Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΞΕΚΙΝΑ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;

Τα δημοσιεύματα που έρχονται από Αμερικάνικες και Ρωσικές ιστοσελίδες δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά,τόσο στη Μ.Ανατολή,όσο και στην Ουκρανία.Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και θα σας ενημερώνουμε.Ακολουθούν δημοσιεύματα από τον Διεθνή Τύπο.

Οι ΗΠΑ στένουν αεροπλάνα-δεξαμενόπλοια στη Μ.Ανατολή.Η έκρηξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου στη Συρία είναι πλέον θέμα ημερών.

Δεν υπάρχει χρόνος για διακοσμητικά στοιχεία,ο πόλεμος μπορεί να αρχίσει σύντομα.fuel-tanker
Τα γιγαντιαία αεροπλάνα-δεξαμενόπλοια έχουν φτάσει κοντά στη Μ.Ανατολή πλέον,και είναι έτοιμα να ανεφοδιάσουν τα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ.Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο πρώτο βήμα προετοιμασίας για πόλεμο.Μπορούμε να περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα η αναγγελία της Πολεμικής Αεροπορίας ότι θα πραγματοποιήσει επιθέσεις κατά του συριακού στρατού.
Θα είναι το κρίσιμο σημείο που οι στρατιωτικοί διοικητές της Ρωσίας θα αποφασίσουν την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου,αφού θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα καταρρίψουν τα Αμερικάνικα βομβαρδιστικά,οπότε θα έχουμε νεκρούς Αμερικανούς πιλότους.
Οι πληροφορίες που έλαβα χτες το βράδυ λένε ότι αν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επιτεθούν στη Συρία,η Ρωσία θα επιτεθεί στην Αλάσκα.

Σαφώς, η αναμενόμενη επίθεση αντιποίνων στην Αλάσκα αναμένεται από τους ηγέτες μας, επειδή θα  κάνουν μια κίνηση στη Συρία.
Οι Ρώσοι,οι Κινέζοι και οι Ηνωμένες Πολιτείες,έχουν στην κατοχή τους αυτές τις πληροφορίες από  το πρωί.
Το ξέσπασμα του πολέμου θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Θα ήταν λάθος να σκεφτούμε
ότι, αν αυτό συμβεί, ότι θα συμβεί πριν από τις εκλογές. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα υπάρξουν  Αμερικάνικες εκλογές.
Προσευχηθείτε για την ειρήνη!
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW: Corfiatiko.blogspot.com
 

Αρμάδα από το Βόρειο στόλο πλέει προς την Αν.Μεσόγειο.

 Severomorsk, Οκτώβριος 15 -. RIA Novosti. Ομάδα πλοίων με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov» και το πυρηνικό καταδρομικό "Πέτρος ο Μέγας» στις 15.00 MSK ξεκίνησαν με πορεία προς τη Μεσόγειο Θάλασσα,  δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βορείου Στόλου.Тяжелый авианесущий крейсер Адмирал Кузнецов. Архивное фото
Μαζί με τα παραπάνω πλοία ταξιδεύουν και το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο «Severomorsk» και το «Αντιναύαρχος Kulakov» - είπε σε μια δήλωση.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ka29
Το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov»μεταφέρει αεροσκάφη Su-33 και Su-25 και ελικόπτερα Αποτέλεσμα εικόνας για Su-33Ka-27 / Ka29.Είναι εξοπλισμένο επίσης με βλήματα ANTI-SHIP και πυραύλους Κρουζ.Μεταφέρει επίσης μαχητικά αεροσκάφη MiG-29K και ελικόπτερα μάχης Ka-52Κ.Μεταφέρει επίσης πυραύλους "Granit",τα συστήματα πυραύλων αντιαεροπορικά "Στιλέτο"και  "Dirk"Αποτέλεσμα εικόνας για MiG-29K
Έχει μήκος 306 μέτρα,και  πλάτος - 75 μέτρα,εκτόπισμα 60 χιλιάδες τόνους,  μέγιστη αυτονομία - 8417 μίλια (πάνω από 15.000 χιλιόμετρα). Αποτέλεσμα εικόνας για Ka-52Κ.
Υπηρετούν στο καράβι  1960 άτομα, μεταξύ των οποίων - 518 αξιωματικοί και 210 υπαξιωματικοί.
https://ria.ru/defense_safety/20161015/1479305461.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RIA NOVOSTI: Corfiatiko.blogspot.com
 

Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις για τη Συρία,στη Λωζάνη.

Το Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει,ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Δυτικών και των Ρώσων για το θέμα της Συρίας,τελείωσαν στη Λωζάνη.
Бо-Риваж Палас, в котором проходт переговоры по Сирии. Лозанна. Швейцария

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τις αποφάσεις που πάρθηκαν πάνω στο θέμα του πολέμου στη Συρία.
H Συνέλευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και μια σειρά από περιφερειακές δυνάμεις στη Συρία στη Λωζάνη έληξε, οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν τέσσερις και μισή ώρες, επιβεβαιώνεται από μια πηγή στην ρωσική αντιπροσωπεία.
Σύμφωνα με μια πηγή ,  κοινή δήλωση μετά τη συνάντηση δεν έχει προγραμματιστεί.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου, το Ιράκ και του Κατάρ έχουν ήδη φύγει από το κτίριο, όπου διεξήχθησαν οι συνομιλίες.
https://ria.ru/syria/20161015/1479316817.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RIA NOVOSTI : Corfiatiko.blogspot.com
 

Ποροσένκο : Δεν θα εφαρμόσουμε την συμφωνία του Μινσκ.Πάμε σε γενικευμένη πολεμική σύγκρουση στην Αν.Ουκρανία.

 Ο Ουκρανός Πρόεδρος,Πέτρο Ποροσένκο,δήλωσε σήμερα ότι δεν θα συνεχιστεί η πολτική διαδικασία και οι διπλωματικές συζητήσεις σταμάτησαν.Порошенко объяснил невыполнение Киевом минских соглашений.

Киев не собирается продвигаться в реализации минских соглашений, поскольку на востоке страны существует риск возобновления боевых действий. Об этом заявил президент Украины Пётр Порошенко на церемонии передачи военной техники украинской армии в Донбассе.

Порошенко, Украина, войны и вооруженные конфликты.

НТВ.Ru: новости, видео, программы телеканала НТВ
Τα Ουκρανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλιμακωθεί η σύγκρουση των Ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων,οι οποίες είναι έτοιμες να δώσουν την κατάλληλη απάντηση
Ο Ποροσένκο είπε ότι η συμφωνία περιλάμβανε την κατάπαυση του πυρός,την απόσυρση των ξένων στρατευμάτων από την Ουκρανία, τη μεταφορά και παρακολούθηση του ΟΑΣΕ (στο πρώτο στάδιο)την απόσυρση του βαρέος εξοπλισμού και πυροβολικό, καθώς και την πρόσβαση των παρατηρητών του ΟΑΣΕ στο σύνολο της επικράτειας,πράγματα που δεν τα δεχτήκαμε.
Οι εκπρόσωποι του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ καταθέτουν δημοσιεύματα με τους βομβαρδισμούς των θέσεών τους από τον Ουκρανικό στρατό.Από τις αρχές του Οκτώβρη,το Κίεβο δεν τηρεί την συμφωνία του Μινσκ.
http://www.ntv.ru/novosti/1673856/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ NTV : Corfiatiko.blogspot.com
O Ποροσένκο αρνείται την συμφωνία του Μινσκ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Poroshenko αρνήθηκε να εκπληρώσει τις συμφωνίες Μινσκ (VIDEO) | Ρωσική άνοιξη
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην περιοχή Chuguev στο  Χάρκοβο, δήλωσε ότι αρνείται την εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου