Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού παραθεριστή προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θάσο, μετά από περιστατικό φθοράς στο σχοινί της καμπάνας εκκλησίας στη Σκάλα Καλλιράχης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο άνδρας διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό, σε μικρή απόσταση από τον ναό, και φέρεται να ενοχλούνταν έντονα από το συχνό χτύπημα της καμπάνας.
Έκοψε το σχοινί με αναδιπλούμενο μαχαίρι
Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας φέρεται να χρησιμοποίησε αναδιπλούμενο μαχαίρι και να έκοψε το σχοινί της καμπάνας, προκαλώντας φθορά.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου κατάφεραν να τον εντοπίσουν το ίδιο απόγευμα. Κατά την έρευνα, στην κατοχή του βρέθηκε το αναδιπλούμενο μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην πράξη και κατασχέθηκε.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου