Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ! Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στη Γαλλία.. Γαλλία μα ποια Γαλλία; ΦΩΤΟ.

 

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΤΟΝ ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ!

Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στη Γαλλία.. Γαλλία μα ποια Γαλλία; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ

Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στο Epinay. Μέσα στην εκκλησία θρονιάσανε τον τραγόμορφο κερασφόρο. Νεκροκεφαλές σκελετοί τερατόμορφοι ”εσταυρωμένοι” dark τοπία..

Η εκκλησία Saint-Aubin στο Epinay της Γαλλίας φιλοξενεί έκθεση με τίτλο «Trilobites» από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.
Με την πρώτη έννοια, ο όρος «τριλοβίτες» αναφέρεται σε εξαφανισμένα θαλάσσια αρθρόποδα, γνωστά για τα τρίλοβα και τμηματικά σώματά τους.

Μπροστά σε αγία τράπεζα και μέσα στο βαπτιστήριο
Ωστόσο, η έκθεση δεν είναι αφιερωμένη σε αυτά, αλλά εκθέτει διάφορα δείγματα δαιμόνων για να τα δουν όλοι. Ο Tony Leprêtre δημοσίευσε φωτογραφίες στο X/Twitter που δείχνουν αυτούς τους δαίμονες, που απεικονίζονται με τη μορφή αγαλμάτων και ζωγραφικής, που εκτίθενται στην εκκλησία, μεταξύ άλλων μπροστά από αγία τράπεζα και μέσα στη κολυμβήθρα του βαπτίσματος.
Ο «καλλιτέχνης» είναι ο Jérémy le Bouteiller. Το Epinay είναι μέρος της αρχιεπισκοπής της Ρουέν, με επικεφαλής τον Επίσκοπο Dominique Lebrun.

Τον θρόνιασαν μέσα σε εκκλησιές και τον λάτρεψαν …. οι όροι ιεροσυλία και βεβήλωση δεν έχουν πλέον εδώ νόημα

Οι Τριλοβίτες είναι εξαφανισμένα ασπόνδυλα ζώα της συνομοταξίας των αρθροπόδων που απαρτίζουν την ομοταξία Trilobita.

Η είδηση δημοσιεύεται 1/7/24 σε γαλλικά μέσα..

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ … εσωτερικός 

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου