Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Εκεί κατάντησαν την Εκκλησία οι ξεφτιλισμένοι Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος…

 


Την ώρα του τα τσιράκια του Schwab Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος (Βοθρολομαίος και Τζέρυ αν προτιμάτε), αισθάνονται υπερήφανοι που κατάφεραν ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ να υποβαθμιστεί το Αγιον Φως και να έρθει στη χώρα με τιμές… κυρά Κατίνας από την απάνω ρούγα, ισλαμιστής εισέβαλλε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των ψαλτών την Παρασκευή που μας πέρασε, φανατικός ισλαμιστής εισέβαλλε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, με μπόλικο θάρρος και θράσος. Πήγε στο μικρόφωνο κι αφού απαίτησε από τους ψάλτες στα αραβικά να σταματήσουν, φώναξε ένα σύνθημα υπέρ του Αλλάχ. Δυστυχώς, επειδή ο Ναός είναι τεράστιος και η μικροφωνική κάνει αντίλαλο, είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό το τι είπε.

Αμέσως, δύο από τους ψάλτες έτρεξαν και τον έβγαλαν σχεδόν σηκωτό από την Εκκλησία.

Η στάση που εδώ και χρόνια τηρεί η «επίσημη» Εκκλησία, είναι αυτή που μας έφερε σε αυτήν την κατάντια. Ξεπουλημένοι παπάδες που κοιτάζουν μόνο να θησαυρίζουν κάνοντας απέραντη και απόλυτη υπακοή στα αφεντικά τους της ΝΤΠ και του ΠΣΕ (Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών), φροντίζουν να «αφορίζουν» όσους μιλάμε για τον ισλαμικό κίνδυνο.

Και να που οι τζιχαντιστές, παραμονές Μεγάλης Εβδομάδας, μπήκαν στον πιο κεντρικό Ναό των Αθηνών! Κι αυτό σημαίνει ότι η τζιχάντ ξεκίνησε στην Ελλάδα! Μην απορήσετε αν ακούσουμε για νεκρούς και βομβιστικές επιθέσεις κατά την Περιφορά του Επιταφίου ή κατά την Ανάσταση.

Σε αυτούς που θα σπεύσουν να μας κατηγορήσουν ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο, απαντώ: ΕΣΕΙΣ είστε οι ΜΟΝΟΙ τρομοκράτες, που προσπαθείτε να καλύψετε το πρόβλημα με ξόρκια και βλακείες, αφήνοντας το Εθνος εκτεθειμένο σε έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο.

Οι προδότες πολιτικοί, αγκαλιά με τα προδοτικά ρασοφόρα τραγιά κατάφεραν το αδιανόητο! Το να έχει το θράσος ένα βρωμερό θρασίμι να προσβάλλει έτσι την πίστη μας και φυσικά, όλοι τους να κάνουν πως δε συμβαίνει τίποτα…

Και τι νομίζουν τα τζιχάντια δηλαδή; Οτι εμείς δεν μπορούμε να προσβάλλουμε την πίστη τους; Μια χαρά μπορούμε…

Κουκλίτσα δεν είναι ο Μωάμεθ ως «drag queen»; Θεά! Και μην τολμήσει κανένα κοπρόσκυλο να πει ότι προσβάλλω «θρησκευτικό πρόσωπο», γιατί αφ’ ενός μεν η πράξη του τζιχαντιστή στον Αγιο Παντελεήμονα μου δίνει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνω ως αντίπραξη κι αφ’ ετέρου πρέπει να θυμίσω πόσες φορές έχουν προσβάλλει το Χριστό κάθε λογής κουνιοτράμπαλα χωρίς ΕΝΑΣ εισαγγελέας να κινηθεί και μάλιστα με τελευταίο παράδειγμα τον Καναράκη;

Βγαλ’τε λοιπόν το σκασμό κι απολαύστε Μωάμεθ drag queen, είτε θέλετε, είτε οχι!

Κι όχι! Δεν προκαλώ! ΑΠΑΝΤΩ στην πρόκληση!

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου