Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, Ο ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΚΡΗ.Ο μακαριστός γέροντας Βασίλειος ο καυσοκαλυβίτης στις 8 Ιανουαρίου του 2014 είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε στενό κύκλο πνευματικών του παιδιών: Και εδώ στην Ελλάδα θα έχουμε πολλά κακά πράγματα, αλλά όχι σαν αυτά της Αμερικής.Αποτέλεσμα εικόνας για nuclear  in usa
Η Αμερική θα σβήσει! Τ’ ακούτε; Θα σβήσει! Δε θα έχει ζωή καθόλου! Όχι εδώ και εκεί! Καθόλου! Θα σβήσει! Από καιρικά φαινόμενα, από αρρώστιες και από εκδικήσεις άλλων κρατών, γιατί είναι η αιτία για τα κακά που γίνονται στην ανθρωπότητα. Θα συμβούν τα χειρότερα γιατί δεν μετανόησαν.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ : Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΤΟ 1985 ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Ο".ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου