Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κάποιο μεγάλο γεγγονός είναι έτοιμο να συμβεί ώστε ο Ομπάμα να μην φύγει τον Ιανουάριο του 2017.

Οι παγκοσμιοποιητές μετά την άσχημη κατάσταση υγείας της Χίλαρυ Κλίντον,διαλύουν την προεκλογική εκστρατεία της ,πράγμα που σημαίνει ότι ο Ομπάμα θα παραμείνει Πρόεδρος και μετά τον ιανουάριο του 2017.Όπως όλα δείχνουν δεν θέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.obama_not_leaving.jpeg
Δημοφιλές Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να τον σκοτώσουν ,όπως θα δείτε στο τελευταίο βίντεο παρακάτω.


Στο 1ο βίντεο θα ακούσετε από το στόμα του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα,ότι δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα υπάρξει νικητής από τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.Ξέρει κάτι που δεν ξέρει ο Αμερικάνικος λαός;original.2.jpg
Ο Matt Drudge μας προειδοποιεί ότι ένα μεγάλο γεγγονός είναι έτοιμο να συμβεί.
Στο 2ο βίντεο ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής talk show, Michael Savage,λέει στον Alex Jones πληροφορίες για τον πόλεμο που έρχεται,την υγεία της Χίλαρυ Κλίντον,και ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα θα αναστείλει τις Αμερικάνικες εκλογές.
Στο 3ο βίντεο παρακάτω από το MrThriveAndSurvive, μας λέει γιατί πιστεύει ότι ο Μπάρακ Ομπάμα δεν θα πάει πουθενά τον Ιανουάριο του 2017.if_someone_wins_the_election.jpeg
Σε γκάλοπ που έγινε για την Χίλαρυ,οι Αμερικανοί σε ποσοστό 30 % πιστεύουν ότι η Χίλαρυ αν κερδίσει τις εκλογές θα πεθάνει πριν λήξει η θητεία της,ενώ πολλοί πιστεύουν ότι είπε ψέμματα για την υγεία της.
Στις 13 Ιουνίου είχαμε αναφέρει στο ANP ότι θα ακυρωθούν οι εκλογές , θα υπάρξει στρατιωτικός νόμος και ο Ομπάμα θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο για άλλα 4 χρόνια.



Η εφημερίδα 
Washington Post, έγραψε την τρελλή θεωρία συνωμοσίας ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν,δηλητηρίασε την Χίλαρυ Κλίντον.Αυτό δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι οι παγκοσμιοποιητές.
Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις που θα μας διαψεύσουν ή θα μας επιβεβαιώσουν σε αυτά που αναφέρουμε.Αναμένουμε αυτή την μεγάλη ανακοίνωση για να δούμε πραγματικά την ιστορική πολιτική των ΗΠΑ,στην παγκόσμια σκηνή..
HILLARY_AND_BILL_CLINTON_MURDERS_CONSPIRACY.jpghttp://allnewspipeline.com/More_Evidence_Obama_Is_Going_Nowhere.php
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου