ΡΟΛΟ'Ι'

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη Κοσμοσυρροή πιστών στο σπίτι γνωστού ηθοποιού που έχει στην κατοχή του τον σκούφο του Αγίου Παϊσίου (ΒΙΝΤΕΟ)


skoufos-682x384
Ο Πέτρος Ξεκούκης αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες ότι είχε στην κατοχή του τον σκούφο του Αγίου Παϊσίου. Σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως αρκετός κόσμος τον επισκεπτόταν για να προσκυνήσει! «Είχα μια φίλη που ο γιος της είχε καρκίνο, πήρε τον σκούφο και το παιδί προχωράει πολύ καλά και αυτό για μένα ήταν το πιο σημαντικό», εξομολογείται ο ηθοποιός.

«Μου το παρέδωσε μια μοναχή η οποία ήταν πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου και τον είχε γνωρίζει πριν από 30 χρόνια», αναφέρει και συνεχίζει: «Της το έδωσε και της είπε: «Πάρτο να το φυλάξεις και να το δώσεις σε όποιο κεφάλι ταιριάζει. Τώρα πια δεν το έχω στα χέρια μου, το παρέδωσα σε ένα μοναστήρι. Το είχα 5 χρόνια και δεν ήθελα να πάρει έκταση το θέμα. Αναγκάστηκα και το έδωσα σε ένα μοναστήρι κι έτσι έχω πια ψυχική ηρεμία ότι δεν είναι ο σκούφος στα χέρια μου. Μεγάλη ευθύνη».
http://www.makeleio.gr/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%85%cf%81%cf%81%ce%bf%ce%ae-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%b3/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.