Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Θαυμαστά γεγονότα από την ζωή του γέροντα Αδριανού Σιναιτη.

Θαυμαστά γεγονότα από την ζωή του γέροντα Αδριανού. 

Είχε πει ο γέροντας  λίγο  πριν κοιμηθεί σε πνευματικοπαιδια του..οχι εσείς, αλλά η επόμενη γενιά θα δει πολλά!αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δουν και θα ακούσουν πολλά για τον ίδιο. Και  πράγματι 17 χρόνια  μετά αρχίζει να  φαίνετε στο προσκήνιο αυτό που είχε τότε  πει..

Ας ξεκινήσουμε από το Μοναστηράκι του,εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ύφεσης, με τις ευχές  του γέροντα  γίνετε  ένα μεγάλο έργο αναστήλωσης .

Μετά  την κοίμηση  του γέροντα  υπήρχε  στην Ζάκυνθο μόνο ένας πιστός  με το παλαιό, μετά την ανακομιδη των λειψάνων  του,γυρισανε πολλοί  με το πατριο γίναμε  μια μικρή  ενορία με καλή έξωθεν  μαρτυρία και συνεχείς  αναμυρωσεις πιστών.

Φτιάξαμε  μία  μικρή ομάδα σχετικά  με τον γέροντα, με 4,5 μέλη, τώρα  απότομα φτάσαμε  τα 350 με μαζικές  εισχωρήσει,την τελευταία  δημοσίευση για τον γέροντα  την είδαν  1400 άτομα. 

Συνεχώς κάποιος  πιστός  μου αναφέρει  και κάποιο θαυμαστό γεγονός  που έχει σχέση  μαζί του,και θα αναφέρω  μερικά. 

Λίγο πριν  γίνει  ο μεγάλος σεισμός στην Πάρνηθα  είχε πει ο γέροντας σε έναν  καλό ιερέα ,σύντομα θα  πέσει  το χέρι του Θεού εδώ εξαιτίας αμαρτιών...τοτε φιλοξενούνταν σε ένα σπίτι στο Μενίδι, και όπως  είπε και η κυρία  Βασιλική και ο Κύριος Παναγιώτης πνευματικόπαιδια του γέροντα, το βράδυ  εκείνο  του σεισμού  και μισή ώρα  πριν γίνει ο γέροντας είχε βγει  έξω και Σταυρωνε τα σπίτια, όσοι τον είδαν  τον πέρασαν  για τρελό, όμως όταν έγινε ο σεισμός αυτά τα σπίτια  δεν έπαθαν  σχεδόν  τίποτα..

Κάποια  στιγμή φιλοξενονταν σε μια Μονή  στα μέγαρα, κάποιο  βράδυ  τον άκουσαν  οι εκεί  πατέρες να κλαίει και να παρακαλεί τον Θεό για να μην γίνει αυτό που είδε. Όταν την επόμενη  τον ρώτησαν οι πατέρες  τι έγινε, τους είπε πως του αποκάλυψε  ο Θεός για τον μεγάλο  σεισμό  που έρχεται σε όραμα.. μάρτυς  μεταξύ  άλλων και ο Αδελφός  Επαμεινώνδας που  μου το μετέφερε. Πάλι κάποια  στιγμή  είχαν βρεθεί  μαζί με τον γέροντα  στην ομόνοια, και του λέει ..επαμεινώνδα τα βλέπεις  αυτά τα ψηλά βουνά;εννοώντας τις πολυκατοικίες, θα έρθει στιγμή που αλλού θα πάει το κεφάλι  και αλλού τα πόδια..

Και όπως μας είπε  και η κυρία Δέσποινα στην τελευταία δημοσίευση, την επισκέφτηκε ο γέροντας στον ύπνο της ένα μήνα πριν κοιμηθεί και την αποχαιρέτησε..

apantaortodoxias.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου