Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ν’ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.

 


                                                   Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 

            Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

            Η επίθεση του Αρχιμανδρίτη Θεοφύλακτου Κόμβου στους επτά Μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη,  είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να   αξιολογηθεί και να ερμηνευθεί ΜΟΝΟ με τα κριτήρια του κόσμου,  διότι δεν γνωρίζουμε τίποτα από το ιστορικό και τα αίτια, που οδήγησαν τον Αρχιμανδρίτη σε αυτήν την ενέργεια, αλλά και επειδή ο θεσμός της Εκκλησίας έχει μέσα του και έναν ΑΛΛΟ  παράγοντα, που λέγεται: "ΙΔΡΥΤΗΣ ΘΕΟΣ".

               Και επειδή εμείς έχουμε ακούσει μόνο τις εκδοχές των ελληνικών ΜΜΕ που κατά γενική ομολογία  είναι τα πιο αναξιόπιστα της Ευρώπης, δεν μπορούμε να έχουμε καμία αντικειμενική και δίκαιη εκτίμηση.


            Εκτός αυτού, να μην ξεχνάμε ότι το γεγονός αυτό, συνέβη μέσα στην Ιερά Μονή Πετράκη, που είναι Μονή των Αρχαγγέλων και ΕΝΩΠΙΟΝ της Εικόνας του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που κάλυπταν τους τοίχους.
            Οπότε  το γεγονός δεν έγινε όπου κι' όπου, αλλά ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ, οι οποίοι ΟΎΤΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ούτε προστάτεψαν τους Επισκόπους....!!!!!!!


              Και επί αυτού, δημοσιεύθηκε ένα πολύ πνευματικό και θεολογικό άρθρο, που ουσιαστικά δίνει πολλές απαντήσεις. 


"έρχομαι σοι ταχύ και κινήσω την λυχνία σου"

https://www.triklopodia.gr/%e1%bc%94%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%af-%cf%83%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b1%cf%87%e1%bd%ba-%ce%ba%ce%b1%e1%bd%b6-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%cf%89-%cf%84%e1%bd%b4%ce%bd-%ce%bb%cf%85%cf%87%ce%bd/

              Εμείς θα εκφράσουμε τις προσωπικές μας εκτιμήσεις, που τουλάχιστον δεν διέπονται από καμία υποκρισία και θα τοποθετηθούμε επί της πράξεως, απαντώντας στο ερώτημα: «ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ»;;;;;

Και θα απαντήσουμε  στο ερώτημα από την πλευρά των Ορθοδόξων Ελλήνων, διότι αν είμαστε στην αντίθετη πλευρά των πολεμίων και διωκτών της Εκκλησίας, θα απαντούσαμε διαφορετικά.

Ο Αρχιμανδρίτης λοιπόν επιτέθηκε σε  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ που έχουν φέρει μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία ΔΥΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Την ΑΙΡΕΣΗ της ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ και την ΑΙΡΕΣΗ της ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του Χριστού. Και εκτός αυτού,  έχουν αναλάβει και τον νέο ρόλο του «ιατρικού συμβούλου» και «διαφημίζουν» τα πειραματικά και θανατηφόρα εμβόλια ακόμα και από Άμβωνος.

 

Οπότε ο πρώην Αρχιμανδρίτης επιτέθηκε σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Εκκλησίας και του Χριστού και σε ΑΝΑΞΙΟΥΣ Ιερωμένους, που ως νέοι Άρειοι ΧΑΛΑΝΕ την Εκκλησία και παρασύρουν τον λαό στην ΑΠΩΛΕΙΑ.

Αυτή η επίθεση λοιπόν γίνεται ενάντια σε ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ της Εκκλησίας, από έναν Ιερωμένο που για κάποιους λόγους τον ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ αυτοί οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

Είναι επίθεση ενός οργάνου που ανήκει στον ίδιο ΘΕΣΜΟ , ενάντια σε ανώτερα όργανα του ΙΔΙΟΥ ΘΕΣΜΟΥ και είναι κάτι αντίστοιχο σαν να είχε επιτεθεί ένας ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ βουλευτής της ΝΔ, σε Υπουργούς της Κυβέρνησης που είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Μακεδονίας και του Αιγαίου.  
Και αυτόν "ψυχάκια" θα τον έλεγαν. 

Είναι πλέον «ηλίου φαεινότερον»  ότι όλοι οι ΘΕΣΜΟΙ στην Ελλάδα έχουν ΣΑΠΙΣΕΙ και υπάρχει εντός των Θεσμών φανερός Διωγμός κατά των λίγων αυτών ατόμων που δεν αποδέχονται την ΣΑΠΙΛΑ και αντιδρούν.
Αντιδρούν δηλαδή και "χαλάνε την σούπα" στους προδότες.

Οπότε ανεξάρτητα από τους ακριβείς  λόγους της επίθεσης,  το δεδομένο είναι ότι ο Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΘΕΣΜΟΥ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.  

 

Κι αυτό που θα πω χωρίς καμία υποκρισία, είναι το ίδιο που θα έλεγα σε οποιονδήποτε σήμερα ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τρόπο και  ΜΕΣΟΝ,
εναντίον των σημερινών προδοτών της ΠΙΣΤΕΩΣ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.  

 

Οι προδότες του Χριστού παππούλη μου, δεν θέλουν δυναμικές αντιδράσεις σήμερα από κανέναν. Και όποιος αντιδράσει δυναμικά αυτόν τον κατατάσσουν  στους «ψυχικά ασθενής». 
Αλλά ότι και να λένε αυτοί οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, εμείς εδώ σου λέμε:

«Ν’ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΟΥ».

 

 Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

armagedon2020.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου