Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΣ:Επικίνδυνα βακτήρια στη θάλασσα στους γείτονες!

ΣΧΟΛΙΟ : Ένα δημοσίευμα που θα μπορούσε να έχει σχέση με την προφητεία του Αγίου Πα'ι'σιου,ότι θα πέσει χολέρα στην Τουρκία.Ιδομεν.

Οδηγούν σε διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της χολέρας.


Ειδικοί υγείας από την Τουρκία προειδοποιούν για την παρουσία βακτηρίων επικίνδυνων για τον άνθρωπο στις παράκτιες περιοχές του Μαρμαρά, του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Αυτά είναι τα «Vibrio parahaemolyticus» και «Vibrio vulnificus».

Ο ειδικός ουρολογίας Δρ. Ουγκούρ Αφέριν εξηγεί ότι «αυτός ο τύπος βακτηρίων αναπαράγεται εξαιρετικά εύκολα σε θερμαινόμενο αλμυρό νερό», εξηγώντας ότι μπορούν να προκαλέσουν διάφορους ερεθισμούς και ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της χολέρας.

Άτομα με ανοιχτές πληγές θα πρέπει να αποφεύγουν την είσοδο στο νερό, καθώς τα βακτήρια μπορούν εύκολα να διεισδύσουν μέσα από αυτά.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η χρήση βρεγμένου μαγιό για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το κολύμπι στη θάλασσα ενέχει επίσης σοβαρό κίνδυνο, καθώς δημιουργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. 

Πηγή: BTA

corfiatiko.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου