Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Θεοφάνεια στην κατεχόμενη Καρπασία.

Θεοφάνεια στην κατεχόμενη Καρπασία θα τελεστούν στις 6 Ιανουαρίου 2019 και λεωφορεία θα αναχωρήσουν από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου για μεταφορά των πιστών.Θεοφάνεια στην κατεχόμενη ΚαρπασίαΣε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι εορτασμοί των Θεοφανείων διοργανώνονται από την Επισκοπή Καρπασίας σε συνεργασία με τις Κοινότητες, τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές και τα Σωματεία του διαμερίσματος Καρπασίας».

Η Θεία Λειτουργία, Προϊσταμένου του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα από τις 07.30 μέχρι και τις 10.30 το πρωί. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί ο καθαγιασμός των υδάτων στη θάλασσα, δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θύρσου στη Γιαλούσα.

Για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να κάνουν κρατήσεις επικοινωνώντας με την Ελένη Φελούκκα στο τηλέφωνο 99621332.

Από τη Λευκωσία το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 06.00 το πρωί της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2019 από το χώρο  στάθμευσης έναντι Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα.

Από τη Λάρνακα η αναχώρηση θα γίνει στις 06.30 το πρωί από το χώρο  στάθμευσης μπροστά από το κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου και από το χώρο στάθμευσης του περιπτέρου που βρίσκεται στην αερογέφυρα Κελλιών.

 Από τη Πάφο το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 05.00 το πρωί από το λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Από τη Λεμεσό η αναχώρηση θα γίνει στις 05.30 το πρωί από το χώρο στάθμευσης του Ιερού Ναού Αποστόλου Λουκά στον Συνοικισμό Αγίου Αθανασίου.

Από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 07.00 το πρωί από το οδόφραγμα Βρυσούλλων.
 
Πηγή: philenews/ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου