Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Α.Στεφανόπουλος – Πανικός από αυτά που ετοιμάζονται στο Άγιο Όρος. Ασύλληπτα όσα λέει για τις καταραμένες ΗΠΑ και το Ισραήλ.

 Γιώργος Θαλάσσης: Η ομιλία είναι συγκλονιστική και όσο πιο πολύ την διαδώσουμε τόσο μεγαλώνει η ελπίδα να ακυρωθούν τα σχέδια των αμερικανών/φαναρίου, όχι επειδή οι τελευταίοι έχουν φιλότιμο, αλλά επειδή κάποιος από τους χιλιάδες αδελφούς που θα την παρακολουθήσουν ίσως θα μπορέσει να σκίσει με τις προσευχές του τον Ουρανό και να υποχρεώσει τον Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο να επέμβουν.














Στο τέλος της ομιλίας ο κ.Στεφανόπουλος δυστυχώς μιλάει επικριτικά για τον Χριστόδουλο. Κύριε Στεφανόπουλε, οτιδήποτε σκοτεινό ζούμε ως κράτος και ως Εκκλησία το ζούμε επειδή χάσαμε τον Χριστόδουλο και στην θέση του ήρθε ένας άνθρωπος του συστήματος που σε κάθε μάχη που δίναμε κόντρα στους προδότες τον είχαμε απέναντί μας αντί για δίπλα μας. Εννοείτε ότι έκανε λάθη και ο Χριστόδουλος ως άνθρωπος αλλά η δολοφονία του ήταν η αφετηρία και του δικού μας εθνικού και εκκλησιαστικού θανάτου.

romioitispolis.gr

1 σχόλιο:

  1. o μακαριστός χριστόδουλος έκανε πολλά και μεγάλα λάθη και μιλώντας με ευλαβή εθελοντή ιερέα που είναι σε πνευματική μεγάλη κατάσταση μου είπε οτι πολλοί πατέρες ανυσηχούνε ακόμη και για την σωτηρία της ψυχής του.αλλωστε ένας μεγάλος μοναχός ο βασίλειος καυσοκαλυβίτης είπε οτι ο χριστόδουλος θα ζουσε περισσότερο αν δέν έκανε τα ανοίγματα προς τον πάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή