Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

" Ένωση εκκλησιών δεν θα γίνει παρά μόνο διάλυση κρατών "

 

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Συνήλθαν  και αποφάσισαν για την ειρήνευση του ταραγμένου κόσμου μας να προτείνουν στον φιλάνθρωπο Πάπα να ακολουθήσει το Ορθόδοξο Πασχάλιο έθος ημερολογιακά από την νέα εκκλησιαστική χρονιά.
Τι όμορφες στιγμές θα ζήσουμε όταν την Μεγάλη Παρασκευή θα συναντώνται οι Ορθόδοξοι επιτάφιοι με αυτούς των Λατίνων ;

Μετά από τέτοιες γραφικές στιγμές θα μας πούνε άραγε σε τι διαφέρουμε με τους αδελφούς μας στο Βατικανό ;
 άραγε αποφάσισαν ότι καλώς εκατομμύρια Ουκρανοί Ορθόδοξοι είναι παράνομοι  να τελούν την Θεία Λειτουργία γιατί έτσι αποφάσισε ο πρώην Ουνίτης Επιφάνιος με τον Χαζάρο Ζελένσκι που οι Ρώσοι τον τελευταίο επιθυμούν να τον κρεμάσουν ανάποδα για τα εγκλήματα που έκανε , κάνει στους πιστούς χριστιανούς και σε λίγο θα έρθουν στην επικαιρότητα ;

Ο Σεπτέμβριος φαίνεται θα είναι μήνας σκληρών καταστάσεων μετά τους πραγματικούς και πνευματικούς καύσωνες του καλοκαιριού με τις βλάσφημες παραστάσεις στο Παρίσι που φυσικά δεν κατήγγειλαν "ομοθυμαθόν "ως έπρεπε και ξεκάθαρα.

Ο άγριος Ρώσος γνωρίζει ότι τα παίζει όλα για όλα για την επιβίωση του και για αυτό θα χρησιμοποιήσει όλα τα νέα όπλα του .

Ο σατανισμένος δυτικός παίζει τα ρέστα του στο κεφάλαιο της επανεκκίνησης του ανθρώπινου πολιτισμού και βάζει φωτιές παντού βλ.Ουκρανια , Σκανδιναβικές χώρες , Μέση Ανατολή, σε λίγο Καύκασο, Βαλκάνια και Αιγαίο - Κύπρο .

Παίζει σε όλα αυτά και η διάσωση της υπερχρεωμένης Αμερικής με τα "ομόλογα" του αθώου αίματος που χύνεται παντού .

Η εποχή μας πλέον έκανε την υπακοή εργαλείο στα χέρια αντικείμενων δυνάμεων που ενεργούν για να διαλύσουν έθνη και ότι ιερό και όσιο υπάρχει .
Ακούγονται φωνές από τον Ουρανό που αντηχούν με τα λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού " τον Πάπα να καταράστε , αυτός θα είναι η αιτία "  και οι φωνές αυτές λένε :

" Ένωση εκκλησιών δεν θα γίνει παρα μόνο διάλυση κρατών " 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου