Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Hρθε η ώρα των ανατροπών; Ο Ομπάμα δεν θα τελειώσει τη θητεία του;Τι θα γίνει με την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ.



Η μεταναστευτική κρίση οδήγησε την ΕΕ σε Συνέδριο στις Βρυξέλλες που πήρε αποφάσεις.Θα εκμεταλλευτεί το Ισλαμικό κράτος την μεταναστευτική κρίση για να κάνει το μεγαλύτερο τρομοκρατικό κτύπημα όλων των εποχών στην Αμερική ; Ο Πάπας Φραγκίσκος τον Σεπτέμβριο του 2015 επισκέφτηκε τις ΗΠΑ,όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο Ομπάμα την μεταναστευτική κρίση.Του μετέφερε επίσης μία προφητεία από το τελευταίο κεφάλαιο της Αγίας Γραφής,ότι δεν θα τελειώσει την δεύτερη Προεδρική θητεία του.Είναι ο 44ος και τελευταίος πρόεδρος.Ο λαός θα αντιμετωπίσει έναν εχθρό που είναι μεγαλύτερος από την ISIS ,την Αλ-Κάιντα και το Ιράν.Οσοι ζητήσατε να μάθετε που άκουσα ή είδα την προφητεία ότι ο Ομπάμα είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ δείτε το βίντεο:

Επίσης στην προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε στις ΗΠΑ επικρατέστεροι για να αναμετρηθούν στις Προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016 είναι η Χίλαρι Κλίντον(σύζυγος του πρώην Προέδρου Μπιλ Κλίντον).Δείτε την κάρτα των Ιλουμινάτι για το πρόσωπό της.

Επόμενη κάρτα "Χίλαρι Κλίντον"
Στην κάρτα κρατάει κάτι σαν μαστίγιο και είναι σίγουρο ότι ο ρόλος της στους Ιλλουμινάτοι είναι σημαδιακός και κωδικός . Άγνωστο ακόμα λοιπόν τη πρόκειται να κάνει στο μέλλον η κυρία αυτή άλλα θα πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά σε αποφάσεις και γεγονότα που θα την συνδέουν.
Ο δεύτερος υποψήφιος που είναι εικρατέστερος και μπορεί να αναμετρηθεί με την Χίλαρι Κλίντον είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.Δείτε την κάρτα που τον αφορά.
Επόμενη κάρτα " αρκετά πια"
Σε αυτή την κάρτα φαίνεται ότι κάποιος μας ανέχτηκε αρκετά η ότι εμείς τον ανεχτήκαμε αρκετά. Από την φώτο όμως καταλήγουμε ότι κάποιος που έκανε υπομονή μαζί μας ήρθε στα όρια του. Άρα στο μέλλον αν δούμε ξαφνικά το καθαρό πρόσωπο του κάθε κράτους να είναι σκληρό και άδικο να μην μας φανεί και τόσο ξαφνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου