Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

Ας δούμε τι αναφέρουν οι προφητείες για το Κουρδιστάν την ώρα που το Αμερικανικό δημοσιογραφικό κανάλι CNN κάνει λόγο για Κουρδιστάν,βγάζοντας στον 'αέρα¨" τον χάρτη!(Προσέξτε ότι περιλαμβάνει εδάφη της ΝΑ Τουρκίας-ΒΑ Συρία-Β.Ιράκ και Δυτ.Ιράν!)Aπό τον Οκτώβριο του 2014 που ξεκίνησαν οι μάχες στο Κομπάνι εναντίον των Τζιχαντιστών,μέχρι σήμερα ,με την εισβολή του Τουρκικού στρατού στη Β.Συρία και τις νέες μάχες στο Κομπάνι αυτή τη φορά εναντίον των Τούρκων,έχουν περάσει 3 χρόνια.Και έπεται το δημοψήφισμα στο Ιρακινό Κουρδιστάν στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 για την ανεξαρτησία του.Ηδη υπάρχει μυστική απόφαση ΗΠΑ-Ρωσίας-Ισραήλ για την ίδρυση του Κουρδιστάν, που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο. Τον έχουν «τελειωμένο» τον Ερντογάν – Το CNN έδειξε χάρτη του ΚουρδιστάνΜας έφερε ο Γέροντας  ένα τετράδιο που είχε γραμμένες κάτι προφητείες του Αγίου Αρσενίου του Χατζηεφεντή.Εκεί μέσα ο Άγιος προφήτευε τα γεγγονότα του 1923 και έλεγε ότι θα ξαναγυρίσουν εκεί στην πατρίδα πάλι οι Έλληνες.Ο Γέροντας είπε ότι εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι,θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατιστούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.(Από το βιβλίο<<Ο Γέροντας Πα'ί'σιος μου είπε >>του Αθανάσιου Ρακοβαλή).ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Επισκέφθηκε τον Γέροντα μια ομάδα κυπρίων οι οποίοι ήθελαν να συζητήσουν το
εθνικό τους θέμα.Από που είστε τους ρώτησε ο Γέροντας.-Από την Κύπρο,Γέροντα.-Τι κάνετε,πως τα περνάτε; -Τι να κάνουμε,μας έφαγαν οι Τούρκοι.Ο Γέροντας χαμογελώντας τους είπε -Εγώ δεν σας βλέπω φαγωμένους.Τους έβαλε να καθήσουν,τους κέρασε και τους είπε-Μη φοβάστε τους Τούρκους,θα διαλυθούν.Οι επισκέπτες παραξενεύτηκαν,αλλά ο Γέροντας συνέχισε -Ναι,σας λέω.Η Τουρκία θα διαλυθεί.Τώρα εσείς να κάνετε τον ψόφιο κοριό και θάρθει ο καιρός που οι Τούρκοι θα πάθουν ζημιά.Κούρδοι και Αρμένιοι,θα κάνουν δικό τους κράτος,θα ανεξαρτητοποιηθούν.Οι υπόλοιποι επειδή δεν σέβονται τους διεθνείς κανόνες θα διαλυθούν ευγενώς από τους Μεγάλους.Μετά σε μας τους Έλληνες θα δώσουν την Πόλη,όχι γιατί μας αγαπούν,αλλά γιατί θα έχουμε τηρήσει μετριοπαθή στάση.Ναι την Πόλη θα την ξαναπάρουμε.(Από το βιβλίο Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ του Διονύσιου Δ.Τάτση.)
Λάμαρης Δημήτριος, Πάφος Κύπρος
(...) Επιστρέφοντας τώρα στη συνάντηση με το Γέροντα Παΐσιο, θυμάμαι πως με ρώτησε για την Κύπρο, και χαμογελώντας με καθησύχασε και είπε : "Θα έρθει η ώρα που θα λυθεί το θέμα της Κύπρου. Θα περάσει δυσκολίες, αλλά θα λυθεί και θα είναι ορθόδοξη και ελληνική".
(...) Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ' έπιασε από τον ώμο και με πολλή σοβαρότητα μου απάντησε : «Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από επάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός».(Μαρτυρίες Προσκυνητών του Ν.Ζουρνατζόγλου)
Οικονόμου Αλέξανδρος, αντιπτέραρχος ι.ε.α., Αθήνα
Το Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεώς του, μού είπε τα ακόλουθα : «Εσύ δεν πρέπει να στενοχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στη Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότικατά αντιστοιχίαν αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της». Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι : «Όπως ξέρεις, εγώ δε διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού ...» 
(Σελ.404)(Μαρτυρίες Προσκυνητών του Νικ.Ζουρνατζόγλου)
Επίσης είπε σχετικά με την Κύπρο :
"Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.  Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους.  Μέσα όμως απότην Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».(Από το βιβλίο για τον  Γέροντα: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.) Tα αναφέρω όλα αυτά γιατί ήδη υπάρχει ένταση μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου για την Κυπριακή ΑΟΖ,αλλά και γιατί σε λίγους μήνες οι εξελίξεις θα έρθουν και στην Ελλάδα και πρώτα θα είναι πολιτικές και οικονομικο-κοινωνικές.Για ότι νεότερο θα επανέλθω με νέο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου