Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Προειδοποίηση του Quayle : Βαδίζουμε προς τον εμφύλιο πόλεμο.

Όπως βλέπω το πολιτικό φάσμα και το μίσος που προέρχονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η αριστερά, οι πολιτικοί καριέρας, καθώς και ένα αρκετά μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας είναι προφανές ότι το έθνος μας είναι επικεφαλής στον εμφύλιο πόλεμο.
Είμαστε ένα έθνος πολύ διχασμένο, φυλετικά, οικονομικά, πολιτικά, φιλοσοφικά,ακόμη και θρησκευτικά.
Με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ πολλοί ήρθαν στο ψεύτικο συμπέρασμα ότι αποφύγαμε τα χειρότερα.
Νομίζω ότι ακριβώς το αντίθετο, το μαρξιστικό κίνημα που έχει διεισδύσει στη χώρα μας, το κίνημα του τζιχάντ που κατέχει την εξουσία σε κάποια από τα πρακτορεία μας,τα πιο ισχυρά έθνη δεν πρόκειται να επιτρέψουν τα σχέδιά τους να είναι αδιαφιλονίκητα.
Έχουν στόχο τους, την κατάρρευση της Δημοκρατίας μας και την εφαρμογή της παγκόσμιας κυβέρνησης, βιώνουμε μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία  εξαπάτησης και μίσους εναντίον σε οτιδήποτε αντιπροσωπεύει την συνταγματική Δημοκρατία.
Αυτό είναι ένας πόλεμος ιδεολογιών και το έχουν καταστήσει σαφές ότι θέλουν βία, στην πραγματικότητα είναι το βασικό δόγμα του πολέμου τους, εναντίον μας.
Με τη βόμβα του χρέους να πλησιάζει, με ανοικτά σύνορα, με 10 χιλιάδες τακτικούς τζιχαντιστές στη χώρα μαςείμαστε σε δύσκολη θέση. Πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την περίπτωσή σας που είναι σοβαρή, αν αγαπάτε τη χώρα σας, την οικογένειά σας, την πίστη σας, ετοιμαστείτε, τα μαύρα σύννεφα του πολέμου είναι στον ορίζοντα. Προσευχήσου, σχεδίασε και προετοιμάσου, ο Παντοδύναμος Θεός, μας δίνει αυτή τη φορά τους εαυτούς μας έτοιμους,να επιδιώκουν το πρόσωπό του, απενεργοποιήστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Διαβάστε, προσευχηθείτε και προετοιμάστε, τη ζωή σας.
Έχουμε παρακολουθήσει τη κυβέρνηση να αγοράζει τεράστιες ποσότητες τροφίμων, πυρομαχικά, και ακόμη να οικοδομεί υπόγειες αποθήκες για την ελίτ.
Θλίβομαι γι αυτά που βλέπω  να έρχονται, θλίβομαι για τη θλίψη που έρχεται,αλλά ο Θεός έχει έλεος για μας.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STEVE QUAYLE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου