Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

H Ορθόδοξη Θράκη που αντιστέκεται στη λαίλαπα του Ισλάμ !

1Μπορεί τα Καραβάνια του Ισλάμ να κατέφθασαν στην Ελληνική Θράκη για να ψηφίζουν μαζικά Μουσουλμάνους υποψηφίους κατ” εντολή  του Τουρκικού Προξενείου που εφαρμόζει Στρατηγική της Τουρκίας !
Μπορεί οι Μουσουλμάνοι Βουλευτές να αναφέρουν για  «Μητέρα Πατρίδα» την Τουρκία και να μην εκτιμούν τα διακαιώματα που απολαμβάνουν στην Ελλάδα οι Έλληνες Μουσουλμάνοι !
Μπορεί να επικαλούνται τις Χώρες της Ε.Ε  …Αλλά σε σοβαρές Χώρες τους στέλνουν στον αγύριστο αν κατηγορήσουν την Χώρα (Γερμανία )  και σε άλλες μικρότερες εξίσου όμως σοβαρές όταν τολμήσουν να μιλήσουν Τουρκικά τους τιμωρούν με πρόστιμο (Βουλγαρία )
Κόντρα όμως στην λαίλαπα του Ισλάμ που αποτελεί Στρατηγική  επιλογή της Τουρκίας σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού τπου γνωστού  Γενίτσαρου Αχμέτ η Ορθοδοξία της Ξάνθης αντιστέκεται  με όπλα την Αγάπη !
Δεν θα ήθελαν οι Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας και οι δήθεν που τους εκπροσωπούν να εφαρμοστούν και στη Θράκη μα την Πολιτική που εφαρμόζει η Τουρκία για το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως και την Πολιτική του Τούρκικου Κράτους στους ελάχιστους  εναπομείναντες  Χριστιανούς  της Τουρκίας !

Μια Ομάδα Χριστιανών με επικεφαλής τον Στρατηγό της Ξάνθης τον Γιώργο Γεωργιάδη  και Μπροστάρη τον Παπαφλέσσα της Θράκης τον Δεσπότη της Ξάνθης , ξεκίνησαν πάλι  τον αγώνα τους για να ανοίξουν Εκκλησιές και Ξωκλήσια  στα Πομακοχώρια της Ξάνθης !afisa2015
Αγώνας που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε έστω ακόμη και με την συμμετοχή μας ….Τη φωνή της Ορθοδοξίας πρέπει όλοι να την ακούσουμε και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες προκαταλήψεις !
Ας την ακούσουν οι  Πρόεδροι των ΚΑΠΗ ανα την επικράτεια και ας βάλλουν στο πρόγραμμα τους μια απο τις ημερομηνίες που η Ομάδα έχει προγραμματίσει !
Ας ακούσουν οι δάσκαλοι μας και ας κάνουν το ίδιο …Η Θράκη μας χρειάζεται σήμερα και όχι Αύριο που ίσως να είναι πολύ αργά !             http://veteranos.gr/h-orthodoxi-thraki-pou-antistekete-sti-lelapa-tou-islam/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου