Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Από της Σταυροπροσκυνήσεως βαδίζοντας προς το καλοκαίρι ο κόσμος θα γίνει αγνώριστος.

 

Αυτά μας είπε ένας Πατέρας μιλώντας μας για απευθείας πόλεμο μεταξύ Φωτός και  Σκότους .
Από την μια η αήττητος δύναμης του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από την άλλη οι σκοταδιστές με την ολική έκλειψη του Ήλιου αυτές τις μέρες και από την παρακάτω η επιστήμη με ένα γρήγορο πείραμα διάσπασης της ύλης με τον επιταχυντή GERN (θέλουν να φτάσουν τον Θεό αυτές τις μέρες που το ΝΑΤΟ και η Ρωσία ακονίζουν τα όπλα τους )
Πιο εκεί εμείς να διαβάζουμε με αγωνία τις ειδήσεις , όπως δίνονται αυτές και να αναρωτιόμαστε που θα φτάσει το έρεβος της πνευματικής σκλαβιάς που μετασχηματίζεται σε πραγματική δουλεία.

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει και πόσο ξεφύγαμε, όμως το ζητούμενο είναι σε τι επίπεδο παραμόρφωσης θα φτάσει η καθημερινότητα μας .
Διαβάζουμε από τα λίγα ...

Η Φινλανδία σφράγισε επ' αόριστον τα σύνορα με τη Ρωσία
Με ισχυρά χτυπήματα κατέστρεψαν την καρδιά της βιομηχανίας στο Χάρκοβο της Ουκρανίας ..ετοιμάζονται για την κατάληψη της ..
Οι Ρώσοι «ισοπέδωσαν» την σχολή τεθωρακισμένων στο Χάρκοβο μαζί με ΝΑΤΟϊκούς εκπαιδευτές και δυτικά άρματα μάχης .
 Α.Μπλίνκεν: «Η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ» 
 Ρωσία: «Οι σχέσεις μας με το ΝΑΤΟ  πλέον στο επίπεδο ευθείας αντιπαράθεσης»
Τι φέρνει η περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών ή της γραβάτας; " Πρόκληση από τον ηγέτη του VMRO στα Σκόπια: Το όνομα της χώρας μου θα παραμείνει πάντα σκέτο «Μακεδονία»
Το μόνο πράγμα που δεν θα μπορέσει να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη είναι να μιλήσει για μετάνοια , όπως και το αφεντικό της .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου