Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Η προειδοποιητική επιστολή του Πάπα Φραγκίσκου στον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ,σχετικά με την Αποκάλυψη.

O Πάπας Φραγκίσκος έχει στείλει μια πολύ ανησυχητική προειδοποιητική επιστολή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ.
Στην επιστολή αυτή ο Πάπας ζητάει από το Tραμπ να μην επιτεθεί στη Συρία, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε έναν τρομερό πόλεμο και προειδοποιεί ότι όλα αυτά θα τελειώσουν σε μια τρομερή τραγωδία για όλη την ανθρωπότητα. 
Ο Τραμπ θα προκαλέσει την Αποκάλυψη στη Γη, η οποία θα καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της Ανθρωπότητας.
"Πέντε χώρες θα καταστραφούν εντελώς, πολλά εκατομμύρια θα καούν σε μια πυρηνική φλόγα, και στη συνέχεια το σκοτάδι και το κρύο θα κατέβουν στη Γη και οι ζωντανοί θα ζηλέψουν τους νεκρούς", έγραψε ο Πάπας στην τρομερή του επιστολή.
Όπως λέει η Ann-Marie Alcántara, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πάπας ήταν τόσο απογοητευμένος και αναστατωμένος στη συνάντηση με τον Tραμπ στις 24 Μαΐου 2017.
Η συνάντησή τους ήταν σύντομη, διαρκείας μόλις 30 λεπτά και μοιάζει με το ότι ο Πάπας Φραγκίσκος είχε πιθανώς τη χειρότερη στιγμή της ζωής του - τουλάχιστον με βάση την εμφάνιση στο πρόσωπό του. Όλα αυτά παρατηρήθηκαν ".
Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Πάπας γνωρίζει ήδη ΟΛΑ τα πράγματα. Ξέρει με ποιον συναντήθηκε. Ποιος στέκεται μπροστά του. Και ποια απειλή φέρει για όλη την ανθρωπότητα , αυτός ο αγγελιοφόρος της Αποκάλυψης.
Ο Πρόεδρος Tραμπ θα ακούσει την προειδοποίηση του Πάπα; Θα περάσει από την υπερηφάνειά του και δεν θα πάει μετά με αυτούς που θέλουν να βυθίσουν την ανθρωπότητα σε έναν πυρηνικό εφιάλτη; Δεν ξέρουμε.
Αλλά η Αποκάλυψη είναι ήδη στο κατώφλι. Και ο Πάπας το ήξερε από πέρυσι.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου