Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ρώσος Αναλυτής : Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται πιθανόν να εισβάλουν στην Κριμαία!

Θα επαληθευτεί η προφητεία του Αγαθάγγελου για την Κριμαία και την Αζοφική Θάλασσα (Ντόνετσκ-Λουγκάνσκ) με υπαιτιότητα των Αμερικανών-ΝΑΤΟ;
usa
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Σύμφωνα με σενάρια που κάνουν την εμφάνιση τους στην δημοσιότητα , οι ΗΠΑ επιθυμούν να εμπλακούν στην περιοχή της Κριμαίας , κάτι το οποίο ενισχύεται με την είσοδο στην Μαύρη θάλασσα πολεμικών πλοίων που διαθέτουν το αντιπυραυλικό σύστημα AEGIS μαζί με πυραύλους τύπου Κρούζ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό αναλυτή Σεργκέι Μαρκώφ οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εισβάλουν από κοινού με τον ουκρανικό στρατό στην Κριμαία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στρατός των ΗΠΑ είναι έτοιμος , ο ουκρανικός στρατός όμως όχι. Με μια τέτοια «κίνηση» οι ΗΠΑ δεν θέλουν να καταλάβουν την χερσόνησο μόνο  , αλλά και το Κουμπάν, και την  Υπερδνειστερία, αναφέρει άρθρο του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού tvzvezda.ru .

«Στην Ουκρανία, υπάρχει μια ταχεία ενίσχυση του αστυνομικού κράτους. Η πολιτική ηγεσία της  χώρας υπό την ηγεσία των συμβούλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν καταργήσει τους  δημοκρατικούς θεσμούς ,  σε  αρκετές μεγάλες περιοχές. Τώρα ι από κοινού με τους ακραίους εθνικιστές καταστέλλουν κάθε αντίδραση .  Υπάρχει ένα στυγνό σύστημα προπαγάνδας »,αναφέρει  ο πρώην αναπληρωτής  βουλευτής της ρωσικής  Δούμας.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του , « το πλήθος στους δρόμους και στα τηλεοπτικά  στούντιο «βομβαρδίζεται» από απίστευτο μίσος και μαύρη προπαγάνδα για την Ανατολική Ουκρανία».
« Σε ένα  χρόνο , στα σύνορα της Ρωσίας και του Ντονέτσκ  θα βρίσκονται μισό εκατομμύριο εκπαιδευμένοι «στρατιώτες» , εμποτισμένοι με πολύ  προπαγάνδα, υπό την αυστηρή πειθαρχία του στρατού, έτοιμοι  να πνίξουν στο αίμα το Νοντένσκ την Υπερδνειστερία,  την Κριμαία και το Κουμπάν.
Ο πυρήνας αυτού «στρατού» θα αποτελείται από  ξένους μισθοφόρους, οι οποίοι θα έχουν «βαφτιστεί»  «εθελοντές της Δύσης» ,  μαζί με τις  ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας, οι οποίες θα έχουν αποκτήσει  πολύτιμη εμπειρία μάχης , επειδή  εκπαιδεύονται εντατικά από Αμερικανούς και Βρετανούς εκπαιδευτές.», προβλέπει  ο Ρώσος  αναλυτής.
Σύμφωνα με την  ιστοσελίδα του έκτου αμερικανικού στόλου το  αντιτορπιλικό «Jason Dunham»   που είναι εφοδιασμένο με πυραύλους cruise και το  αντιπυραυλικό σύστημα AEGIS,  θα εισέλθει στην  Μαύρη Θάλασσα και θα πραγματοποιήσει ναυτικές ασκήσεις  κοντά στην Ουκρανία και την Κριμαία. Πηγές της ιστοσελίδας Politonline.ru στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας,  δήλωσαν ότι ο ρωσικός στόλος της  Μαύρης Θάλασσας, μονάδες των επάκτιων πυραυλικών συστημάτων «Bastion», καθώς και  πολεμικά αεροσκάφη  ευρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή και  θα παρακολουθούν στενά το πλοίο του ΝΑΤΟ  το οποίο, στην πραγματικότητα, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ στο στόχαστρο των ρωσικών συστημάτων μάχης. Ωστόσο, όπως πάντα  και σε όλες τις χώρες, σε αυτήν την περίπτωση την εν λόγω κίνηση την ονομάζουν «εκπαίδευση».
usa fleet
Ο Έκτος Στόλος των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι «η παρουσία του πλοίου στη Μαύρη Θάλασσα αποδεικνύει την δέσμευση των ΗΠΑ να συνεργαστούν στενά με τους συμμάχους για την ενίσχυση της ασφάλειας στην θάλασσα».
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, δεν κάνει κάποιος απόβαση με δύο πλοία όπως οι ΗΠΑ στην Κριμαία , αλλά «επίδειξη δύναμης» ή «αντιπερισπασμό» για την διερεύνηση ύπαρξης πυρηνικών όπλων από την Ρωσία . Το σενάριο που έθεσε ο Ρώσος αναλυτής φαίνεται ακραίο , και μόνο σε περίπτωση κανονικής εμπλοκής θα ήταν εφικτό.  παρόλα αυτά η συνεχής «αναμόχλευση» των παθών στην Μαύρη Θάλασσα είναι κάτι πολύ  επικίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου