Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Βετεράνος του στρατού των ΗΠΑ προειδοποιεί για «Μαζική εκτροπή» που τώρα λαμβάνει χώρα, καθώς ο Ομπάμα και το ΝΑΤΟ πιέζουν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της Ρωσίας πριν ο Τραμπ αναλάβει το Οβάλ γραφείο.

Η νέα ιστορία από την εφημερίδα The Guardian αναφέρει ότι κατά το έτος 2016 ο Ομπάμα "έριξε"26,171 βόμβες. Κατά μέσο όρο σχεδόν 3 βόμβες κάθε ώρα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο,obamas_legacy.jpg

Όπως επισημαίνει η ιστορία του Guardian, οι περισσότεροι Αμερικανοί είδαν το 2009, το Νόμπελ Ειρήνης να το παίρνει ο Τζορτζ Μπους,που υπηρέτησε δύο πλήρεις θητείες με το έθνος σε πόλεμο.
Οι παγκοσμιοποιητές στο Κογκρέσσο όπως ο Lindsey Graham,ο John McCain και ο δημοκράτης Ben Cardin από το Μέριλαντ,πιέζουν για πόλεμο με τη Ρωσία.

Και το«Ρωσικό insiders» έχει από καιρό προειδοποιήσει ότι αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση από το ΝΑΤΟ,θα απαντήσει άμεσσα στο έδαφος των ΗΠΑ.


Τα νέα οπλικά συστήματα της Ρωσίας κάνουν αντίποινα άμεσσα,είναι μη ανιχνεύσιμα, ασταμάτητα και τέλεια θανατηφόρα.stop_arming_terrorist_obama_you_freak.png
Τα Οικονομικά κέντρα θα καταρρεύσουν και Ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, που σταθμεύουν σε όλο τον κόσμο, πλέον θα είναι δύσκολο να επανεφοδιαστούν.
Κατά μέγιστο, ολόκληρη η ξηρά των ΗΠΑ θα καλυφθεί από ένα στρώμα από ραδιενεργή τέφρα και αυτό δεν είναι κινδυνολογία.

Αν γίνει επίθεση, η Ρωσία  θα προβεί σε αντίποινα, και  θα εκμηδενίσει εντελώς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όπως ακούμε από τον συνταξιούχου Dave Bertrand- καπετάνιος του στρατού των ΗΠΑ- σε ένα δεινή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στο ANP, επίσης αναδημοσιεύεται κατωτέρω, είμαστε μάρτυρες τώρα σε μια τεράστια εκτροπή με την παγκοσμιοποίηση να έχει μέχρι 8 ημέρες για να τραβήξει «ένα συμβάν «που παίρνει θα μας φέρει στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ενώ μας προειδοποιεί ότι  τώρα βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται.
Ο «μπαλαντέρ» σε αυτό το μίγμα είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσει να καταβάλει πολύ μεγάλη προσοχή - το ισλαμικό κράτος, ακόμη και ο Χαβανέζος δημοκράτης Congresswoman Tulsi Gabbard έχει δηλώσει ότι ο Ομπάμα συνεχίζει τη χρηματοδότηση για το νομοσχέδιο «Σταματήστε να εξοπλίζετε τους τρομοκράτες». Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Ισλάμ έχει ΑΝΆΓΚΗ ενός πυρηνικού πολέμου,ώστε να φέρει τον «Μαχντί»(12ος Ιμάμης). Ενώ ο πυρηνικός πόλεμος είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι υγιής, και σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλει η Ρωσία και ο Ντόναλντ Tραμπ πριν αυτός αναλάβει το Οβάλ γραφείο, θα εκτελέσει τους στόχους των τρομοκρατών. Έτσι, ο Ομπάμα όπλισε και συνεχίζει τη χρηματοδότηση του ISIS όταν ΘΈΛΟΥΝ και έχουν ανάγκη τον «Αρμαγεδδών»;russia-wants-war-us-bases-sarcastic-map.jpg
Αναμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερα από αυτά που βλέπουμε τώρα στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες, μια μαζική αναδιάταξη, όχι μόνο εντάσεις, αλλά από ό, τι φαίνεται είναι οριστικές προετοιμασίες για πόλεμο. Και ενώ  ήταν αισιόδοξος ότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να βοηθήσει, να εξορκίσει την αναγκαιότητα του πολέμου,ο Steve Quayle βάζει επάνω την «κόκκινη οθόνη», ότι έχουμε ακόμα μία εβδομάδα για να ξεκινήσουν.
Με τον Ντόναλντ Τραμπ να υπόσχεται να αποκαταστήσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία, η νέα ιστορία από την Βρετανική εφημερίδα THE SUN, ονομάζεται «ΈΤΟΙΜΟΣ για πόλεμο» αναφορές ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει μόλις μετακom;isei 2.500 άρματα μάχης, φορτηγά και στρατιωτικά οχήματα στην Ευρώπη, το μεγαλύτερο στράτευμα που μεταφέρθηκε μετά τον ψυχρό πόλεμο. 

Trump_Russia_tweet.pngΦτάνοντας να φέρεται ότι «ανταποκρίνονται στη ρωσική επιθετικότητα στην περιοχή», έχω άλλη μια φορά να ρωτήσω, γιατί αποφάσισαν να βάλουν την χώρα τους, τόσο κοντά σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ,στη  Ρωσία;
 Το CNN, η Washington Post και μερικές ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΈΣ υπηρεσίες πληροφοριών χρησιμοποιούν το «γεγονός» ότι η Ρωσία θέσει τη χώρα τους τόσο κοντά σε στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ σαν απόδειξη της επίθεσης «Της Ρωσίας»; Έτσι, θα έχουμε 100% απόδειξη ότι όλοι είναι τρελοί!lame_duck_o.jpg
Φαινομενικά είναι έτοιμη να ξεκινήσει η Αμερική έναν πόλεμο, που ποτέ δεν θα μπορούμε να βγούμε από αυτόν ζωντανοί; Αν ο Ομπάμα,ο  McCain και οι neocons πραγματικά θέλουν να καταστρέψουν την Αμερική, ξεκινώντας έναν πόλεμο με τη Ρωσία ,είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε.
Γνωρίζοντας ότι ο απώτερος στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι να καταστρέψει την Αμερική, και να φέρει κάτω , όλα τα εθνικά κράτη, όπως μας λέει ο καπετάνιος Bertrand,η επόμενη εβδομάδα μπορεί να είναι μία από τις κρισιμότερες στην πρόσφατη ιστορία της Αμερικής και του κόσμου.
Τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο βίντεο παρακάτω,πάρτε μια ματιά σε όλες τις πρόσφατες κινήσεις στο  κόσμο που μπορεί να οδηγήσει κανείς να πιστέψει ότι η παγκοσμιοποίηση ετοιμάζεται για πόλεμο όχι μόνο με τη Ρωσία, αλλά το τέλος της Αμερικής και το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα της «νέας παγκόσμιας τάξης».









http://allnewspipeline.com/Warhawk_Obama_To_Cement_His_Murderous_Legacy.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου