Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Στον Κάρολο Παπούλια το μεσημέρι ο Αλ. Τσίπρας.

ΣΧΟΛΙΟ:Φαίνεται ότι οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα από ότι θα περιμέναμε.Μόλις χθες δημοσιεύσαμε ότι <<κάποιοι θα θέλουν εκλογές ,ενώ κάποιοι δεν θα θέλουν....>>(Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ--ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ)Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα δεχθεί σήμερα στις 13:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Φωτογραφία αρχείου
Στον Κάρολο Παπούλια το μεσημέρι ο Αλ. Τσίπρας

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο, λέγοντας πως η ετυμηγορία του λαού είναι γενναία και πεντακάθαρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την ευρωκάλπη με διαφορά στο 3,75% έναντι της ΝΔ, ένα αποτέλεσμα που συνιστά την πρώτη νίκη της Αριστεράς σε εθνική κάλπη.


«Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα διαπραγματευτεί ο κ. Σαμαράς το θέμα του χρέους με αυτά τα ποσοστά; Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα έρθει να επιβάλλει νέα σκληρά μέτρα, το νέο μνημόνιο που έχει ήδη αποφασίσει και έχει κρατήσει κλειστό στο συρτάρι του;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Ο σεβασμός στη δημοκρατία επιβάλλει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε.      http://www.tanea.gr/news/politics/article/5124616/ston-karolo-papoylia-to-meshmeri-o-al-tsipras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου