Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Γ.Μ : Οι συγχρονές προφητείες στις ειδήσεις ….

 


Χαίρεται

Άγιος Παΐσιος

Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου …

Ζούμε τη εκπλήρωση των προφητειών ,των συγχρονών αγίων .
Το αντίχριστο πνεύμα έχει κυριεύσει ,κατέχει την ανθρωπότητα ,μικρούς και μεγάλους σε κάθε ευκαιρία το Θηρίο δείχνει τα δόντια του .
Από την μία βλασφημία στην άλλη ,δεν μπορεί να αγγίξει τον Θεό και κατά παραχώρηση του Θεού ,τυρρανάει ,κυριεύει τα πλάσματα του .
Έχουμε αφεθεί να νοιώσουμε ,να γευτούμε την σκοτεινή θανατηφόρα ενέργεια του σατανά και να επιλέξουμε αφέντη ,να διαλέξουμε Κύριο .

Ματθ. 4,1 Τότε ὁ Ἰησοῦς ἀνήχθη εἰς τὴν ἔρημον ὑπὸ τοῦ Πνεύματος πειρασθῆναι ὑπὸ τοῦ διαβόλου,

Ο Χριστός μας έδειξε τον δρόμο ,μετά την βάπτιση έχει σειρά η μάχη με τον διάβολο ,ώστε ο άνθρωπος να επιλέξει ελευθερά με ποιόν θέλει να είναι .
Στην δική μας μάχη με τον σατανά , μπορούμε να νικήσουμε ,μόνο με τον Χριστό να μας οδηγεί Απαρνησασθω εαυτόν …

ἃ δεῖ γενέσθαι ἐν τάχει…

Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν προφητευθεί ,θα γίνουν πολύ γρήγορα αστραπιαία και ξαφνικά ,θα πιάσουν στον ύπνο πολλόύς που θα πιστεύουν ότι τίποτα δεν θα γίνει .

Το θέμα δεν είναι να ασχολούμαι με αυτούς που επέλεξαν να προσκυνήσουν και να υπηρετούν τον σατανά ,απλά είναι η εκπλήρωση των προφητειών .
Το θέμα είναι αν εγώ έχω βάλει ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ,αν κάνω αυτά τα ελάχιστα που μπορώ ελπίζοντας στην επέμβαση του Χριστού , για να μας σώσει όλους αυτούς που θέλουν .

Άγιος Παΐσιος

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια..

Η σφαλιάρα δεν θα αφορά και θα πονέσει μόνο τους από αριστερά πεσμένους στην αμαρτία κάθε είδους ,σε αυτούς θα επιφέρει συντριπτική ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Μα κυρίως θα πονέσει περισσότερο τους ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ πεσμένους αυτοδικαιωμένους ,φανεροχριστιανούς ,που δυσκολά θα μετανοήσουμε ,γιατί είμαστε στην πλάνη της αυτοδικαίωσης .
Θα πονέσει περισσότερο τις ΦΟΥΝΤΩΤΕΣ ΣΥΚΙΕΣ που δεν έχουν καρπούς αξίους ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και αδυνατούν να το δούν .
Αυτούς που είναι μέσα στις εκκλησίες έχουν αξιώματα ,είναι γνωστοί ,είναι θεολόγοι στα χαρτιά
Φοβίζουν ,κατακρίνουν ,διώκουν ,στραβοκοιτάνε τους ελαχίστους τους εν ετέρα μορφή Χριστούς ,όταν αυτοί μπάινουν μέσα .
Αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους δικαιωμένους ,αυτούς που μας έχει πιάσει ο σατανάς μέσα στην εκκλησία από το τσιγκέλι της κενοδοξίας ,της υπερηφάνιας .

Λουκ. 12,45 ἐὰν δὲ εἴπῃ ὁ δοῦλος ἐκεῖνος ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ, χρονίζει ὁ κύριός μου ἔρχεσθαι, καὶ ἄρξηται τύπτειν τοὺς παῖδας καὶ τὰς παιδίσκας, ἐσθίειν τε καὶ πίνειν καὶ μεθύσκεσθαι,

Η σφαλιάρα μετά την μικρή κατοχή του αντιχρίστου , θα βάλει στην θέση του κάθε αρχιερέα ,ιερέα ,λαικό ,που θεωρεί τσιφλίκι του την εκκλησία και λέει ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ, χρονίζει ὁ κύριός μου ἔρχεσθαι,
Η σφαλιάρα θα διώξει από την εκκλησία κάθε περαστικό ,κάθε παράσιτο ,που βρήκε ανοικτά μπήκε και πήρε θέση και αξίωμα και αποκτά οπαδούς .
Θα διώξει κάθε έναν που δεν ‘αρπαξε την ευκαιρία ενώ ήταν νεκρός ψυχρός ,να ζήσει μέσα από την βοήθεια που θα προσέφερε στους παῖδας καὶ τὰς παιδίσκας του Χριστού .

Λουκ. 12,46 ἥξει ὁ κύριος τοῦ δούλου ἐκείνου ἐν ἡμέρᾳ ᾗ οὐ προσδοκᾷ καὶ ἐν ὥρᾳ ᾗ οὐ γινώσκει, καὶ διχοτομήσει αὐτόν, καὶ τὸ μέρος αὐτοῦ μετὰ τῶν ἀπίστων θήσει.

Η σφαλιάρα δεν θα αφορά τον κόσμο ,αλλά την εκκλησία το υπάρχων πλήρωμα ,την συκιά που δεν καρπίζει ,που θα ξηρανθεί αστραπιαία .
θα είναι τόσο ηχηρή ,που θα τρομάξουν και τα Έθνη που δεν θα έχουν μέχρι τότε σχέση με την εκκλησία του Χριστού και θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ .

Τώρα βρισκόμαστε στην μπόρα στην μικρή κατοχή του αντίχριστου. πρίν τον μπάτσο που χρειαζόμαστε για να συνέλθουμε ,ειδικά εμείς της εκκλησίας….

Ματθ. 8,11

λέγω δὲ ὑμῖν ὅτι πολλοὶ ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ δυσμῶν ἥξουσι καὶ ἀνακλιθήσονται μετὰ Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν,
Αληθινά δε σας λέγω ότι από τας χώρας της Ανατολής και της Δυσεως, από όλα τα μέρη της οικουμένης, θα έλθουν πολλοί και θα παρακαθήσουν στο πνευματικόν δείπνον μαζή με τον Αβραάμ και τον Ισαάκ και τον Ιακώβ εις την βασιλείαν των ουρανών.

Ματθ. 8,12

οἱ δὲ υἱοὶ τῆς βασιλείας ἐκβληθήσονται εἰς τὸ σκότος τὸ ἐξώτερον· ἐκεῖ ἔσται ὁ κλαυθμὸς καὶ ὁ βρυγμὸς τῶν ὀδόντων.
Οι δε κληρονόμοι της βασιλείας των ουρανών, (οι απόγονοι δηλαδή των πατριαρχών, που έχουν τας επαγγελίας του Θεού), θα εκδιωχθούν και θα ριφθούν στο πυκνότατον σκότος του Αδου. Εκεί θα είναι ο κλαυθμός και το τρίξιμο των οδόντων”.

Η σφαλιάρα θα εκβάλλει ,θα διώξει από τις εκκλησίες τους υἱούς τῆς βασιλείας εἰς τὸ σκότος τὸ ἐξώτερον·
Αντίστοιχα πολλοὶ ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ δυσμῶν ἥξουσι καὶ ἀνακλιθήσονται μετὰ Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν,

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου