Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Έχει σχέση ο Κιμ Γιονκ Ουν και η Βόρεια Κορέα με τις προφητείες του πολέμου του Γωγ και Μαγώγ;

Καμπαλιστής που θέλει να κρατηθεί ανώνυμος και είναι πολύ γνωστός στο χώρο των Χαρεντίμ(Υπερορθόδοξοι του Ισραήλ) λέει ότι ο Κιμ Γιονκ Ουν και η Β.Κορέα θα παίξουν πολεμικό ρόλο πριν την έναρξη του πολέμου Γωγ Και Μαγώγ.


«Ο καμπαλιστής έδινε μια ομιλία για το τέλος των ημερών και δήλωσε ότι η κατάσταση στη Βόρεια Κορέα είναι πολύ πιο σοβαρή από ό, τι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν,» Ο Moshe Herman, δημοσιογράφος στο Kook, δήλωσε στο  Breaking News Ισραήλ. «Είναι, στην πραγματικότητα, η κατάσταση μπορεί να είναι τόσο σοβαρή ώστε αυτός έχει  προειδοποιήσει πριν από τον τελικό πόλεμο και την εμφάνιση του Μεσσία(Αντίχριστος), ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ.«Αυτός με βάση τη γνώμη του σε μια προφητεία του Ησαΐα, ο οποίας αναφέρεται στον  πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ Αναφέρεται στην αρχή στα ανατολικά, που ο Kαμπαλιστής ερμηνεύει σαν Ασία.»

    
Σύμφωνα με τις πράξεις τους, ανάλογα θα επιστρέψουν την οργή στους αντιπάλους τους, η αποζημίωση για τους εχθρούς τους στα νησιά. Θα επιστρέψει την ανταμοιβή. Έτσι πρέπει να φοβούνται το όνομα του Hashem από τα δυτικά, και η δόξα του από την ανατολή του ήλιου, για την αγωνία που θα έρθει όπως μια πλημμύρα, στην οποία η αναπνοή του Hashem. Και ένας λυτρωτής θα έρθει στη Tzion, και σ 'αυτούς  με τη σειρά από την παράβαση στον Ιακώβ, λέει ο Hashem. για το Ησαΐας 59: 18-20Ο Καμπαλιστής είπε ότι τα θαύματα που έχουν σχέση με το τέλος των ημερών, θα είναι  πρώτα στον πόλεμο στην Ασία.

«Παρά την σχεδόν παγκόσμια φύση του πολέμου στα ανατολικά, το Ισραήλ, θα γλιτώσει από θαύμα,» δήλωσε ο Herman, αναφέροντας τον ραβίνο. «Ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ  θα ρέει μπρος σαν ποταμός, και οι δυνάμεις του Κυρίου θα καταπατηθούν από τους πρώτους.»Ο Κύριος του Ιεζεκιήλ, όπως αναφέρεται  στο τέλος του πολέμου.


    
Και θα γυρίσει σε σένα περίπου και θα τους οδηγήσει επάνω και θα προκαλέσει να έρθουν από τα πέρατα του βορρά και εγώ θα τους φέρω πάνω στα βουνά του Ισραήλ. Ιεζεκιήλ 39: 2«Στο τέλος, όπως ακριβώς και σε ένα ποτάμι που πλημμυρίζει, όλες οι χώρες θα πρέπει να αρθούν από τον πόλεμο και έφερε στο βουνό του Θεού, στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο Herman. «Όπως προφήτευσε, το επίκεντρο του πολέμου θα μετακινηθεί από την Ασία προς το Ισραήλ, όπου θα αποκαλυφθεί ο Λυτρωτής».Ο Καμπαλιστής έιπε ότι οι δύσκολες στιγμές θα χρησιμεύσουν επίσης για να φέρουν το Σανχεντρίν και το Τρίτο Ναό του Σολωμόντος στην ύπαρξη, τελειώνοντας ουσιαστικά τον πόλεμο.Ο Ραβίνος Yosef Νταγιάν, πρώην μέλος της εκκολαπτόμενη Σανχεντρίν και απόγονος της δυναστείας του Δαβίδ, συμφώνησε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα μπορούσε να είναι ο προφητευόμενος  που φέρνει την τελική μάχη. Αλλά, προειδοποίησε ο ραβίνος, θα πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερη προσοχή όταν αναγνωρίζονται χώρες με βιβλικούς ρόλους.«Είναι σημαντικό να είμαστε ακριβείς, όταν χρησιμοποιεί το" θες" στι ετικέτες», είπε ο Ραβίνος Dayan στο Breaking News. «Υπάρχουν κάποιοι άρχοντες και οι ίδιες οι χώρες που διεξάγουν  τον τρόπο του Αμαλήκ, είναι σαν Γωγ Και Μαγώγ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι οι φορείς που οι προφητείες έχουν μιλήσει.«Η Βόρεια Κορέα  σίγουρα διεξάγει  με τον τρόπο που περιγράφεται στις εβραϊκό πηγέςο πόλεμος του Γωγ , αλλά δεν πιστεύω ότι ο καθένας σήμερα μπορεί να το πει αυτό με απόλυτη βεβαιότητα», είπε ο Ραβίνος Νταγιάν. «Αν αυτό είναι αλήθεια, θα γίνει απολύτως σαφές πολύ γρήγορα.»Πράγματι, πολλοί μυστικιστές έχουν εντοπίσει αρκετούς  ηγέτες και ραβίνους που, σύμφωνα με το ρόλο τους στα τρέχοντα γεγονότα, μπορεί να είναι ο θρυλικός Γωγ. Πριν από 22 χρόνια, ο Ραβίνος Levi Sa'ad έκανε την πρώτη μελέτη ενός νέου Nachamu,από τη Βόρεια Κορέα και έχει ένα ρόλο στο τέλος των ημερών. Πιο πρόσφατα, ο ραβίνος Moshe Aharon Hacohen, ένας μυστικιστής,  ερμήνευσε μία προφητεία 1.200-ετών Όσον αφορά το τέλος των ημερών, όπως αναφέρεται στον Κιμ Γιονγκ-ουν.

Εναλλακτικά, μια άλλη αρχαία προφητική πηγή εντόπισε τη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, σαν ο πόλεμος που προηγείται του Μεσσία, και μερικοί ραβίνοι έχουν ακόμη σημειώσει ότι η απειλή από τα πυρηνικά όπλα του Ιράν συμμορφώνεται με τις περιγραφές του τελικού πολέμου που διαρκεί λίγα λεπτά.Ο Ραβίνος Νταγιάν σχολίασε ότι το πλαίσιο για τα γεγονότα που συμβαίνουν στο τέλος των ημερών έχει γίνει γνωστό πριν μια χιλιετία, και αν και αυτό μπορεί να είναι μόνο η κερδοσκοπία, λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα γεγονότα, θες, να δικαιολογήσει τις προφητικές διδασκαλίες.«Αυτές οι προφητείες είναι για πραγματικά γεγονότα που θα συμβούν μια μέρα», είπε ο Ραβίνος Νταγιάν. «Με μαζικούς στρατούς που αντιμετωπίζουν μακριά, γύρω από τη Βόρεια Κορέα, με ένα πρωτοφανή τρόπο, είναι βέβαιο ότι πρέπει να εξεταστεί τι λένε οι προφητείες. για τον πόλεμο του Γωγ.»
https://www.breakingisraelnews.com/87580/kabbalist-identifies-koreas-kim-jong-un-leader-apocalyptic-gog-magog-war/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου