Κυριακή 8 Απριλίου 2018

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

ΤΡΑΜΠ : Έπρεπε να είχαμε βομβαρδίσει σπό το 2013 τον Άσσαντ!

Ο Σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ για την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ο Thomas Bossert δεν απέκλεισε ένα νέο κτύπημα με πυραύλους κατά της Συρίας, ανέφερε η RIA Novosti .

Δεν θα αποκλείσω τίποτα. Αυτές είναι φοβερές φωτογραφίες. Μελετάμε την επίθεση. Το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε χθες δήλωση.  
Τα ανώτερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του προέδρου για την εθνική ασφάλεια συζητούν  μαζί του και μεταξύ τους όλο το βράδυ και το πρωί,δήλωσε ο Μποσέρ, απαντώντας στο ερώτημα εάν είναι δυνατόν να περιμένουμε μια νέα επίθεση στη Συρία χρησιμοποιώντας πυραύλους. Με τη σειρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι οι αρχές της ΕΔΠ "θα πληρώσουν ακριβά" για τις ενέργειές τους στην Αν.Γκούτα.
Πολλοί νεκροί, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών, σε μια τρελή χημική επίθεση στη Συρία. Η περιοχή των θηριωδιών είναι κλειστή και περιβάλλεται από το συριακό στρατό, γεγονός που την καθιστά εντελώς απρόσιτη για τον έξω κόσμο,
έγραψε στο "Twitter".

Ο πρόεδρος ζήτησε "αμέσως να απεμπλακεί η περιοχή για την παροχή ιατρικής βοήθειας στα θύματα και την επαλήθευση των συνεπειών" της φερόμενης χημειοθεραπείας. Επέκρινε επίσης τη Μόσχα και την Τεχεράνη για την υποστήριξη του "ζώου Aσσαντ".

Επιπλέον, ο αμερικανός ηγέτης κατηγόρησε τον προκάτοχό του Ομπάμα ότι δεν έπληξε τη Συρία το 2013.
Εάν ο Πρόεδρος Ομπάμα είχε περάσει τη δηλωμένη κόκκινη γραμμή του, η συριακή καταστροφή θα τελείωνε εδώ και πολύ καιρό! Ο Aσσαντ θα ήταν ήδη ιστορία,
δήλωσε.

Νωρίτερα ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Valery Gerasimov ανέφερε ότι οι μαχητές  

himataki στην Ανατολική Guta, χρησιμοποιήθηκαν από την Ουάσιγκτον σαν πρόσχημα για τη βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι οι μη επιβεβαιωμένες αναφορές για τους Khimatka θα αποτελέσουν πρόσχημα για επίθεση στις κυβερνητικές δυνάμεις.

https://topwar.ru/139445-tramp-sozhaleet-chto-obama-ne-nanes-udara-po-sirii-v-2013-godu.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : corfiatiko.blogspot.gr
 

Η Μόσχα ονομάζει την «χημική επίθεση» σαν "ψεύτικα νέα" για τη Douma,και «προειδοποιεί κατά της συριακής παρέμβασης.

Αναφορές για τη φερόμενη επίθεση με χημικά αέρια στη συριακή πόλη Douma, είναι «ψεύτικες ειδήσεις» που αποσκοπούν στη δικαιολόγηση πιθανών βομβαρδισμών κατά της Συρίας, ανέφερε η Μόσχα. Î— Μόσχα ονομάζει «χημική επίθεση» στα ψεύτικα νέα του Douma, «προειδοποιεί κατά της συριακής παρέμβασης
Προειδοποίησε για «κακές συνέπειες» σε περίπτωση οποιασδήποτε στρατιωτικής παρέμβασης.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών καταγγέλλει τις τελευταίες αναφορές για τη χημική επίθεση που φέρεται να επηρέασε δεκάδες πολίτες στην μαχητική πόλη Douma. Είπε ότι τα δημοσιεύματα ήταν ένα ακόμα παράδειγμα μιας "συνεχούς σειράς ψεύτικων ειδήσεων, σχετικά με τη χρήση χλωρίου και άλλων χημικών παραγόντων από τις κυβερνητικές δυνάμεις". 

Το υπουργείο επεσήμανε ότι η πηγή των δημοσιευμάτων ήταν η διαβόητη ομάδα "πολιτικής άμυνας" , τα λευκά κράνη, τα οποία κατηγορούνται επανειλημμένα ότι έχουν δεσμούς με τρομοκράτες, καθώς και άλλες ομάδες με έδρα τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει για την προετοιμασία μιας" χημικής επίθεσης ψευδούς σημαίας" τους τελευταίους μήνες, ανέφερε το υπουργείο. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για μια πραγματική πολιτική διευθέτηση της συριακής κρίσης επιδιώκουν να περιπλέξουν την κατάσταση στο έδαφος, πρόσθεσε.
Ο στόχος αυτής της ... αβάσιμης ρητορικής είναι να προστατέψει τους τρομοκράτες και ... τη ριζοσπαστική αντιπολίτευση που αρνείται να συμμετάσχει σε μια πολιτική διαδικασία διευθέτησης, καθώς και να δικαιολογήσει πιθανές στρατιωτικές επιθέσεις από το εξωτερικό", ανέφερε η δήλωση. Εν συνεχεία προειδοποίησε ότι κάθε στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία που διεξάγεται υπό «υπερβολικές προσδοκίες» θα ήταν «απολύτως απαράδεκτη» και θα μπορούσε να οδηγήσει σε «τρομερές συνέπειες».
Εν τω μεταξύ, οι αναφορές από διάφορους επαναστατημένους ακτιβιστές σχετικά με το υποτιθέμενο χημικό περιστατικό στη Douma, φαίνεται να προκάλεσαν ένα ακόμη κύμα υστερίας στη Δύση. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να καταγγείλει την απροσδιόριστη επίθεση ως «άσκοπη» θηριωδία και «ανθρωπιστική καταστροφή ». Επίσης, προειδοποίησε ότι όσοι βρίσκονται πίσω από την υποτιθέμενη επίθεση «θα πληρώσουν ένα μεγάλο τίμημα».
Οι κατηγορίες εναντίον της συριακής κυβέρνησης και της Ρωσίας ακολούθησαν σύντομα. Στις δηλώσεις του στο Twitter, ο κ. Trump δήλωσε "Ο Πρόεδρος [Vladimir] Πούτιν, Ρωσία και Ιράν ...είναι υπεύθυνοι" για την επίθεση εξαιτίας της υποστήριξής τους προς τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Ασάντ. Νωρίτερα, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι "η Ρωσία φέρει τελικά την ευθύνη για τη βίαιη στόχευση αμέτρητων Συρίων με χημικά όπλα".Ωστόσο, Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχθηκαν ότι δεν μπόρεσαν να επαληθεύσουν ανεξάρτητα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το υποτιθέμενο περιστατικό και έπρεπε να βασίζονται αποκλειστικά σε «αναφορές» που έγιναν από πηγές που συνδέονταν με επαναστάτες.
Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price...
....to pay. Open area immediately for medical help and verification. Another humanitarian disaster for no reason whatsoever. SICK!
Η ΕΕ ισχυρίστηκε την Κυριακή ότι υπάρχουν "στοιχεία" που δείχνουν "άλλη μία χημική επίθεση" που διεξήγαγε η Δαμασκός. Δεν παρείχε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την τεκμηρίωση της απαίτησης. Αντ 'αυτού, το μπλοκ ζήτησε μια άμεση «διεθνή αντίδραση» και κάλεσε τη Ρωσία και το Ιράν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.
Η Δαμασκός απέρριψε τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε «βαρετή και αδιάφορη προπαγάνδα».
Η Τεχεράνη καταγγέλλει τις δηλώσεις αμερικανών αξιωματούχων, τις χαρακτηρίζει ως «αβάσιμες κατηγορίες» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα για στρατιωτικές ενέργειες εναντίον του Συριακού Στρατού.
Εν τω μεταξύ, η αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται να εξετάζει ήδη πιθανή απάντηση στο υποτιθέμενο χημικό περιστατικό. "Θα αναθεωρήσουμε την κατάσταση αργότερα σήμερα", ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούχιν, στο CBS, σχολιάζοντας μια πιθανή απάντηση. Αρνήθηκε να σκιαγραφήσει κάποιες ιδιαίτερες επιλογές που εξετάζονται, αλλά είπε ότι ο Donald Trump και η εθνική ομάδα ασφαλείας του θα εξετάσουν «όλες τις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις»
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο βομβαρδισμών από τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του Συμβούλου Εσωτερικής Ασφάλειας Thomas Bossert είπε: « Δεν θα πάρω τίποτα από το τραπέζι. "
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκαν επικίνδυνες χημικές επιθέσεις στη Δαμασκό στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.
Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει ότι οι ανεπιβεβαίωτες αναφορές για φρικαλεότητες και χημικά συμβάντα με ψευδή σημαία ήταν πιθανό να εμφανιστούν σε μια εποχή που αγωνιστικές φατρίες χάνουν έδαφος στη Συρία. Η τελευταία έκθεση ήρθε όταν ο Συριακός Στρατός προχώρησε στην απελευθέρωση των εναπομεινάντων μαχητικών οικισμών στο προάστιο της Δαμασκού της Ανατολικής Γκούτα, με την πόλη της Ντούμα να είναι η τελευταία τέτοια πόλη στην περιοχή.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : corfiatiko.blogspot.gr
 

AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ-Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


Φρικτές εικόνες από την πολιορκημένη Ντούμα απόψε, μιας υποψιαζόμενης επίθεσης Χλωρίου από το καθεστώς Aσσαντ. Ιατρικές υπηρεσίες στο έδαφος λένε 35 για επιβεβαιωμένους νεκρούς.
Η SOTN δημοσίευσε πρόσφατα μια εκτεταμένη και διεισδυτική έκθεση για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη Συρία υπό τον τίτλο:   Το Σιωνιστικό Σχέδιο Νεοκόν για έναν Αποκάλυπτο Πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Το άρθρο αυτό προέβλεπε μια σειρά από ψευδείς επιθέσεις σημαίας που θα διοργανωθούν τον Απρίλιο και αργότερα στο βόρειο Λεβάντα. Ο ρητός σκοπός αυτών των εγκλημάτων πολέμου είναι να κατασκευάσει ένα πρόσχημα για το ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα για τους αμερικανούς, ισραηλινούς και γάλλους στρατιωτικούς, να εισβάλουν στη Συρία. Ωστόσο, η Ρωσία δεν θα ανεχθεί σαφώς έναν τέτοιο παράνομο και μη προκληθέντα πόλεμο επιθετικότητας. Η Μόσχα ονομάζει τη «χημική επίθεση» στα ψεύτικα νέα από τη Douma, και «προειδοποιεί κατά της συριακής παρέμβασης.
Ζούμε σε μια εποχή που είναι σχεδόν αδύνατο να επιβεβαιώσουμε εάν αυτές οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις είναι πραγματικές ή φάρσες. Έδειξαν επίσης την απόλυτη απάνθρωπη στάση τους στην εκτέλεση θανατηφόρων και καταστρεπτικών τρομοκρατικών επιχειρήσεων.Η πρόσφατη χημική επίθεση στο Douma, στη Συρία, θα μπορούσε να είναι είτε από αυτές. 
 Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι αυτές οι χημικές επιθέσεις χρησιμοποιούνται από τις Δυτικές δυνάμεις για να δικαιολογήσουν τις παράνομες εισβολές τους στη Συρία. Ακόμη και ο Πρόεδρος Trump φαίνεται να είναι πλήρως ενταγμένος σε αυτή τη συνωμοτική υπόθεση.  Γιατί ο Tραμπ πιέζει επιθετικά την ατζέντα των Νεοεποχιτών στη Συρία;
Ο  Σίο-Αγγλοαμερικανικός Άξονας  είναι απολύτως αποφασισμένος να ολοκληρώσει το   έργο του Μεγάλου Ισραήλ , παρότι η Ρωσία του Πούτιν έχει ήδη καταστρέψει τα σχέδιά τους μία φορά.(Το 2013).
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ έχουν αποδείξει στην παγκόσμια κοινότητα των εθνών ότι θα εκτελέσουν οποιεσδήποτε ψευδείς επιθέσεις σημαίας οπουδήποτε και οποτεδήποτε για να προωθήσουν την  ατζέντα τους για τη  Νέα Παγκόσμια Τάξη . Ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της ατζέντας είναι το  εγχείρημα του  Μεγάλου Ισραήλ . Ως εκ τούτου, ολόκληρος ο κόσμος έχει μάρτυρας μιας "λανθασμένης χημικής επίθεσης σημαίας "τη μία μετά την άλλη.

Η ηγεσία του ZAAA γνωρίζει ότι οι φωτογραφίες των «φαινομενικά» δηλητηριασμένων παιδιών - συσσωρευμένα το ένα πάνω στο άλλο - εγγυάται ότι θα προκαλέσουν μια αντίδραση από τους ψευδείς κατηγορούμενους εναντίον του αθώου κατηγορούμενου. 
Οι Βρετανοί έχουν καθιερώσει ένα ολόκληρο δίκτυο παραπλανητικών μαρτύρων στο έδαφος και σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι συνήθως παρέχουν ψευδείς μαρτυρίες για αυτές τις σταδιακές χημικές επιθέσεις. Το  Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα  είναι μία από αυτές τις ψεύτικες οργανώσεις. έτσι είναι τα εντελώς ψεύτικα  λευκά κράνη.
Ο   Σιοαγγλοαμερικανικός Άξονας (ZAAA) δεν ήταν ποτέ τόσο αποφασισμένος, θέλει να ξεκινήσει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου.
Εικόνα αποτέλεσμα για τη Ρωσία που περιβάλλεται από μας στρατιωτική
http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2018/04/armageddon-false-flag-chemical-attack-staged-trump-pushes-fake-news-about-syria-whos-triggering-world-war-3-2469604.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου