Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Ν Σωτηρόπουλος.Όταν θα πέσει το τέμενος του Ομάρ.Οι δύο φορές που την γλύτωσε μέχρι σήμερα από Μουσουλμανικούς πυραύλους της Χαμάς και του Ιράν.

 'Οπως έλεγε ο Άγιος Πα'ι'σιος όταν πέσει το Τέμενος του Ομάρ(Τζαμί Αλ-Ακσά)θα ξεκινήσουν τα γεγγονότα του 3ου Παγκοσμίου πολέμου.

atheath7selini

Εκτός από τα ιστορικά γεγγονότα  που αναφέρει στην ομιλία του ο Ν.Σωτηρόπουλος υπάρχουν και δύο σημαντικά γεγγονότα που έγιναν πρόσφατα και θα μπορούσαν να ρίξουν το Τζαμί Αλ-Ακσά.

Στις 16 Δεκεμβρίου ένας πύραυλος της Χαμάς αποκρούστηκε από το Ισραηλινό Iron Dome πολύ κοντά στο Τζαμί Αλ-Ακσά(Τέμενος του Ομάρ)και αν ο πύραυλος αυτός δεν είχε αναχαιτιστεί όπως μας δείχνει στο βίντεο του Χ ο Πρέσβης Gilad Erdan σήμερα δεν θα υπήρχε το Τέμενος του Ομάρ με υπαιτιότητα της Μουσουλμανικής Χαμάς.


Μοιράζοντας την ομιλία του στο X το βράδυ του Σαββάτου, ο Erdan έγραψε: «Το Ισραήλ υπερασπίζεται το τέμενος Al-Aqsa από πυραύλους της Χαμάς! !️

«Ακριβώς όπως το ISIS κατέστρεψε τζαμιά, η Χαμάς-ISIS είναι πρόθυμη να ανατινάξει το Al-Aqsa. Για τη Χαμάς, η δολοφονία Ισραηλινών είναι πιο σημαντική από τους ισλαμικούς ιερούς τόπους. Αυτό είπα σήμερα στη Γενική Συνέλευση των "Ηνωμένων Εθνών καθώς έδειξα την αναχαίτιση από τον Σιδηρούν Θόλο ενός πυραύλου της Χαμάς που εκτοξεύτηκε προς το Όρος του Ναού. Αυτοί είναι οι τρομοκράτες που ο ΟΗΕ επέλεξε να προστατεύσει. Απίστευτο!!️»


Η δεύτερη φορά που κινδύνευσε να πέσει το Τέμενος του Ομάρ ήταν το Σάββατο στην Ιρανική επίθεση με πυραύλους και drone στο ισραήλ.


Παραλίγο να καταστραφεί το τέμενος Al-Aqsa  - Σώθηκε στο παρά πέντε

«Αν το Ισραήλ δεν είχε αναχαιτίσει τον πύραυλο, ο 3ος ιερότερος τόπος στο Ισλάμ θα είχε καταστραφεί»

«Το Ιράν επιτέθηκε κυριολεκτικά στο τέμενος Al-Aqsa», τόνισε ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ Ντέιβιντ Φρίντμαν.

Συμπλήρωσε ότι «αν το Ισραήλ δεν είχε αναχαιτίσει τον πύραυλο, ο 3ος ιερότερος τόπος στο Ισλάμ θα είχε καταστραφεί».

Ο πρώην πρέσβης είπε ακόμη: «Είναι καιρός το Ισραήλ, η Δύση και οι μετριοπαθείς σουνιτικές χώρες να ενωθούν εναντίον αυτής της κακής, τρομοκρατικής χώρας».

«Το γεγονός ότι το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του έχουν καταστρέψει μια επίθεση ιρανικών drones, πυραύλων κρουζ και βαλλιστικών πυραύλων δεν δίνει το δικαίωμα στο Ιράν να επιχειρήσει μαζική δολοφονία. Το Ιράν πρέπει να λάβει ένα σαφές μήνυμα ότι δεν μπορεί να το κάνει ξανά», είπε

Αυτό σημαίνει ότι το Τέμενος του Ομάρ θα πέσει όπως αναφέρει και ο Ν.Σωτηρόπουλος από σεισμό.Ενας σεισμός που περιγράφεται στην Αγία Γραφή με τεράστιες καταστροφές σε Ισραήλ και Ιορδανία που δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος που περιμένουμε και στην Ελλάδα,αφού προφανώς θα κουνηθεί όλη η Μεσόγειος.Γι αυτό το θέμα θα γράψουμε σε άλλη αναρτηση όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου