Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

ΣΧΟΛΙΟ : O εμβολιασμός κατά του Covid ονομάστηκε "Επιχείρηση Ελευθερίας".Οσα συμβαίνουν σήμερα οδηγούν τους ανθρώπους σε αδιέξοδο,ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα,σε άγχος και αναρχία.

Το 1987 πήγα με ένα κασετόφωνο στον Άγιο Παΐσιο για να ακούσει τις ανοησίες ενός γνωστού ιεροκήρυκα ο οποίος έλεγε «θα δεχθώ το 666 και θα βάλω και ένα Σταυρό από πάνω…».

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, έντονα προβληματισμένος, κάθισε όλη τη νύχτα και έγραψε την γνωστή επιστολή: «Σημεία των καιρών». Μου έδωσε την εντολή την επιστολή που παρέλαβα να την παραδώσω στον ευλαβέστατο κ. Άγγελο Μεριβάνη (+) ο οποίος με δικά του χρήματα την εκτύπωσε, ακριβώς όπως σώζεται με τον γραφικό χαρακτήρα του Αγίου Παϊσίου.

Απλά συγκλονίζομαι όταν ακούω σήμερα το αντιφατικό α. Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που διακηρύσσουν ακόμη και ιερωμένοι και β. Το Πρόγραμμα (ή Επιχείρηση) «Ελευθερία»(sic), το οποίο χρησιμοποιούν κατά κόρον.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Διαβάζω από την άλλη αυτό το οποίο γράφει ο Άγιος : «Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής «ελευθερίας» …»!!!

Επίσης βλέπω το πάθος και την αδημονία ορισμένων να πάρουν το «Πιστοποιητικό Εμβολιασμού». Γνωστοί μου αν και πέρασαν τον covid19 και είχαν ήδη αντισώματα Δεν περίμεναν τους 6 μήνες αλλά πάνω στους 3 μήνες έκαναν και τις 2 δόσεις (!) του εμβολίου προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους και να επιδεικνύουν το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού! Το πολυπόθητο σ’ αυτούς Πιστοποιητικό για να μην ταλαιπωρούνται και να έχουν τις ευκολίες τους!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Δέος με πιάνει όταν διαβάζω το κείμενο του Αγίου Παϊσίου στη σελ. 5 «…και όσοι Χριστιανοί δήλωναν, και θυσίαζαν στα είδωλα, έπαιρναν πιστοποιητικό, και γλίτωναν το Μαρτύριο. Όχι μόνον αυτοί ήταν αρνητές του Χριστού, αλλά και εκείνοι όπου έδιναν χρήματα στους ειδωλολάτρας στην επιτροπή, και έπαιρναν το πιστοποιητικό, χωρίς να αρνηθούν,…»!!!
Πόσο διορατικός και συνάμα επίκαιρος!
Άγιε του Θεού Παΐσιε, πρέσβευε υπέρ ημών.

Υπό Αχιλλέα Ζαλακώστα διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου