Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Έχουμε ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ Βασιλιά και όχι μαρμαρωμένο από τον φόβο του σουλτάνο



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όποιος φοβάται απειλεί …να μας επιτεθεί ακόμη και μέσα στην νύχτα «ο Ερντογάν στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου όλων των Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (TUMSIAD) στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε:
Πιστεύαμε πάντα ότι η κατάκτηση είναι επικείμενη. Με το θέλημα του Αλλάχ , συνεχίζουμε να το πιστεύουμε αυτό.
Εκείνοι που πιστεύουν ότι η κατάκτηση είναι επικείμενη πιστεύουν επίσης σε αυτό. Τι είναι αυτό; μα η υποστήριξη μόνο από τον Αλλάχ»
«Μπορούμε να έρθουμε αμέσως νύχτα. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε εγκαίρως. Μπορούμε να έρθουμε αμέσως, στη μέση της νύχτας» ,
Ο ίδιος δήλωσε ότι «η Τουρκία διεξάγει τις μεγαλύτερες διασυνοριακές στρατιωτικές επιχειρήσεις μετά από εκείνες στην Κύπρο το 1974», εγείροντας ανησυχίες για τις προθέσεις του στην περιοχή μας.» pentapostagma.gr/30 Απριλίου 2017, 8:36 μμ Ουσιαστικά έχουμε ένα παροξυσμικό απειλητικό κρεσέντο που αφορά όλους τους γειτόνους της τουρκίας.
Τελικά είναι αλήθεια ότι σε τέσσερα μέτωπα θα πιαστεί η Τουρκία.
Έτσι θα ¨τα δει όλα¨ αλλά από κάτω και πιασμένη στα τέσσερα.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την είδε πως θα πιαστεί.
«Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα.
Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.»
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.

Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως όπως αρθρογραφούσαμε προ ετών.
1. Με την ΣΥΡΙΑ –ΙΡΑΚ, όλα είναι ανοικτά και πιθανά
2. Με την Ελλάδα, ήδη ο τούρκος τόνισε την αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης.
3. Με την ΡΩΣΙΑ, οσονούπω έρχεται γιατί δεν θα τα βρουν στην μοιρασιά.
4. Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ που ήδη έχει σηπτική γάγγραινα.
Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν , αλλά έχουμε πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.
Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.
ΑΥΤΑ πασχίζουν να μας τα πάρουν με το βάσανο των μνημονίων και της πείνας γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα για τα άνομα σχέδια τους που ήδη τα κατανοούν και αυτά τα μικρά παιδιά
Όμως στις μέρες μας είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουμε το τέλος της βαρβαροκρατίας και να απολέσουμε όχι τόσο ζηλευτούς γείτονες.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου