Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πρώην Ισραηλινός αξιωματούχος λέει ότι η κατασκευή του προφητικού τρίτου (και τελικού) Εβραϊκού Ναού πρόκειται να συμβεί, και μάλιστα σύντομα.

Πήγα να επισκεφθώ την εβραϊκή συνοικία στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ για να δούμε πώς οι προετοιμασίες για την ίδρυση του νέου ναού είχαν ξεκινήσει. Για εκατοντάδες Ισραηλινούς, το έργο τους για την ανανέωση του ναού έχει γίνει η δουλειά της ζωής τους. Είναι καιρός, έτσι ώστε να πιστεύουν, για τη δημιουργία του Τρίτου Ναού στην κατάλληλη θέση του - ακριβώς στο χώρο που ήταν ο πρώτος ναός και ο δεύτερος ναός,εκεί που ήταν στεκόταν πριν από την καταστροφή.
 

        Γνώρισα τον Yehuda στην πύλη εισόδου στο Όρος του Ναού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση στη ζωή του από το να περπατήσει στο έδαφος του Όρους του Ναού. Αν και ο ίδιος έχει επισκεφθεί το χώρο εκατοντάδες  ή ακόμη και χιλιάδες φορές,, η καρδιά του χτυπάει ακόμα με ενθουσιασμό σε κάθε επίσκεψη. "Απ 'όσο βλέπω, μια καταπληκτική θεία κίνηση εκδηλώνεται εδώ», εξήγησε, ενώ  περιμέναμε στην ουρά στην πύλη. «Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα μέρος αυτής της θείας κίνησης, η οποία θα κορυφωθεί με την δημιουργία του τρίτου Ναού."
             "Εκείνοι που δεν αισθάνονται τι πρόκειται να συμβεί είναι είτε τυφλοί ή ηλίθιοι, ή αχάριστοι,"  σημείωσε, σαφώς ενοχλημένος μαζί μου, αφού είχε παρατηρήσει την επιφυλακτικοί έκφραση στο πρόσωπό μου. "Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο στην ιστορία του ανθρώπινου γένους! Η επιστροφή των εξόριστων ανθρώπων στην πατρίδα τους είναι μοναδική στην ανθρώπινη διάρκεια, χρονικά. Είναι όλα γραμμένα στην Τορά. Και το τελευταίο, υπέρτατο στάδιο θα είναι η κατασκευή του ναού. "

               Ωστόσο, υπάρχει ένας περιθωριακός παράγοντας που πρέπει να παραλειφθεί. Σε όλα αυτά τα σχέδια και τις φωτογραφίες και εικονογραφήσεις και τους γρίφους και τα βιβλία που προβάλλονται από τους Εβραίους πιστούς, ο Τρίτος Ναός φαίνεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στέκεται ψηλά πάνω σε αυτό.
             Αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του, ο Θόλος του Βράχου[Τέμενος του Ομάρ-Αλ Ακτσά],σαν  η γη να το είχε  καταπιεί.
            Υπο-σημείωση: "και είναι επομένως μόνο θέμα χρόνου πριν ο ναός ξαναχτιστεί στην κορυφή του αρχαίου βουνού, ενδεχομένως μετά από μια φυσική καταστροφή που θα καταστρέψει τον υπάρχοντα μουσουλμανικό Θόλο του Βράχου.» [Τέμενος του Ομάρ] «The Script Αρμαγεδδώνας» -Peter Lemesurier, 1993.σελ.210.
           «Ο  Αντίχριστος », ωστόσο, ο νέος αρχηγός θα πρέπει να έχει το θάρρος να προχωρήσει μπροστά και να παίξει το ρόλο του στο ακέραιο, εφόσον το προφητικό μεγάλο σχέδιο είναι να πάει προς τα εμπρός. Και το έργο του θα απαιτήσει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι αυτονόητο, για ένα ξεκίνημα, που θα πρέπει να είναι ήδη στην Ιερουσαλήμ, και κατά προτίμηση στην κατοικία στο Όρος των Ελαιών, πριν από τον αναμενόμενη σεισμό. "Σελ. 232
           ".... Ο ίδιος, (αντίχριστος), θα πρέπει δεόντως να ενθρονιστεί και χριστεί με λάδι μέσα από τα ερείπια του Θόλου του Βράχου." - Σελ. 235               http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2013/06/buildng-third-temple-jerusalem.html   AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑL- MONITOR ΚΑΙ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.       ΣΧΟΛΙΟ:Όλα δείχνουν ότι πάμε στο τελικό στάδιο του σχεδίου για την Παγκοσμιοποίηση.Το Τέμενος του Ομάρ με κάποιο άγνωστο τρόπο σε μας θα καταστραφεί και η ώρα του αντίχριστου-παγκόσμιου κυβερνήτη θα έχει φτάσει.Από εκεί και πέρα θα παίξουν όλες οι εξελίξεις με πανευρωπα'ι'κές εξεγέρσεις ,την ανακοίνωση επίσημα πλέον του πολέμου στην Μ.Ανατολή και την ανάδειξη  του Μεσσία των Εβραίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου