Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Γ. Αμβρόσιος Λάζαρης: Όσοι πάρουν τη νέα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, δεν έχουν μέρος με το Χριστό !!!

Στο βίντεο ακούγονται αποσπάσματα από τον μακαριστό Γέροντα Αμβρόσιο Λάζαρη (†2/12/2006), όπου μιλάει με ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ λόγο για τη ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που σχεδιάζουν εδώ και χρόνια να επιβάλλουν στους Έλληνες και το επερχόμενο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, το οποίο θα γίνεται με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ στο μέτωπο και στο δεξί χέρι και είναι ΙΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γέροντα Αμβρόσιο λοιπόν, όσοι πάρουν τη Νέα (Ηλεκτρονική) Ταυτότητα (την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε οτι θα εφαρμόσει μέσα στο 2020) δεσμεύουν την ψυχή τους και παραδίδονται στην Πολιτογράφηση του Σατανά, χωρίς να μπορούν να μετανοήσουν, καθόσον λέει.
Αναφερόμενος επίσης στις θλίψεις και τους διωγμούς που θα υποστούν όσοι Χριστιανοί δε θα πάρουν την Ταυτότητα, μιας και δεν θα μπορούν ούτε να πουλούν, ούτε να αγοράζουν τίποτε, αλλά θα φεύγουν επίσης στα όρη και στις σπηλιές για να κρυφτούν δήθεν μήπως και γλυτώσουν το διωγμό, μας υπενθυμίζει οτι πρώτος ο Κύριος μας έζησε τη θλίψη, αλλά θα είναι κοντά μας στις δύσκολες εκείνες μέρες και θα μας βοηθάει σε ό,τι θελήσουμε, αρκεί να έχουμε Πίστη.
Συγκεκριμένα λέει οτι ο Χριστιανός που δεν θα πάρει Ταυτότητα, θα ξυπνάει το πρωί και θα βρίσκει θαυματουργικά το ψωμί πάνω στο τραπέζι του, χωρίς να έχει φροντίσει από πριν ο ίδιος για αυτό.
Επίσης μας τονίζει οτι όσο και να φροντίσουμε να εφοδιαστούμε με προμήθειες τροφής, δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ ασφαλισμένοι, διότι και αυτά θα έρθουν να μας τα πάρουν τότε, αυτοί που θα έχουν την Ταυτότητα.
Τέλος, αναφερόμενος με θλίψη στην κατάσταση που επικρατεί στην Αρχή και Εξουσία της Ελληνικής Εκκλησίας, αναφέρει συγκεκριμένα οτι «κοιμούνται το βαθύ ύπνο και δε θα ξεσηκωθούν» παρά μόνο κάποιοι Επίσκοποι μετρημένοι στα δάκτυλα θα κινηθούν, αυτοί που ΔΕΝ θα πάρουν την Ταυτότητα, στους οποίους και μόνο θα πρέπει να υπακούμε τότε, καθόσον λέει, διότι «ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΤΕ…»
Γι αυτό μας προτρέπει ο Γέροντας από τώρα, όσοι είμαστε πιστά παιδιά, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ και να κηρύξουμε το Λόγο του Θεού για ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ οι άνθρωποι…
Ας έχουμε όλοι τις ευχές και τις πρεσβείες του Γέροντα, να πρεσβεύει για όλους τους Χριστιανούς να δώσει ο Θεός δύναμη, πίστη και υπομονή, ώστε να αντέξουμε μέχρι τέλους ο καθένας μας, στους έσχατους καιρούς που ζούμε. Αμήν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για το οτι το σφράγισμα θα γίνει με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, αναφέρεται και ο Άγιος Παΐσιος στο ιδιόχειρο σημείωμά του «Σημεία των Καιρών», το οποίο μπορείτε να το δείτε και να το κατεβάσετε εδώ: http://www.pigizois.net/afieromata/pa…

Αυτό σημαίνει οτι ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ MICROCHIP Τσιπάκι, ή Ηλεκτρονικό Εμφύτευμα, όπως λέγεται από άλλους, κάτω από το δέρμα, αλλά μια άλλη τεχνολογία ανώδυνη με ακτίνες Λέϊζερ. Τέτοια είναι η υπερσύγχρονη Τεχνολογία Εγγραφής Ψηφιακών δεδομένων στο DNA (τοπικά στο μέτωπο, ή στο χέρι), η παρουσίαση της οποίας έγινε ευρέως στην Ελλάδα από το κανάλι μας από την έναρξή του και μετά.
Βίντεο Ορθοδοξίας
triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου