Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

«Παιδιά μου, τα μαύρα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από τον πλανήτη…»

Σχετική εικόνα
Εδώ και περίπου 10 χρόνια παίζεται ένα γιγαντιαίο παιχνίδι στην ευρύτερη περιοχή μας. Και επειδή οι τελευταίες φάσεις του Γ’ ΠΠ θα έχουν ως βασικά πολεμικά θέρετρα τον Ευφράτη ποταμό, την Ιερουσαλήμ (νεκρά θάλασσα) και την Κωνσταντινούπολη,
όλες οι άλλες περιοχές ανά τον κόσμο έχουν δευτερεύουσα ή και καθόλου σημασία για τους βασικούς παίκτες που συνέλαβαν, σχεδίασαν, προγραμμάτισαν και θα συμμετέχουν στον επερχόμενο γήινο αρμαγεδδώνα.

Για παράδειγμα, Αμερική και Ρωσία συστηματικά κοροϊδεύουν, στήνουν, εξαπατούν και ζαλίζουν τον εγωκεντρικό, ανόητο και υπερφίαλο Ερντογάν, τάζοντάς του, εικονικά, λ.χ., το Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη. Δηλαδή, κυριολεκτικά τον εμπαίζουν. Ή, λαϊκά, τον «δουλεύουν». Και αυτό είναι αληθές, πλην μιας πάρα πολύ ακραίας αλλά υπαρκτής, εντούτοις, περίπτωσης: Ο Τούρκος πρόεδρος να είναι πράγματι κρυπτοχριστιανός, έτσι όπως αναφέρουν αρκετά συχνά για την σύζυγό του, που, κάποιοι μετά όρκου αναφέρουν ότι έχουν δει προσωπικά ή βιωματικά γνωρίζουν. Και μάλιστα, οι ίδιοι υποστηρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι: όλα αυτά οι ίδιοι τα έζησαν μέσα στα υπόγεια και τα κατώγια των οικημάτων του ποντιακής καταγωγής Ερντογάν-Μπακάτογλου.
Με όλα όσα βλέπουμε και κυρίως με όλα αυτά που δεν βλέπουμε, η αλήθεια είναι μια: Ο πλανήτης βρίσκεται πλέον στο «ανοιχτό κόκκινο». Οι υπόγειες και τεράστιες φωτιές που άναψαν με σχέδιο οι διεθνείς σιωνιστές, σε λίγο, από το υπέδαφος θα εμφανισθούν πάνω στη γη. Πια, όλα τα πολεμικά ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όλα. Οι υπόγειες διεθνικές φωτιές όλο και ενδυναμώνονται. Ο πλανήτης ήδη πυρακτώθηκε πάρα πολύ. Και προσοχή, κατά τους πατέρες: Το τέλος του Ερντογάν και το κτύπημα του Ισραήλ στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν αποτελούν τα δύο κύρια «σινιάλα ή σήματα» για την έναρξη των τελευταίων φάσεων του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Αλλά, εντούτοις, οι διεθνείς πολίτες …αγρόν ηγόρασαν. Κοιμούνται όρθιοι.
Τώρα. Και κάτι το σχετικό και πάρα πολύ σημαντικό, που πρέπει άμεσα και εξαρχής να σας θέσω και υπογραμμίσω: το αναμενόμενο μέγα-συμβάν «τύπου Ιμίων» έρχεται πρώτο στην σιωνιστική ατζέντα, λίγο μετά ή ταυτόχρονα με την επίθεση της Τουρκίας στην συριακή πόλη Ιντλίμπ. Με άλλα λόγια, οι τουρκικές πολεμικές επιχειρήσεις είτε στην Ιντλίμπ είτε ανατολικά του Ευφράτη ποταμού αποτελούν τα δύο κύρια γεω-στρατιωτικά «σήματα ή σινιάλα» του ότι έρχεται η σειρά ή θα λάβει χώρα το συμβάν με τα «νέα Ίμια» στην πατρίδα μας. Λόχου χάρη, χθες, ο κ. Ερντογάν είπε κατά λέξη: «Τελειώσαμε τις προετοιμασίες μας. Είμαστε έτοιμοι για εισβολή ανατολικά του Ευφράτη»..Αποτέλεσμα εικόνας για Σιωνισμός και ο προ των πυλών Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος
Προχωρώ. Σε αυτήν τη συγκυρία, οι σιωνιστές έχουν ως ένα από τα κυρίαρχα σχέδιά τους την δημιουργία του κράτους του Κουρδιστάν και την διάλυση της Τουρκίας. Η άτυχη Τουρκία ήδη προγραμματισμένα περικυκλώθηκε από τον εικονικό της φίλο, σήμερα, αλλά, επίσης, και μέγα δήμιό της, αύριο: την Ρωσία. Ναι, οι σιωνιστές προσχεδιασμένα, στρατηγικά και στημένα θα προσφέρουν την Τουρκία ως λιπαρή πέστροφα στο στόμα της Ρωσίας-αρκούδας, ώστε οι πονηρές ΗΠΑ να μην μπουν καν στον κόπο, τα έξοδα ή σε απώλειες που θα είχαν σε μια δική τους πολεμική εμπλοκή στην εν λόγω περιοχή.
Βεβαίως, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Τα ίδια ακριβώς έκαναν οι ΗΠΑ στο ξεκίνημα και των Α’ και Β’ παγκοσμίων πολέμων: μένοντας σκοπίμως και προγραμματισμένα έξω από τις πρώτες φάσεις των δύο τότε παγκόσμιων πολεμικών επιχειρήσεων. Και, ναι, ωσαύτως: η σημερινή Τουρκία θα μεταβληθεί σε γιγαντιαίο διεθνικό «πυροκροτητή» του Γ’ ΠΠ. Με το Ιράν να συναποτελεί, ομοίως, τον άλλο, συμπληρωματικό και παγκόσμιο «πυροκροτητή» των επερχομένων γεγονότων. Ενώ, επίσης και μετέπειτα, στη λήξη του παγκόσμιου πολέμου, η Τουρκία θα πάψει πλέον να υπάρχει και ως κρατική οντότητα.
Λοιπόν. Οι διεθνείς σιωνιστές εργάζονται πυρετωδώς και συστηματικά και σε άλλες περιοχές της υφηλίου, προετοιμάζοντας, υπογείως και αθεάτως όσο γίνεται, τον πλανήτη για την επόμενη φάση του Γ’ ΠΠ. Ή, δηλαδή, για τον ήδη σιωνο-προετοιμασθέντα, σύντομο, επερχόμενο Ελληνο-Τουρκικό πόλεμο, που χρονικά θα λάβει χώρα μετά το πολυδιαφημισμένο συμβάν «τύπου Ιμίων»: πρόκειται, δηλαδή, για δύο διαφορετικά ή διακριτά γεγονότα και φάσεις, για τα οποία αναλυτικά και ρητώς μας προϊδέασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός των Ιμίων, ο κ. Σημίτης. Φυσικά, ο σύντομος πόλεμος στο Αιγαίο θα γίνει η κεντρική αφορμή για το αναγκαίο για τους Τούρκους κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου: πράγμα που θα προκαλέσει την άμεση και βίαια αντίδραση του σκληρού και άτεγκτου Πούτιν, που στη συνέχεια θα σαρώσει την Τουρκία μέσα σε λίγο χρόνο.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι Αμερικανοί στήνουν συνεχώς τα πολιτικά τους παιχνίδια και δόκανα για να πιάσουν μέσα τον δικό τους αλλά, ταυτοχρόνως, υπερφίαλο και αλαζόνα Ερντογάν. Τον άτυχο Αγαρηνό, που θα διαλύσει την ίδια του την πατρίδα. Προς τούτο, οι ΗΠΑ έχουν αναγάγει, εδώ και 10 περίπου έτη, την Τουρκία σε βασική χώρα-εργαλείο στον πεδίο των διεθνών σχέσεων. Πράγμα που σημαίνει για τις σιωνο-ΗΠΑ, ότι η Τουρκία θα πρέπει να εγκλωβιστεί στρατηγικώς και να πνιγεί κυριολεκτικώς μέσα στην πυρηνική αγκαλιά της Ρωσίας. Αυτό το προσχεδιασμένο διεθνικό γεγονός «φαίνεται» σε όλα τα γεωγραφικά σημεία που σχετίζονται με την άτυχη και έτοιμη προς διάλυση Τουρκία. Όσο, βεβαίως, και με την προσχεδιασμένη και ταυτόχρονη ίδρυση του Κουρδιστάν.
Τι εννοώ; Το εξής. Προσέξτε ότι η Τουρκία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των μέχρι σήμερα βασικών πολεμικών προετοιμασιών και επιχειρήσεων του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ, που ήδη άρχισε στην Συρία στις 15-3-2011. Όπου: Ανατολικά, η Γεωργία, η Αρμενία και το (Κουρδικό) Ιράν βρίσκονται στα μαχαίρια με την Τουρκία. Βόρεια, η Ρωσία ήδη περικύκλωσε την Τουρκία τόσο με την ρωσική πλέον Κριμαία όσο επίσης και με όλους τους διεθνικούς της δορυφόρους, όπως είναι για παράδειγμα, η Ανατολική Ουκρανία με τις 2 ρωσικές και μη αναγνωρισθείσες δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ γύρω από την Μαύρη Θάλασσα. Δυτικά ευρίσκεται η πολύ ισχυρή στρατιωτικά Ελλάδα και νοτιοδυτικά η Ρωσία (Συρία, Λατάκια), με τον γιγάντιο πολεμικό της στόλο να περισφίγγει την γείτονα χώρα ασφυκτικά και ολοκληρωτικά. Νότια υπάρχει, επίσης, τόσο το Βόρειο (Κουρδικό) Ιράκ ή, δηλαδή, η άκρως εχθρική περιφέρεια των Ιρακινών Κούρδων όσο ομοίως και η εχθρικότατη προς την Τουρκία Συρία.
Ας μη μας διαφεύγει, επιπλέον, ότι οι σιωνο-Αμερικανοί ήδη πρόσφεραν ένα πολύ μεγάλο και ωραίο γεωγραφικό δώρο στην Τουρκία. Δώρο που εδόθη ή που προσφέρθηκε στους Αγαρηνούς, χωρίς καν ή ενδιαμέσως να λάβουν χώρα πολεμικές επιχειρήσεις ή κάποιος επιθετικός πόλεμος εκ μέρους των γειτόνων μας. Το εν λόγω «δώρο-τυράκι» των Αμερικανών προς την Τουρκία έχει όνομα: ονομάζεται περιοχή της Αφρίν και αποτελεί μέρος της επαρχίας Δαμασκού. Και αυτό βεβαίως, έγινε από τις ΗΠΑ για να μπουν οι Τούρκοι σε μια με εθνική έπαρση και επεκτατική διάθεση, που εξ ορισμού η λογική στρατιωτικο-επιχειρησιακή συνέχειά της θα είχε ως επόμενο στόχο ό,τι απέμεινε γεωγραφικώς ελεύθερο.
Ή, δηλαδή: προς τον έναν, ελεύθερο και ανοιχτό διάδρομο-μονόδρομο, όπου η Τουρκία θα θέλει ή θα επιχειρήσει να επεκταθεί και που βρίσκεται χωρικά νότια της ορεινής τουρκοκρατούμενης επαρχίας Αφρίν: την Ιντλίμπ. Η, δηλαδή, τον τελευταίο προμαχώνα των Σύρων αντικαθεστωτικών. Σας φέρω στο νου την πρόσφατη επίθεση στην Ιντλίμπ την οποία εξαπέλυσαν από κοινού συριακός στρατός και ρωσική αεροπορία, την ίδια ημέρα που οι ηγέτες της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας συζητούσαν για την τύχη του στην Τεχεράνη, χωρίς βεβαίως οι ίδιοι να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.
Τι σημαίνει τώρα αυτό με απλά λόγια; Αυτό σημαίνει πάρα πολύ απλά ότι, πλέον: η Ρωσία-θύτης περικύκλωσε στρατηγικά, και πια στο 100 %, την Τουρκία-θύμα. Και ότι η «κόκκινη Αρκούδα» έχει πλέον από παντού ελεγχόμενη και περικλυσμένη την χώρα των Αγαρηνών. Το τρικ ή το εσκεμμένο δώρο-κατάσταση των Αμερικανών προς τον άμισθο δήμιο Πούτιν είναι, με λίγα λόγια και περιγραφικώς, το ακόλουθο: Ο συριακός στρατός μαζί με τα κυρίαρχα ρωσικά στρατεύματα ελέγχουν άμεσα και έμμεσα όλα τα κουρδικά εδάφη που υπάρχουν γύρω από την νότια Τουρκία. Στο 100 %. Και κάπως έτσι, σας θυμίζω ότι οι «καλεσμένοι-φυτεμένοι» Ρώσοι ήρθαν από τον περασμένο Δεκέμβριο και ήδη αντικατέστησαν τους Αμερικανούς, που έφυγαν ή εντέχνως υποχώρησαν από την ευρύτερη περιοχή της Μανμπίτζ ή, δηλαδή, το τελευταίο σημείο γεωγραφικής ή συνοριακής «επαφής» των Αμερικανών με τους Τούρκους.
Η αλήθεια: Συστηματικά, συνεχώς, με στοχευμένες παρελκύσεις, δημόσια ψεύδη και με αβάσιμες δηλώσεις, οι Αμερικανοί πετούν ξανά-και-ξανά την άτυχη Τουρκία στο πυρηνικό στόμα και την πολεμική αγκαλιά του άτεγκτου και σκληρού κ. Πούτιν. Αφού, για τις σιωνο-ΗΠΑ (Άγιος Παϊσιος: «δεν υπάρχουν οι ΗΠΑ, παρά οι διεθνείς Σιωνιστές»), το μόνο πράγμα που τις ενδιαφέρει είναι: το προσάναμμα, η πυροκρότηση της επόμενης φάσης όσο και η διεξαγωγή του γενικευμένου Γ’ ΠΠ. Δηλαδή, του επίγειου αρμαγεδδώνα. Και τίποτα άλλο.
Λίγο μετά ή ταυτόχρονα, χρονικώς, με την προαναγγελθείσα Τουρκική επίθεση ή στρατιωτική ανάμιξη στο Ιντλίμπ ή ανατολικά του Ευφράτη, η αναμενόμενη και συμπληρωματική γενική τουρκική πολεμική επιχείρηση, στο επόμενο βήμα της, όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, θα υλοποιηθεί μέσω της λογικής και φιλοσοφίας που ακούει στο πολυδιαφημισμένο όνομα «Γαλάζια πατρίδα»: αποκαλύπτοντας έτσι το πάγιο σχέδιο κατά της Κύπρου και της Ελλάδας από το σιωνο-ανδρείκελο Ερντογάν.
Με την Τουρκία να πνίγεται κυριολεκτικά στα νοτιο-ανατολικά της σύνορα, και χωρίς πλέον να έχει τον δικό της αναγκαίο εθνικό ζωτικό γεωγραφικό χώρο, η ίδια θα κινηθεί και θα δημιουργήσει -κατ’ ανάγκη!- και μια ακόμη νεώτερη εθνική πρόκληση και μελλοντική επίθεση-μονόδρομο στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Το ξαναγράφω: σύμφωνα με τους χαρισματικούς ασκητές, γερόντισσες κλπ, του προφητευμένου Ελληνο-Τουρκικού πολέμου των 3 ημερών, θα έχει ήδη προηγηθεί το μέγα συμβάν τύπου Ιμίων.
Κλείνοντας θα προσθέσω και τα ακόλουθα. Πρώτον, Ιερομόναχος σε ακριτική περιοχή της Μακεδονίας έλεγε σε πνευματικά του παιδιά και προσκυνητές: «Παιδιά μου, τα μαύρα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από τον πλανήτη. Ο καιρός έφτασε. Όποιος έχει μάτια ας δει και όποιος έχει μάτια ας ακούσει. Ο πόλεμος είναι προ των πυλών». Επίσης, δεύτερον, αγιοταφίτες μοναχοί μας έστειλαν και αυτοί το πνευματικό τους μήνυμα: «Τα γεγονότα πλησίασαν. Τρόφιμα, τρόφιμα. Να ετοιμάζεσθε!».
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου