Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

To Βατικανό καλεί τους μουσουλμάνους καταδικάσουν την Βάρβαρη τζιχάντ στο Ιράκ.

ΣΧΟΛΙΟ : Τον Πάπα να καταράσθε έλεγε ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός γιατί αυτός θα είναι η αιτία.Από την άλλη ο Γέροντας Πα'ί'σιος έλεγε για την πανθρησκεία που θέλουν να κάνουν και ότι ο Πάπας παίρνει τα σχέδια από τους Εβραίους και τα δείνει στους Μουσουλμάνους να τα υλοποιήσουν.Καλή ώρα όπως τώρα που πήγε ο Πάπας Φραγκίσκος στις 25 Μα'ί'ου στα Ιεροσόλυμα για επίσημη επίσκεψη και αμέσως μετά μας προέκυψε η Μουσουλμανική ISIS.                                    Ο Σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν είπε τον Μάιο του 1935 στο Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών Pierre Laval, όταν προτάθηκε η επίσημη άθεη Σοβιετική Ένωση ότι πρέπει να ενθαρρύνει τον Χριστιανισμό να αποκτήσει την εύνοια του Πάπα.
pope-francis-hall-of-remembrance-afp
Αν νομίζετε ότι πίστη είχε τίποτα να κάνει με αυτό ή όχι, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη   Σοβιετική Ένωση, η Ρωσία έχει  επανατοποθετηθεί ως υπερασπιστής της Ανατολικής     Χριστιανοσύνης και ο παπάς συνεχίζει να ασκεί  με όπλα (έχει την προσευχή και τη δύναμη του στον κόσμο) από το  μεγαλύτερο άμβωνα.

Όπως αναφέρθηκε από την καθολική υπηρεσία ειδήσεων, στις 12 Αυγούστου,το                        Ποντιφικό Συμβούλιο για το διαθρησκευτικό διάλογο δημόσιευσε μια κοινοποίηση (η οποία δεν θα συνέβαινε χωρίς την γνώση και την σύμφωνη γνώμη του Πάπα Φραγκίσκου)και  καλεί τους μουσουλμάνους ηγέτες να καταδικάσουν τη "βαρβαρότητα" και τις "ανείπωτες εγκληματικές πράξεις» των ισλαμιστών μαχητών με στόχευση τη θρησκευτική μειονότητα στο Ιράκ.

Είπε, "τα δεινά των Χριστιανών Γιαζίντις και άλλων θρησκευτικών και εθνοτικών κοινοτήτων που    είναι αριθμητική μειονότητα στο Ιράκ απαιτεί μια σαφή και θαρραλέα στάση εκ μέρους                      των θρησκευτικών ηγετών, ιδιαίτερα από τους μουσουλμάνους ηγέτες , που είναι εκείνοι που ασχολούνται στο διάλογο των θρησκειών και ο καθένας έχει καλή θέληση".    http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/08/13/Pope-Francis-Renews-Appeal-for-ISIS-Victims-in-Letter-to-UN-Secretary-General    AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREITBART:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου