Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Γ.Μ : Προφητείες τέλος , ώρα για …

 Χαίρεται













Τώρα που οι προφητείες αρχίζουν και γίνονται ολοφάνερα εμπρός μας ειδήσεις ,είναι ώρα για ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

Πίστη στον Χριστό ,επιστροφή στην εκκλησία του , χωρίς να κατηγορώ τους παπάδες και τους πιστούς , ο Κύριος είναι υπευθυνός για την κρίση του καθενός μας .
Διαφορετικά οτιδήποτε είναι η ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ του Ιούδα ,που δεν πήγε στον Χριστό για συγχώρεση ,απλά επέστρεψε τα αργύρια .

Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ.

Θα ‘ρθει εποχή που θα κατασκευαστούν μηχανές οι οποίες θα ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων…
Εκείνη την εποχή μόνο όσοι κατέβασαν τον νου τους στην καρδιά θα μείνουν ανεπηρέαστοι από αυτή την δικτατορία.

Οι προφητείες μας δίνονται για να βάλουμε ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και όχι για να τις κάνουμε αυτοσκοπό και εμπόριο likes ,views .
Πλανηθήκαμε όμως και γίναμε φουντωτές συκιές ,χωρίς ΜΕΤΑΝΟΙΑ και τους καρπούς του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ,αλλά με φαρισαικές γνώσεις και σχέσεις με γέροντες ,χριστεμπορούς και μοναστήρια κ.α έναν easy πλαγιό ,δαιμονικό τρόπο αγιασμού .

Τι είναι όμως η ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ;

Είναι η διανοητική ,με το μυαλό ,με τον εγκέφαλο στροφή πρός τον Θεό ,απαραίτητη πρίν η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,που είναι άκτιστη ενέργεια ,φωτίσει την καρδιά .
Είναι ο εγκεφαλικός βιασμός της καρδιάς που έχει το πονηρό πνεύμα και αντιστέκεται εσωτερικά
Η βαθιά Καρδιά και ψυχή που δεν θέλει να πηγαίνει εκκλησία ,να παρακολουθεί τα μυστήρια , να κάνει υπσκοή και να κατηγορεί τους παντες γύρω της ,γεμάτη ακάθαρτα πνεύματα .
Αυτή η καρδία μόνο ξεκινώντας με το μυσλό πλέον. μπορεί μόνο να καθαριστεί .
Πρώτα με το μυαλό και πίεση ,αντίσταση ,στο βαθύ θέλημα γίνεται η πρώτη .στροφή πρός τον Θεό ,αυτή είναι η ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.

Εις τούτο εφανερώθη ο υιός του Θεού, ίνα λύση τα έργα του διαβόλου…

Είναι διανοητική κατάσταση και χωρίς αυτή για αρχή δεν υπάρχει στην συνέχεια αληθινή καρδιακή ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Είναι το δώρο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Θεού στον άνθρωπο να διαλέξει Κύριο και επειδή ο άνθρωπος πλανάται και διαλέγει τον σατανά και δένεται από αυτόν Εις τούτο εφανερώθη ο υιός του Θεού

Ιω. 11,39 λέγει ὁ Ἰησοῦς· ἄρατε τὸν λίθον.

Αν ο άνθρωπος δεν βάλει ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ να ξεκινήσει μόνος του με το μυαλό ,τον πόλεμο με την ΠΕΤΡΑ που περικλύει την καρδιά του και μετά να ελθει ο Χριστός να τον αναστήσει .
Ο άνθρωπος αν δεν άρει τον Λίθον ,ανάσταση ,δεν μπορεί ο Χριστός να νικήαει τον Θανατο Αν δεν βγάλω εγώ την πέτρα από τον τάφο μου ,δεν παραβιάζει ο Κύριος την ελευθερία μου Εγώ βγάζω την πέτρα εμπρός από την πόρτα της καρδίας μου ,για ΑΡΧΗ …

Όταν δάκρυσε ο Θεός .

Η ΠΙΣΤΗ που έδειξαν οι αδελφές του Λαζάρου ότι ο Χριστός είναι ο Κύριος της ζωής και του Θανάτου και μετακύλισαν τον Λίθο , για να αναστήσει ο Κύριος τον αδελφό τους .
Γιατί μόνο αυτός μπορεί να νικήσει τον θάνατο που εμείς προκαλούμε στους εαυτούς μας
Για αυτό έκλαψε ο Χριστός ,βλέποντας το πλάσμα του να πεθαίνει και για αυτό ήλθε για να μας λυτρώσει από τον θάνατοη ,τότε η ανθρώπινη του φύση δάκρυσε , δείχνοντας την ΑΓΑΠΗ του Θεού για το πλάσμα του .

ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ είναι η επιστροφή στον Χριστό ,στην ΠΙΣΤΗ ότι είναι Θεός ,ο Υιός και Λόγος του Θεού ,που έγινε άνθρωπος για την σωτηρία μας .
Πρώτα με το μυαλό ,όσο και αν υπάρχει αντίσταση μέσα μου ,θα σβήσει σταδιακά .
Ότι η θυσία του ,το σώμα του και το αίμα του ,η εκκλησία του ,τα Μυστήρια της ,οι λειτουργοί του ,που ενεργεί μέσα από αυτους, είναι ο μόνος δρόμος πρός τον παράδεισο .

Για να κατέβει ο νούς στην καρδιά ,να πάει ο Χριστός από το μυαλό στην καρδιά πρέπει να θελήσει ο άνθρωπος να άρει τον λίθον ,την πώρωση .
Κάνοντας προσευχή , προσπάθεια , στην αρχή με το μυσλό και τότε θα έλθει ο Κύριος να κάνει τα υπόλοιπα κα να κάνει την καρδιά κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος ,να δώσει την αληθινή Καρδιακή ΜΕΤΑΝΟΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ – ΚΥΡΙΕ ΕΚΕΚΡΑΞΑ


Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου