Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Συγκροτείται μυστικός «απελευθερωτικός στρατός» στην Ελλάδα! Η δύναμη του Ψαλτηρίου απέναντι στην κρίση που ταλανίζει τον ευλογημένο τόπο...



Κύριος διασκεδάζει βουλάς εθνών, αθετεί δε λογισμούς λαών και αθετεί βουλάς αρχόντων (Ψαλμ. 32, 10)!
 
Εξεζήτησα τον Κύριον, και επήκουσέ μου και εκ πασών των θλίψεών μου ερρύσατό μου... Ούτος ο πτωχός εκέκραξε, και ο Κύριος εισήκουσεν αυτού και εκ πασών των θλίψεων αυτού έσωσεν αυτόν (ψαλμ. 33, 5, 7)!
 
 
Στη σύσταση ενός ιδιότυπου χριστιανικού στρατού ταχείας κρούσης και προσβολής του εχθρού με την καθοδήγηση γνωστού γέροντα ασκητή έχουν προχωρήσει τα τελευταία χρόνια με άκρα μυστικότητα ορθόδοξοι χριστιανοί σ’ όλη την Ελλάδα. Απώτερος στόχος τους είναι να θωρακίσουν την ευλογημένη αυτή χώρα και να αμυνθούν στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγουν εναντίον της με την χρήση αθόρυβων όπλων, αλλότριες δυνάμεις συνεργαζόμενες, όπως έχει διαπιστωθεί με μια κάστα νέων δοσίλογων της πατρίδας μας. Δοσίλογοι που λειτουργούν ως τυφλά όργανα συγκεκριμένων λεσχών και κέντρων του μυστηρίου της ανομίας. Αναλαμβάνουν να εκπληρώνουν και να εφαρμόζουν τις εντολές τους ξεπουλώντας ιερά και όσια της φυλής μας και βγάζοντας στο σφυρί ανεκτίμητους θησαυρούς μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν εφήμερες θέσεις εξουσίας.
Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες στις τρεις πρώτες σκληρές μάχες που έδωσαν μέχρι τώρα οι ορθόδοξοι αυτοί μαχητές στέφθηκαν νικητές. Κατατρόπωσαν τον εχθρό εξαναγκάζοντάς τον σε άτακτη υποχώρηση! 
Μπορεί λοιπόν ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας, 89 χρονος σήμερα Χέρνι Κίσσιγκερ να καυχιέται με δηλώσεις του που φέρεται να έχει κάνει ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν νέα οπλικά συστήματα με τα οποία μπορούν τάχιστα να επιβάλλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση στον πλανήτη (βλ. http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089) αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο! Τι σημαίνει αυτό; Ξενοδόχος καλοί μου Χριστιανοί, όπως αναφέρει ο ψαλμός που στην αρχή του κειμένου μας παραθέσαμε είναι ο Θεός, ο οποίος αθετεί βουλάς (πονηρών) αρχόντων...
Μέσα στο πλαίσιο αυτό ο Κύριος μας κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιστράτευσε τον προφήτη και βασιλιά Δαυίδ για να πολεμήσει τον γίγαντα Γολιάθ γαλουχεί, εκπαιδεύει και ετοιμάζει το σύνταγμα της αντίστασης των Ορθοδόξων. Σύνταγμα το οποίο σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα αόρατα μάχιμα στρατεύματα που ήδη, όπως λέγει ο γέροντας ασκητής βρίσκονται προ των πυλών της Βασιλεύουσας.
Σύμφωνα μάλιστα με γέροντα ασκητή του Παγγαίου Όρους τα αόρατα και ορατά χριστιανικά στρατεύματα θα τελούν, όπως λέγει με νόημα υπό την ευλογημένη καθοδήγηση του ήδη αναστημένου μαρμαρωμένου και ελεήμονος αυτοκράτορα, του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη. Το γεγονός ότι βρίσκονται έξω από τη Βασιλεύουσα, όπως λέγει ο ίδιος γέροντας ασκητής σηματοδοτεί μια σειρά εξαίσιων γεγονότων περιλαμβανομένων και της απελευθέρωση της, από το θηρίο της Ανατολής.
Αναμένουν λοιπόν να συγκροτηθεί το εκστρατευτικό ορατό «σύνταγμα» του ιδιότυπου χριστιανικού στρατού, το οποίο θα φέρει βάσει του σχεδιασμού και το πρώτο χτύπημα στο συγκεκριμένο θηρίο της ανατολής. Θηρίο που περιγράφει με σαφήνεια ο Άγιος Αναστάσιος ο Γόρδιος, ο ιατρός και φιλόσοφος των Αγράφων στα συγγράμματά του. 
Με τον αέρα λοιπόν του νικητή Ορθόδοξοι Χριστιανοί εκπαιδεύονται καθημερινά στο άτρωτο πανίσχυρο μυστικό όπλο. Μαθαίνουν να αυξάνουν την εμβέλεια της ισχύος του, την οποία θα γνωρίσουν και θα γευτούν πολύ σύντομα τα απανταχού κέντρα της ανομίας και οι Κασσάνδρες που χρησιμοποιούν για να εκφοβίζουν τους λαούς. Μια μικρή γεύση της ισχύος αυτής πήρε πριν από λίγα χρόνια ο γνωστός μάγος Ντέϊβιντ Κόππερφιλντ, ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα. Συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα των παραστάσεων του δέχθηκε βαρύτατο πλήγμα που τον έκανε να μιλά μόλις επέστρεψε στις ΗΠΑ περί δήθεν αρνητικών μαγνητικών πεδίων και μια πλειάδα άλλων ασυνάρτητων ανοησιών που τον εμπόδιζαν να προβάλει τις δυνατότητες του και τη δύναμη του!!!
Και να φανταστείτε ότι μόλις τότε είχε αρχίσει να συγκροτείται σε σώμα το αυτό ιδιότυπο στράτευμα. εκείνο τον καιρό αριθμούσε καμιά δεκαριά συντονισμένους με τον ουρανό στρατιώτες του Χριστού. Στρατιώτες που δεν γνώριζαν καν την χρήση και τις δυνατότητες του πανίσχυρου αυτού όπλου που με τις οδηγίες του γέροντα κρατούσαν στα χέρια τους.
Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Τώρα μιλάμε για μερικές εκατοντάδες πιστών που έχουν εντρυφήσει στον τρόπο λειτουργίας του οπλικού αυτού συστήματος, το οποίο σχεδιάστηκε εκ Θεού! Με γεωμετρικό μάλιστα τρόπο αυξάνονται οι χριστιανοί που εκπαιδεύονται σ’ αυτό σε καθημερινή βάση... Σε λίγους μήνες μάλιστα θα συγκροτούν ολάκερο στρατό αφού συμμετέχουν και άνδρες και γυναίκες!
Ως εκ τούτου το πανίσχυρο αυτό όπλο, το οποίο δοκιμάστηκε και πριν από δύο χρόνια αναμένεται να προκαλέσει ευχάριστες και μη προβλεπόμενες από το υπάρχον σύστημα της σήψης και της διαφθοράς ανατροπές στο κοινωνικό σκηνικό της απογοήτευσης και της θλίψης, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας. Κοινωνικό σκηνικό που κυριαρχεί όχι μόνο στην ευλογημένη χώρα μας αλλά και σ’ όλον τον κόσμο! Και στις ανατροπές αυτές που θα ξεκινήσουν σύντομα από τα ποτισμένα με αίμα χώματα περιλαμβάνεται κατά κύριο λόγο, όπως λέγει ο ίδιος γέροντας ασκητής η εξουδετέρωση των δύο φοβερών θηρίων του εχθρού που στέκονται ένα στην ανατολική και ένα στη δυτική πλευρά της Ελλάδας, εκτοξεύοντας προς αυτήν εδώ και αιώνες ολάκερους θανατηφόρα βέλη. Η προσπάθεια άλωσης φέρνει στο νου μας το διδαχτικό μύθο της όμορφης Ευρώπης και του Δία των αρχαίων Ελλήνων αλλά και την έξυπνη πολιτική του Αγίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου στο να μεταφέρει την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας...
Η εξουδετέρωση των δύο αυτών θηρίων -συνεχίζει ο ταπεινός αυτός ασκητής- θα επιτευχθεί μέσω του επέκτασης του γενικού χαλασμού από το πνευματικό επίπεδο που είναι σήμερα στο υλικό. Και ο γενικός χαλασμός επιφέρει δεινά και περιλαμβάνει, λ.χ. έλλειψη τροφών, πολεμικές συρράξεις κ.ο.κ. Όλα αυτά θα σηματοδοτήσουν την ημέρα που με σαφήνεια περιγράφει στις προφητείες του ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. «Αυτοί που θα επιζήσουν του γενικού χαλασμού θα τρώνε με χρυσά κουτάλια»...
Και ποιοί καλοί μου άνθρωποι θα επιζήσουν; Θα επιζήσουν αυτοί που τολμούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να προβάλλουν το θυσιαστικό εκείνο πνεύμα που περιγράφει ο προφήτης Δαυίδ στις προσευχές του. Το πνεύμα εκείνο που έκανε τους Τούρκους να σκιάζονται το 1821, όταν συναντούσαν στο διάβα τους Έλληνα χριστιανό. Και ο φόβος τους αυτός τους ακολουθεί μέχρι σήμερα που ήδη γεύονται τα κόλλυβα που για καιρό κουβαλούσαν, όπως έλεγε ο γέροντας Παϊσιος στο ζωνάρι τους. Το θυσιαστικό εκείνο πνεύμα που μετέτρεψε τους Ιταλούς στρατιώτες σε λαγούς που έτρεχαν να κρυφτούν σε κάθε λογής λαγούμια για να μην αντικρύσουν τον Έλληνα μαχητή και ακούσουν να διαπερνά στα αυτιά τους η ιστορική ιαχή «αέρα»! Το ίδιο θυσιαστικό πνεύμα ήδη μεταφέρουν με τη μορφή της βοής άγγελοι, οι οποίοι επαναλαμβάνουν το στίχο συγκεκριμένου ψαλμού «εταράχθησαν έθνη, έκλιναν βασιλείαι, έδωκε φωνήν αυτού ο ύψιστος, εσαλεύθη η γη»!
Μπορεί λοιπόν η ανασύσταση με μικρές διαφοροποιήσεις του πάλαι ποτέ γνωστού Άξονα με επικεφαλής για τρίτη συνεχή φορά την πάντα πρόθυμη στις λεηλασίες και καταστροφές Γερμανία να επιχειρεί να επαναλάβει δια άλλης οδού το ίδιο εγχείρημα που επεδίωξε στον Α’ και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο’ μπορεί οι σύγχρονοι, καλυπτόμενοι γνήσιοι εκφραστές του σχιζοφρενούς Αδόλφου Χίτλερ άρχοντες να επιδιώκουν αυτή τη φορά μέσω των αθόρυβων όπλων τους (βλ. λ.χ. οικονομικά μέτρα) να επιβάλλουν καθεστώτα υποτέλειας τύπου κυβέρνησης Τσολάκογλου’ μπορεί να φαίνεται πως επιβάλλουν εκ νέου κατοχικές νοοτροπίες και να προκαλούν δυστυχία και φτώχεια’ μπορεί τα νέα αθόρυβα οπλικά συστήματα και οι οικονομικές συστοιχείες πυραύλων, νοούμενες ως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις να αποσκοπούν σε μια νέα καλοσχεδιασμένη ληστρική επιδρομή στους ανεκτίμητους ελληνικούς πολιτιστικούς και όχι μόνο θησαυρούς’ μπορεί να μεθοδεύουν και να εκτελούν σε συνεργασία με τα κάθε λογής πιόνια τους, φανερά και αφανή που συγκροτούν το μηχανισμό άλωσης της Ελλάδας, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας’
Οφείλουν όμως να ξέρουν ότι και πάλι θα υποστούν πανωλεθρία χειρότερη απ’ αυτές του Α’ και Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Η διαφορά θα είναι, όπως λέγει ο γέροντας ασκητής, ότι το πλήγμα γι’ αυτούς θα είναι περισσότερο βαρύ τώρα, κάτι που επί του παρόντος δεν μπορούν καν να φανταστούν. Και αυτό γιατί θα επέλθει εξ ουρανού: «ήχησαν και εταράχθησαν τα ύδατα αυτών, εταράχθησαν τα όρη εν τη κραταιότητι αυτού»... Έτσι αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να περισώσει τα συντρίμμια, ο σιωνιστικός γνωστός δάκτυλος, όπως έγινε λ.χ. αμέσως μετά το Α’και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!   
«Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους» λένε σήμερα οι θιασώτες της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης και τα πιόνια που διαθέτουν στην πολιτική εξουσία. Οι ταλαίπωροι φαίνεται να αγνοούν το πως λειτουργεί ο Θεός! Ας παραδειγματιστούν λοιπόν από την πορεία του παλαιού Ισραήλ στην έρημο, από το μάννα εξ ουρανού και από την πτώση των τειχών της Ιεριχούς! Ας αφουγκραστούν τη δύναμη του σταυρού του Κυρίου που εξολοθρεύει τη δύναμη του εχθρού φέρνοντας πάντα την πολυπόθητη Ανάσταση και τα χαρμόσυνα νέα της νίκης.
Ο διεθνής άλλωστε προσχεδιασμένος εξευτελισμός της Ελλάδας συνέβαλε έτσι ώστε πολλοί Έλληνες να ανακαλύψουν την ταπείνωση, που ως πνευματική «βενζίνη» οδηγεί τον άνθρωπο στην ευεργετική προσέγγιση του Θεού! Η μεθοδευμένη εδώ και δεκαετίες πνευματική και οικονομική κρίση έκανε πλέον πολλούς Έλληνες να αναρωτηθούν για το που βαδίζουμε ως Έθνος. Και είναι αλήθεια ότι τους βοήθησε να ανακαλύψουν τη δύναμη του πανίσχυρου και ανίκητου όπλου που ονομάζεται ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ. 
Με την ειλικρινή μετάνοια ως οδηγό έχουν ήδη αρχίσει να θωρακίζουν τα σπίτια τους, ενώ με τους ψαλμούς του βασιλιά Δαυίδ ξεκίνησαν να εκδιώκουν και να εξολοθρεύουν τα κάθε λογής δαιμόνια που είχαν φωλιάσει ακόμη και μέσα στις χριστιανικές οικογένειες και κατ’επέκταση στην ευλογημένη πατρίδα μας. Πλήθος λοιπόν τώρα χριστιανών συντονίζουν καθημερινά τη φωνή τους μ’ αυτή του βασιλιά Δαυίδ αναφωνώντας και ψάλλοντας «ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις, ημείς δε εν ονόματι Κυρίου Θεού ημών μεγαλυνθησόμεθα. αυτοί συνεποδίσθησαν και έπεσαν, ημείς δε ανέστημεν και ανωρθώθημεν» (Ψαλμ. 19, 8-9)! Και με το όπλο του Ψαλτηρίου τρέπουν σε άτακτη φυγή τον εχθρό και αλλάζουν το κλίμα.
Πολλοί εξ αυτών έλεγαν στον γέροντα ασκητή πως δυσκολεύονται να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν το καταλαβαίνουν. Και εκείνος χαμογελώντας τους απαντούσε «δεν πειράζει το καταλαβαίνει ο εχθρός και αυτό μας αρκεί» και τους συνιστούσε να καθαρίζουν και να επουλώνουν με τη μετάνοια τις πληγές της αμαρτίας που προκάλεσε η συνειδητή η ασυνείδητη συναναστροφή με τα φοβερά δαιμόνια... Ο ίδιος γέροντας ασκητής υποστηρίζει πως αν το 10% των Ελλήνων συντονιστεί και διαβάζει το Ψαλτήριο για σαράντα ημέρες συνεχώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει τα προβλήματα και τις κρίσεις που την ταλανίζουν.Εμπρός λοιπόν χριστιανοί μου βάλτε το ισχυρό όπλο στην καθημερινότητά σας και επιστρατευθείτε συνειδητά στον υπό συγκρότηση μυστικό απελευθερωτικό χριστιανικό ελληνικό ορθόδοξο στρατό. Γένοιτο!
 
Ένας δούλος Κυρίου
 
 

Συντάκτης: ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012                                  http://www.orthodoxia.gr/newsclicks.cfm?ID=1650&obcatid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου