Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μαύρος Σεπτέμβριος της Ελλάδος.


Ο Μαύρος Σεπτέμβριος της Ελλάδος.
Καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί από μόνη της αυτό που έσκασε ξαφνικά σαν απειλή και ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί.
Ερντογάν  δηλώνει κάπως έτσι « αυτή την φορά δεν μπλοφάρω, θα ανοίξω τις πύλες και τα παραθύρια να μπουκάρουν όλες οι φυλές της γης στην Ελλάδα»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Ο σουλτάνος είναι το καλύτερο πιόνι και ο πρωταγωνιστής των παιχνιδιών της νέας εποχής για την Ελλάδα.
Όλα σχεδιάστηκαν μέχρι τελευταίας τελείας.
Ένα 24ωρο μετά την φωτογράφηση του στην σχολή των ναυτικών δοκίμων με χάρτη που δείχνει το μισό ΑΙΓΑΙΟ υπό  τουρκική κατοχή δηλώνει, ότι θα πλημμυρίσει την Ελλάδα με μεταναστευτικές ροές πολλών χιλιάδων προσφύγων.
Τόσο καιρό στοίβαζε αυτές τις ψυχές στα παραπήγματα των μεγάλων τουρκικών πόλεων , πολλές φορές τις εκμεταλλευόταν και σήμερα ήρθε η στιγμή να τις χρησιμοποιήσει σαν στρατηγικό όπλο.
Γιατί είναι κρίσιμες οι στιγμές ;
Ο Ερντογάν ζήτησε μπαξίσι πάλι από την ΕΕ για το προσφυγικό, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα το πάρει, όπως και του το  έκοψαν οι Ευρωπαίοι μέσα σε λίγες ώρες  μετά τις δηλώσεις του αυτές.
Το ζήτησε δήθεν το μπαξίσι  για να έχει ένα άλλοθι. Και για αυτό δηλώνει « μην παρεξηγήσετε για αυτό που θα κάνω, αν δεν το πάρω»
« Την σκυτάλη των απειλών πήρε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος επιβεβαίωσε την προειδοποίηση Ερντογάν ότι η Τουρκία θα ανοίξει τις πύλες της για τους πρόσφυγες προς την Ευρώπη.
Διαμήνυσε πως όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος «δεν είναι ούτε απειλή, ούτε μπλόφα. Είναι πραγματικότητα».
η Τουρκία δεν έχει λάβει τη διεθνή στήριξη - ειδικά από την ΕΕ - που ανέμενε για το ζήτημα των Σύρων προσφύγων και είπε ότι ίσως χρειαστεί να «ανοίξει τις πύλες», επιτρέποντας στους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη.» https://www.pronews.gr/
Μπορεί η τουρκία να έχει φοβερά εσωτερικά προβλήματα, αλλά είναι  όπως φαίνεται η αποφασιστική ώρα για να πραγματοποιήσει τα παρακάτω:
1)   Αυτό που της έταξαν δηλ. ενέργεια στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Αν. Μεσόγειο με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για εμάς. Το προσφυγικό στην νέα του τρομακτική διάσταση  μπορεί να φτιάξει συνθήκες εκβιασμού και σερβιρίσματος τετελεσμένων στον Ελληνικό Λαό, που αφού χώνεψε το ονοματολογικό για την Μακεδονία μπορεί να καταπιεί και αυτά.
2)   Εσωτερική κοινωνική αναστάτωση στην Ελλάδα μη διαχειρίσιμη από καμμιά κυβέρνηση ( ήδη οι τοπικές κοινωνίες   βράζουν και  φωνάζουν « εμείς ψηφίσαμε ΝΔ και όχι γαλάζιο Συριζα, με ότι υπονοούν αυτές »
Ουσιαστικά ο  Ερντογάν στέλνει μήνυμα « αφού δεν με πληρώνουν για τους πρόσφυγες, να με πληρώσουν με ενεργειακά οικόπεδα στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο»
Σε όλα αυτά ο σουλτάνος δεν ενεργεί από μόνος του , έχει γερές πλάτες και στηρίζεται στους σίγουρους εχθρούς της Ελλάδος.
Το νέο αυτό προσφυγικό είναι προπομπός φοβερών εξελίξεων.
Το ανθρωπιστικό σκέλος της αντιμετώπισης του προσφυγικού στο οποίο σαν ορθόδοξοι είμαστε ευαίσθητοι  τελειώνει, όταν αυτό γίνεται όπλο στα χέρια των εκβιαστών τούρκων.
Οι Ευρωπαικές χώρες έβαλαν συρματοπλέγματα στους δρόμους των προσφύγων, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να βάλει αγκαθωτά συρματοπλέγματα στην Θάλασσα της.
Η σύγκρουση φαίνεται να είναι αναπόφευκτη γιατί ο σουλτάνος αποφάσισε εδώ και τώρα να συγκρουστεί μαζί μας γιατί βαρέθηκε να περιμένει στην διπλωματική οδό.
Γιατί ΜΑΥΡΟΣ ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ;
Όλες οι γεωπολιτικές συγκυρίες ευθυγραμμίστηκαν μαζί τους φανερούς και αφανείς εχθρούς μας.
Ο δολοφόνος επισκέπτεται το θύμα την ίδια χρονική περίοδο μέσα στην Ιστορία.
« Σεπτεμβριανά του 1922» ΣΜΥΡΝΗ
 « Σεπτεμβριανά του 1955» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ μήπως βιώσουμε
  « Σεπτεμβριανά του 2019» ΑΙΓΑΙΟ
Είναι ανάγκη να ξαναγραφούμε στα ληξιαρχεία των ηρώων  της Ιστορίας μας για να μην πάμε ως  πρόβατα επί σφαγής στα σχέδια των τούρκων .
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου