πάρτε ομήρους».

Στο ‘’παιγνίδι’’ κάποια στιγμή θα μπουν οι ΗΠΑ, Αγγλία, Ιράν, άλλες Αραβικές χώρες, ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ …… Η ΚΙΝΑ

Από philenews: Η χαμας επιδιώκει να πραγματοποιήσουν οι ισραηλίτες την χερσαία επίθεση για να εξαγριώσουν περισσότερο τους Άραβες και να ξεκινήσουν Γενικό πόλεμο εναντίον του Ισραήλ. Ήδη οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας προειδοποιούσαν για «δύσκολες εικόνες» από τη Γάζα τις επόμενες ημέρες.

Foreignaffairs: Η Χαμάς χρησιμοποίησε drones για να απενεργοποιήσει τμήματα των συστημάτων κυψελοειδούς επικοινωνίας του ισραηλινού στρατού, καθιστώντας πολλά από αυτά τα αυτοματοποιημένα συστήματα άχρηστα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ : Στις 7 Οκτωβρίου, ο Ισμαήλ Χανίγιε, υψηλόβαθμος πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, κάλεσε ‘’όλη την αραβο-μουσουλμανική κοινότητα’’ να συμμετάσχει στη μάχη όπως μπορεί με στόχο την καταστροφή του Ισραήλ.

Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα πόσο κοντά είμαστε στο αδιανόητο, η συντριπτική πλειονότητα εδώ στην Ελλάδα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να δουν την πραγματικότητα, ότι ο κόσμος που ξέρουμε σύντομα θα ανατραπεί, βρισκόμαστε κυριολεκτικά στα πρόθυρα μιας αποκαλυπτικής παγκόσμιας σύγκρουσης στην οποία δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου