ΡΟΛΟ'Ι'

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Στο Όρος του Ναού υπάρχει τρόμος! Ταραχές στον ιερότερο χώρο πάνω στην Υδρόγειο (βίντεο).

Περίπου στις 33:46 η συζήτηση επικεντρώνεται στο Ισραήλ και στο Όρος του Ναού. Η αναλογία του Ισραήλ ως ρολόι του Θεού, το έθνος του Ισραήλ είναι η ώρα που, η πόλη της Ιερουσαλήμ είναι το λεπτό χέρι, και το Όρος του Ναού είναι το δεύτερο χέρι σε ένα ρολόι, το οποίο είναι το μέλλον της παγκόσμιας ιστορίας, σύμφωνα με την Αγία Γραφή.

         Τώρα, δεν θα ήταν ενδιαφέρον αν ο Θεός απλά  ισοπεδώσει τον υπάρχον ναό μέσω σεισμού, ωστόσο, προκειμένου να γίνει η ανοικοδόμηση του 3ου Ναού  ΤΩΡΑ;
Ζαχαρίας 12:2,3 "Ιδού, εγώ θα κάνω την Ιερουσαλήμ ένα φλιτζάνι μέθη (τρέμουλο) σε όλους τους γειτονικούς λαούς, όταν πολιορκούν εναντίον του Ιούδα και την Ιερουσαλήμ. 3 Και θα συμβεί εκείνη την ημέρα που θα κάνω την Ιερουσαλήμ μια πολύ βαριά πέτρα για όλους τους λαούς! Όλους όσους θα  σηκώνω σίγουρα θα κοπούν σε κομμάτια, αν και όλα τα έθνη της γης  συγκεντρώθηκαν εναντίον της.
         Πολλά θέματα ειδήσεων παράλληλα προς την Βιβλική προφητεία συζητούνται συμπεριλαμβανομένων του Ομπάμα ,η κλιμάκωση πίσω τις στρατιωτικές θεωρίες προκειμένου να μας κάνουν αναποτελεσματικούς, αν και στην πραγματικότητα,  είμαστε σε επίθεση. 
         Είστε έτοιμοι;

Tαραχές στο Όρος Του Ναού.


http://www.hischannel.com/  AΠΟΔΟΣΗ :Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.