Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ,με τις δηλώσεις του Ερντογάν για Θράκη,Κύπρο,Αιγαίο,Θεσσαλονίκη,αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης και 16 νησιών μας,όπως και τις νέες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές,πρέπει να παρουσιάσω αυτά που επίσημα είπαν Αγιοι και Γέροντες γι αυτά που έρχονται σύντομα.Αυτός ο Χειμώνας θα είναι άγριος και ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
.Οσον αφορά την πολιτική και τους σημερινούς πολιτικούς ο Αγιος Πα'ί'σιος και ο πατέρας Ιωάννης Καλα'ί'δης έλεγαν τα εξής:
O Άγιος Πα'ί'σιος εκμυστηρεύτηκε σε επισκέπτες τα παρακάτω για τους πολιτικούς:Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος πα'ι'σιος
Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν οι κυβερνήσεις ,θα εναλλάσσονται τα κόμματα ,θα ψηφίζονται ανυπόστατοι νόμοι, και διατάγματα,τα οποία και θα ανακαλούνται.Τότε ο λαός θα αποστραφεί τους πολιτικούς .Θα επικρατεί σύγχυση ,γενική αστάθεια και αβεβαιότητα για το μέλλον.Θα λείπουν τα αγαθά από το λαό και θα υπάρξει θλίψη ,φόβος και αγωνία για τις εξελίξεις.
Εξ αιτίας των παραπάνω ,ο Ελληνικός λαός θα αποκτήσει την πίστη στο Θεό και θα επιστρέψει στην Εκκλησία και στον Χριστό.
Οπότε ο Χριστός βλέποντας την Μετάνοια του λαού,θα λυπηθεί το Ελληνικό έθνος και θα το βοηθήσει ,ώστε να ξεπεράσουν οι Έλληνες την μεγάλη κρίση όσο πιο ανώδυνα γίνεται χαρίζοντάς τους μεγάλα δώρα στα εθνικά θέματα (Κωνσταντινούπολη).Μακάρι να ζούσα μερικά χρόνια ,για να έβλεπα τη δόξα της Ορθοδοξίας.
Μας είπε ο Παπα-Γιάννης Καλα'ί'δης :Αποτέλεσμα εικόνας για πατερας ιΩΑΝΝΗς κΑΛΑΙΔΗς
Eγώ υπηρέτησα  στο στρατό 40 μήνες  και μάλιστα σε περίοδο σε περίοδο πολέμου και πονάω πολύ για την πατρίδα και την Ορθοδοξία.Δεν μας σώζουν τα κόμματα ,αλλά η πίστη μας στον Θεό και την πατρίδα.Δεν τους εκλέγει ο κόσμος ,για να κάνουν ότι αυτοί επιθυμούν ,αλλά ότι συμφέρει το λαό.Θα πρέπει πάντοτε να ψηφίζουμε υποψηφίους που είναι πραγματικοί  Χριστιανοί.Κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε προσευχή ,με πολλή πίστη και αγάπη ,ώστε ο Θεός να τους φωτίζει για να επιτελούν το πρέπον για το Έθνος μας.
Σύντομα μεγάλη πείνα θα έρθει στην Ελλάδα και ο λαός μας θα δοκιμαστεί πολύ.Όμως ο αγαθός Θεός  βλέποντας την πραγματική Μετάνοια του Ελληνικού λαού,θα βοηθήσει και δεν θα εξαντληθούμε από την δοκιμασία.
Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης; έλεγε :Αποτέλεσμα εικόνας για Αμβροσιος Λαζαρης
Tην Ελλάδα την έχει ο Θεός σπίτι δικό Του.Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου.Είμαστε ευλογημένοι.Αλλά οι κυβερνήτες τα μπερδεύουν μερικές φορές.Οι κυβερνήτες πρέπει να είναι Χριστιανοί εν επιγνώσει,γιατί αλλιώς μπερδεύουν το κράτος.
Κατάληψις της Ελλάδος από ξένο κράτος δεν θα γίνει ποτέ!Τόση δύναμη δίνει στην Ελλάδα ο Κύριος τον καιρό του πολέμου,που δεν λέγεται.Δεν θα έρθουν αυτοί μέσα.Το σώμα της Ελλάδας δεν μπορεί να το πάρει κανένα κράτος και να το πάει όπου θέλει.Είναι από πάνω γραμμένα αυτά,δεν είναι από ανθρώπους.
Να μας φυλάει ο Θεός από μεγάλο σεισμό.Γιατί αυτά που βλέπεις,τα παλάτια,στους έσχατους καιρούς θα σωριαστούνε,δεν θα μείναι ένα όρθιο.
Θα γίνονται πόλεμοι παντού.Η Ελλάδα δεν θα αναμιχτεί πουθενά και θα έχει μικρές απώλειες.Αλλά θα υπάρχει φτώχεια,λιμός,θα κλείσουν και τα σύνορα.Τότε θα μείνουν 2.000.000 έλληνες πιστοί στον Κύριο.Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες.Ο σωστός Χριστιανός πρέπει να έχει πίστη,αγάπη,ειλικρίνια,δικαιοσύνη,φιλανθρωπία.Πάνω απ'όλα παιδιά μου να κρατήσουμε την πίστη μας στον Κύριο και ας έρθουν μέρες δύσκολες και ας έρθουν μέρες δοκιμασίας.Μέσα στους αιώνες πέρασαν τέτοιες εποχές.
Ο Ιερομόναχος Χρ.Αγγελόγλου γράφει στο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ : Αποτέλεσμα εικόνας για σκευος εκλογης παισιος βιβλιο
¨Ενας από τους σκοπούς τους είναι και αυτός,να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο  λαός από αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου "αλλού"να τους σώσει από τη δυστυχία του και να βρει την ησυχία του.Ας μην αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε σαν λαός και έθνος γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας ,όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου