Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΟΙ Η.Π.Α. ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

 «Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: 25 Πολιτείες στέλνουν ενισχύσεις στο Τέξας για να μην γκρεμίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τείχος με Μεξικό

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ

 Για το μέλλον της Αμερικής (Η.Π.Α.) έχουν αναφερθεί διάφοροι προφήτες της Ορθοδοξίας μας, και βέβαια, όλοι τους μιλούν με τα ζοφερότερα λόγια, όπως:

Άγιος Αριστοκλής: Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει…

Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης: Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη.  Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: «Οἱ Ἀμερικανοὶ εἶναι φίδια δὲν ἀφήνουν τὸν κόσμο σὲ ἡσυχία, ἀλλὰ θὰ τὴν πληρώσουν ἄσχημα. Ζυγώνει ὁ καιρός. Ἡ Ἀμερικὴ θὰ γίνει …μερικὴ»

    Στους παραπάνω πατέρες μπορούν να προστεθούν οι: ο όσιος Παΐσιος, ο γέρων Ευφραίμ της Αριζόνας, ο γέρων Αμβρόσιος (από τη νότια Σιβηρία), αλλά και πλήθος παλαιότερων προφητών, ενώ η εκπληκτική σύγκλιση των προφητειών τους μας δίδει βεβαιότητα, τόσο για τον βαθμό της καταστροφής των Η.Π.Α., όσο και για τον εκτιμώμενο χρόνο πραγματοποίησής της (δηλαδή οσονούπω).  Οι παραπάνω δε, άγιοι, μίλησαν τόσο για φυσικές καταστροφές (πιθανότατα τεχνητά κατασκευασμένες), όσο και για εσωτερικές τεράστιες αναταραχές (εμφύλιος), ενώ και στην Αποκάλυψη του Ιωάννου γίνεται ολοφάνερο το τραγικό μέλλον της "πόρνης Βαβυλώνας", η οποία δεν είναι άλλη από την Αμερική (με τους δορυφόρους της, όπως, πχ., η Αγγλία).

    Περισσότερα στοιχεία μπορεί όποιος θέλει να αποκομίσει από τις παρακάτω αναφορές:

  https://www.ekklisiaonline.gr/eipan/i-p-a-i-profities-ton-agion-gia-tin-ameriki/

 https://orthodoxia.gr/2020/02/21/tin-tychi-tis-vavylonas-tha-echei-i-ameriki/

 https://www.noiazomai.gr/2020/06/morfou-tha-seistei-to-sympan-amerikh.html

    Ήδη, το εμφυλιο-πολεμικό κλίμα καλώς κρατεί από τις τελευταίες εκλογές, στις οποίες η νοθεία υπέρ Joe Biden κατά Donald Trump ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερη, αλλά και προκλητική. Οι Η.Π.Α. αποτελούν πλέον ένα "υπερ-ηφαίστειο" προς έκρηξη!

    Η "προοδευτική-αριστερή" κυβέρνηση των "Δημοκρατικών" (τρομάρα τους...), σε αγαστή συνεργασία-υποδούλωση με την Παγκόσμια Σατανική Κυβέρνηση του ερχόμενου Αντίχριστου, οδηγεί στοχευμένα τις Η.Π.Α. προς όλεθρο, όπως και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες χώρες (εκτός της Κίνας που θα την χρησιμοποιήσουν ως βάση), έτσι ώστε όταν έλθει το Μίασμα-Βδέλυγμα της ερημώσεως και στεφθεί ως "βασιλέας-μεσσίας" στην Ιερουσαλήμ, να μην υπάρχει κράτος άλλο παντοδύναμο εκτός του δικού του, το οποίο θα έχει έδρα το Ισραήλ (η Κίνα είπαμε είναι δική του, προς το παρόν σύμμαχος της Ρωσίας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος, και λίγο αργότερα θα προδώσει την Ρωσία).  

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Ετοιμάζεται η εγκαινίαση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στις 22 Απριλίου 2024 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/22-2024.html 

    Στοχευμένα λοιπόν η νυν κυβέρνηση του Joe Biden δημιουργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα φτάνοντας στο σημείο να έλθει στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης, όχι μόνο με το Τέξας, αλλά και σχεδόν με τις μισές Πολιτείες των Η.Π.Α., με πρόσχημα την καταστροφή του φράχτη στα σύνορα Η.Π.Α. - Μεξικό, για την οποία με όλο τους το δίκιο αντιτίθενται, το Τέξας και οι "σύμμαχοί" του.   Ένας νέος πόλεμος "βορείων-νοτίων" (όχι πλέον με την γεωγραφική έννοια) βρίσκεται "προ των πυλών", με τους "Νότιους" (Ρεπουμπλικάνους-συντηρητικούς) να αποτελούν το περισσότερο υγιές κομμάτι και τους "βόρειους" (Δημοκρατικούς-παγκοσμιοποιημένους) να αποτελούν το πλέον διεστραμμένο "προοδευτικό" κομμάτι της Αμερικάνικης κοινωνίας

    Στον παρακάτω χάρτη, με κόκκινο είναι οι Πολιτείες-"Σύμμαχοι" του Τέξας, οι οποίες εναντιώνονται στην κυβέρνηση του σατανισμένου Biden.

 

 Εικόνα

  

  «Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: 25 Πολιτείες στέλνουν ενισχύσεις στο Τέξας για να μην γκρεμίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τείχος με Μεξικό

 https://www.pronews.gr/kosmos/emfylios-stis-ipa-25-politeies-stelnoun-enisxysei-sto-teksas-gia-na-min-gkremisei-i-omospondiaki-kyvernisi-to-teixos-me-meksiko/

Όλα λοιπόν τα προφητευμένα γεγονότα εξελίσσονται τώρα εμπρός των οφθαλμών μας.  Μαζί με τους υλικούς οφθαλμούς μας, ας μας αξιώσει ο Θεός να ανοίξουμε και τους πνευματικούς οφθαλμούς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τη σημασία όλων των παραπάνω γεγονότων και να οδηγηθούμε σε Μετάνοια και Σωτηρία.

ΑΜΗΝ 

orthodoxyellas.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου