Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

π.Σάββα Αχιλλέως πριν 10 χρόνια : για την αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία..! για την αλλαγή φύλου! Οι εξορκισμοί του αείμνηστου π.Σάββα Αχιλλέως. Απόσπασμα από εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου στην Κύπρο. (βίντεο).




Προφητικά Λόγια τού π.Σάββα Αχιλλέως για την αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία (Μακάρι να μην επιτρέψει ο Θεός να γίνει!) η Προδοσία η Βλασφημία των Ελλήνων και οι Μετανάστες …!!! 2010


Προφητικά Λόγια τού π.Σάββα Αχιλλέως για την αφαίρεση του Σταυρού απο την Ελληνική Σημαία..!
ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ»Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»

Έρχεται πειρασμός με τους λαθρομετανάστες… Θα έχουμε διωγμό εναντίον της Ελλάδος και κυρίως εναντίον των Ορθοδόξων…

Θα έχουμε και Μάρτυρες. Να μείνουμε σταθεροί και αν θέλει ο Θεός, να δώσουμε και το αίμα μας για τον Χριστό μας. Θα είναι πολύ μεγάλη μας τιμή και πολύ μεγάλος ο μισθός μας στον ουρανό…

Πιθανότατα να έχουμε και νέους Μάρτυρες. Δηλαδή, μ’ αυτόν τον πειρασμό τώρα, τον ξεσηκωμό που έχει σχεδιαστεί από τις αντίχριστες, προφανώς σιωνιστικές, δυνάμεις εναντίον της Ορθόδοξης Ελλάδος. 

Όμως, δεν πρέπει να δειλιάσουμε. Να μείνουμε σταθεροί και, αν θέλει ο Θεός, να δώσουμε και το αίμα μας για τον Χριστό μας. Θα είναι πολύ μεγάλη μας τιμή και πολύ μεγάλος ο μισθός μας στον ουρανό.

Βέβαια οι άγιοι μας είπαν, μας έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό το «κακό» [εντός εισαγωγικών θα το λέγαμε, γιατί τίποτα δεν είναι κακό, το μόνο κακό είναι η αμαρτία και αυτό το κάνουμε μόνοι μας, αυτοί όλοι πολύ μεγάλο καλό θα μας κάνουν διότι θα αναδυθούν και πολλοί Μάρτυρες], τέλος πάντων, αυτό όλο θα κρατήσει πολύ λίγες ημέρες.


Δύο με τέσσερις ημέρες μας έχουνε πει οι άγιοι. Και πιο πολύ πειρασμό θα έχουνε οι μεγάλες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Ηράκλειο… 


Όλοι μας όμως πρέπει να κάνουμε προσευχή, να είμαστε με μετάνοια, έτσι ώστε να γίνει όσο γίνεται λιγότερο. Να είναι λιγότερος ο πειρασμός και οπωσδήποτε να ομολογήσουμε, αν κληθούμε, την Πίστη μας με παρρησία. Να μην δειλιάσουμε έτσι ώστε να δοξαστεί το όνομα του Θεού. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, να είμαστε ειρηνικοί και να προσευχόμαστε για να γίνει το θέλημα του Θεού και να σωθούμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και να σωθεί και η Πατρίδα μας.

Ἀρχιμ. Σάββας Ἁγιορείτης


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου