Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο 3ος Ναός του Σολομώντα και ο Αντίχριστος.

            Από την εκ νέου γέννηση του Ισραήλ ως έθνος το 1948, το Ισραήλ και οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο έχουν ακόμη πιο έντονα  την επίγνωση της απουσίας του  Ναού της Ιερουσαλήμ για τους Εβραίους που λάτρευαν το Θεό τους.
            Μετά τον 1ο ναό στην Ιερουσαλήμ που καταστράφηκε από τους εχθρούς,[το βασιλιά Ναβουχοδονόσορα της Βαβυλωνίας,σημερινού Ιράκ] ένας  2ος ναός χτίστηκε (προ Χριστού), για να καταστραφεί από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο 70 μ.Χ.
            Τώρα, μετά από σχεδόν 2000 χρόνια ,δεν έχει ούτε ναό,για την κατασκευή του 3ου  Ναού υπάρχει ένας διάλογος μεταξύ των Εβραίων του Ισραήλ. Προφητικά, αυτό είναι σωστό για την ώρα, με όλα τα άλλα. Ώρα λήξης  για τις προφητείες που έχουν θεϊκά παραταχθεί μαζί.
            Η Ιερουσαλήμ στο Όρος του Ναού θα συνεχίσει να γίνεται η πιο θερμή θέση στον κόσμο και  σημείο για εκδηλώσεις,παγκόσμια νέα αυτών των εσχάτων. Είναι ιερό μέρος για τις 3 θρησκείες  που επιθυμούν τα νομικά δικαιώματα στο Όρος: του Ναού ,ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ και η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία. [Ζαχαρίας 12:1-3].

                             Ο επερχόμενος  3ος  Ναός ...

              Οι Προφητείες της Αγίας Γραφής είναι σαφές ,ότι μια φορά για  επτά χρόνια στην  Μέση Ανατολή υπογράφεται  Ειρηνευτική Συμφωνία , από το τέλος του καιρού του αντίχριστου, τότε ο  3ος Ναός στην Ιερουσαλήμ θα κατασκευαστεί εντός των πρώτων 3 1/2 ετών της Θλίψης.
Αποκάλυψη 11:2 αναφέρει σαφώς το Ναό, ο οποίος έχει ήδη κατασκευαστεί από το σημείο του μέσου της  7 Έτους διάρκειας, που εντοπίζεται στην Αποκάλυψη 13:01 . [Βλ. παρακάτω γράφημα]

                                         Παγκόσμια αντίδραση για τον 3ο  Ναό.:

                Χωρίς αμφιβολία, η κατασκευή αυτού του 3ου Ναού κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης  περιόδου των 3 1/2 ετών θα είναι μια πρωταρχική αιτία της μαζικής αιματοχυσίας, του τρόμου  και του θάνατου που θα προκύψει σε όλο τον κόσμο εκείνη την εποχή. Το ένα "τέταρτο" της γης θα πεθάνει μέσα σε λίγους μήνες από την "έναρξη" της περιόδου αυτής στα  7 χρόνια, εν μέρει από τον πόλεμο. [Rev.6: 4,8]


                          Βδέλυγμα της ερήμωσης [Δανιήλ .9: 27]



               Μόλις ολοκληρωθεί, τότε  ο Αντίχριστος θα είναι ο τελικός παγκόσμιος ηγέτης ο οποίος θα μπει στο 3ο Ναό κατά τον ακριβή μέσω-7  έτη της περιόδου στα 7 χρόνια Θλίψης.

            Ο άνθρωπος της αμαρτίας "παίρνει τη θέση του στο ναό του Θεού, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Θεό ." (2 Θεσσαλ.2: 4? Rev.13 :1-18? Δαν 9:27.).

           Αυτή η πράξη θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δοκιμασία , η πιο τρομακτική και νεκρική περίοδος στα  3 1/2 έτη, που θα συμβεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία, όλα στα χέρια του Αντίχριστου.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HE IS NEAR.COM.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου