Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: »ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ»

jhlkjhlkjhkljhkl
O Youri Birch απείλησε να κάψει την Κριμαία και όλoυς τους κατοίκους της. Αυτό δήλωσε ο  Ουκρανός βουλευτής και  διοικητής του τάγματος «Dnepr-1», δήλωσε σε μία από τις τοπικές εκπομπές . (tvsveda)
 «Με τα όπλα που έχουμε θα πάμε στην Κριμαία, και θα φύγουν όλοι οι κάτοικοί της. Τώρα δεν θα είναι ο στρατός. Θα χρησιμοποιούμε ένα άλλο όπλο, και κανείς να μην μας πεί ότι μπορούμε να ελευθερώσουμε την Κριμαία με κάποιον τρόπο πολιτισμένο. Είναι απαραίτητο να τους κάψουμε όλους »
 Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος της Ουκρανίας είναι διάσημος για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο Birch έκκληση για πόλεμο με τη Ρωσία σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και απείλησε με τρομοκρατικές ενέργειες τη Ρωσική Ομοσπονδία.
 «Είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε στις ρωσικές μονάδες πληροφοριών, των ανατρεπτικών ομάδων», – δήλωσε ο Ουκρανός αναπληρωτής.

dimpenews.com               http://dimpenews.com/2015/02/19/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba/    ΣΧΟΛΙΟ : Το άλλο με τον Αγαθάγγελο και την χερσόνησο(Κριμαία)το ξέρει ο Ουκρανός βουλευτής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου