ΡΟΛΟ'Ι'

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Γέροντας Παΐσιος: Για να δεχτεί ο λαός το σφράγισμα πρέπει... (βίντεο)

Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα” έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος.
Έλεγε μάλιστα ο Γέροντας ότι τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.


Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει, ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός. Μένει η μέρα που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας να δεχτούμε να σφραγιστούμε.

“Αποκ. Ιωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί τής χειρός αυτών τής δεξιάς ή επί τών μετώπων αυτών, καί ίνα μή τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μή ο έχων τό χάραγμα, τό όνομα τού θηρίου ή τόν αριθμόν τού θηρίου? αριθμός γάρ ανθρώπου εστί καί ο αριθμός αυτού χξς“ = 666.”
Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς:

«Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα”.

 Δείτε τι έλεγε με την θεία χάρη Του Θεού, ο Γέροντας Παϊσιος λίγο πρίν πεθάνει.          http://www.orthodoxianpress.com/agiologio/549-gerontas-pasios-gia-na-dechtei-o-laos-to-sfragisma-prepei-binteo

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.