Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Εμφάνιση Παναγίας Ελευθερώτριας και Εμψυχώτριας..

 

Εμφάνιση Παναγίας Ελευθερώτριας και Εμψυχώτριας: ”η μνήμη της Κρίσης είναι η γνώση.. Η γνώση είναι εφίδρωση…το καθαρτήριο βάπτισμα του ιδρώτα της Γεσθημανής”. Αναφορά της και στα σκάνδαλα! Εμφάνιση Παναγίας Ελευθερώτριας του Κοκκιναρά που είναι αφιερωμένη στην απελευθέρωση από τη Κατοχή καθώς οι ώρες είναι κρίσιμες…

Εμφάνιση Παναγίας Ελευθερώτριας και Εμψυχώτριας. Γιατί χωρίς εμψύχωση κανένας αγώνας δεν κερδίζεται..

Είπε: Η γνώση είναι εφίδρωση δεν είναι μόνο η Τελική Κρίση κρίνεσαι κάθε μέρα…..(η γνώση είναι το βίωμα της αγωνίας της Κρίσης)

Κάτω από το Κεφαλάρι της Κηφισιάς η μητρόπολη της Κηφισιάς και ένα γυναικείο μοναστήρι. Είδε την περιτείχιση.. Ακούγεται μόνο επί Παντελεήμονα έγινε κάτι..τα έργα και οι ημέρες του Παντελεήμονα ( που σημαίνει τώρα πάμε καλά).. Έρχεται η ηγουμένη οδηγώντας μια παλιά μερσεντές αυτές άλλης δεκαετίας που χρησιμοποιούσαν οι δεσποτάδες. Τη βάζει σε ένα πρόχειρο υπόστεγο. Φέρει ράσο ξεβαμμένο προς το μπλε (η Ελευθερώτρια έχει μπλε) ξεθωριασμένο σαν αυτό της δουλειάς.. Είναι η όντως Ηγουμένη η Οδηγήτρια η Ταπεινή .. Του λέει διάφορα..

Η γνώση είναι εφίδρωση δεν είναι μόνο η Τελική Κρίση κρίνεσαι κάθε μέρα όταν συνειδητοποιείς τι έκανες ή δεν έκανες… ( μια εικόνα που θυμίζει την αγωνία του αναμάρτητου Ιησού στη Γεσθημανή τον ιδρώτα του Χριστού ως θρόμβους αίματος ) .

Ουσιαστικά η γνώση είναι η επίγνωση του πεπερασμένου της ύπαρξης, της θνητότητας και της εαυτής αδικοπραξίας (μνήμη θανάτου, αυτομεμψία ,αυτογνωσία, αυτοσυσυνειδησία)

Αν ο Αναμάρτητος περιλούστηκε στον ιδρώτα πολύ περισσότερο ο άνθρωπος συναισθανόμενος την περατότητα του και τη δυστοκία του θα έπρεπε καθημερινά να λαμβάνει το καθαρτήριο βάπτισμα του ιδρώτα ” τρέμω τη Φοβερά Ημέρα της Κρίσεως” αυτός ο φόβος της Κρίσης ο φόβος και τρόμος Θεού που μας βοηθάει να μην γίνουμε κατά κυριολεξία αθεόφοβοι,

η μνήμη της Κρίσης είναι η γνώση.. και η αξιολόγηση είναι καθημερινή..

Μεγάλη Διδασκάλισσα η Ηγουμένη Οδηγήτρια Ελευθερώτρια..

Στο βάπτισμα εν ύδατι και πνεύματι, στο βάπτισμα του αίματος και σε αυτό των δακρύων πρέπει να προστεθεί και το βάπτισμα του ιδρώτα (της Γεσθημανής)..

Στο τέλος τον χαιρέτισε λεβέντικα Της Λευτεριάς άλλωστε συνώνυμη είναι

εια σου ρε μεγάλε … του είπε λαικότροπα σαν να τον εμψύχωνε.. (Γιατί χωρίς εμψύχωση κανένας αγώνας δεν κερδίζεται.. )

Εμφάνιση Παναγίας Ελευθερώτριας και Εμψυχώτριας.

Αφού είχε αυτή την πληροφορία το έψαξε και βρήκε 3 σημεία συναφή..

  1. Στην Κηφησιά στον Κοκκιναρά υπάρχει όντως Προσκυνηματικός ναός της Παναγίας Ελευθερώτριας. Κτίστηκε μετά το τέλος της Γερμανικής Κατοχής, με πέτρες μάλιστα από διάφορα μέρη της Ελλάδος, από όπου πολέμησαν οι πατριώτες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να ευχαριστήσουν την Παναγία
  2. Η αναφορά στα έργα και τις ημέρες του Παντελεήμονα είναι για τον πρώην Αττικής που καθαιρέθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 ενώ ήταν έγκλειστος στις φύλακες Κορυδαλλού. Σημειώνεται ότι ο πρώην μητροπολίτης εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών για υπεξαίρεση 195.000 ευρώ από τη Μονή Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου (Οσίου Εφραίμ) Νέας Μάκρης. Είχε απομακρυνθεί το 2005 από τον θρόνο του με απόφαση της ∆ιαρκούς Ιεράς Συνόδου ύστερα από τον θόρυβο που είχαν προκαλέσει οι φήμες για «ροζ» κασέτες με πρωταγωνιστή τον ίδιο, αλλά και τα δημοσιεύματα για την υπόθεση του Οσίου Εφραίμ και για υπεράκτιες εταιρείες ιδιοκτησίας του, καθώς επίσης και η παραδοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή ότι διέθετε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ «για τα γεράματά του», όπως είχε πει. Μια ανάλογη περίπτωση με αυτή της Αββακούμ όπου οι αμόναχοι επιχειρούν ρεσάλτο και πάλι στη μονή έχοντας τη νομική και όχι μόνο υποστήριξη του κλεφτοΦάναρου αλλά και τις πλάτες αρμοδίων και αναρμόδιων.. Στο τέλος κι εδώ θα νικήσει ο Γίγαντας της Θάλασσας Όσιος Αββακούμ όπως στην περίπτωση Παντελεήμονα ο Άγιος Εφραίμ… Η αναφορά στον Παντελεήμονα δείχνει ότι από την Επιβλέπουσα δεν ξεφεύγει τίποτα.. και κανείς..
  3. κάποιες άλλες συσχετίσεις που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο άτομο τις κράτησε για τον εαυτό του.
dimpenews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου