Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου του Αγίου Όρους το 1992 για την αναπόφευκτη κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης



Το 1992, δύο χρόνια πριν τον θάνατο του αγίου Παϊσίου, αρκετοί καθηγητές ήρθαν κοντά του στο Άγιο Όρος και του είπαν ότι τα 12 κράτη της ΕΟΚ σχεδίαζαν να δημιουργήσουν ένα ενιαίο κράτος με ισχυρή κυβέρνηση, ενιαία εξωτερική πολιτική και ισχυρή οικονομία.

Αφού τους άκουσε προσεκτικά, ο μοναχός Παΐσιος είπε: « Αν πάρεις δώδεκα διαφορετικά χαλιά και τα ράψεις μεταξύ τους, δεν θα γίνουν ένα μεγάλο χαλί. Θα παραμείνουν δώδεκα διαφορετικά χαλιά που απλά ράφτηκαν μεταξύ τους.

Τα τελευταία εκατό χρόνια, οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις έχουν πλημμυρίσει τον κόσμο με αίμα πολλές φορές και, τυφλωμένες από τον εγωισμό τους, δεν ζήτησαν καν συγχώρεση για αυτό.

Είναι λοιπόν δυνατόν να δημιουργήσουν τώρα ένα κράτος με κοινά συμφέροντα; Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα θα διαλυθεί λόγω του εγωισμού των μεγάλων δυνάμεων » .

Η ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) είναι μια ένωση 12 κρατών που δημιουργήθηκε το 1957 με στόχο την περαιτέρω οικονομική ολοκλήρωση, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας Κοινής Αγοράς. Το 1993, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) δημιουργήθηκε με βάση την ΕΟΚ.

Λίγο καιρό αργότερα, τον αιδεσιμότατο επισκέφθηκε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μετά την επίσκεψή του, ο πατέρας Paisiy έδειξε το κουτί με τις σοκολάτες που δώρισε ο βουλευτής σε έναν ιερομόναχο και είπε: «Βλέπετε τι πολύχρωμες σοκολάτες μου έφερε; Είναι σαν δώδεκα χώρες της ΕΕ: ​​το χρώμα είναι διαφορετικό, αλλά στο εσωτερικό έχουν όλες την ίδια σοκολάτα. Και μόλις ζεσταθεί, θα λιώσουν αμέσως . »

Και ο Σεβασμιώτατος μιλούσε συχνά για το ότι η Κωνσταντινούπολη θα ανήκε ξανά στην Ελλάδα. Αυτό φαινόταν εντελώς απίστευτο, και πολλοί άνθρωποι ήρθαν στον γέροντα μόνο για να ακούσουν αυτή την προφητεία με τα αυτιά τους.

Αλλά θα σας τα πούμε την επόμενη φορά, εγγραφείτε εκεί ⬇ για να μην το χάσετε.

✅Αυτό ήταν ένα κεφάλαιο από το βιβλίο «Ο βίος του Αγίου Παϊσίου», Μόσχα, Οφρογραφία, 2021, σελ. 481-482. Το βιβλίο αυτό περιγράφει αναλυτικά, βήμα προς βήμα, ολόκληρη τη ζωή του Οσίου Γέροντα Παϊσίου και συγκεντρώνονται οι καταπληκτικές διδαχές του. Το βιβλίο μας «Ο βίος του Αγίου Παΐσιου του Σβυατογκόρετς» έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο πνευματικό και εκπαιδευτικό βιβλίο» στον διαγωνισμό «Διαφωτισμός μέσω Βιβλίων» το 2017.


Εάν βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση ζωής και δεν έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα βιβλία μας, γράψτε μας σε προσωπικό μήνυμα τη διεύθυνση email σας και τον τόμο που θα θέλατε να διαβάσετε, θα σας στείλουμε ένα e-book ως ένα δώρο. Διαβάστε τα βιβλία του Αγίου Παϊσίου του Αγίου Όρους, φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας
dzen.ru 
ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου