Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Γέροντας Παΐσιος: «Στη Γαλλία χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι… και οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση»

«Στη Γαλλία, παρόλο που είναι κράτος προοδευμένο – δεν είναι υπανάπτυκτο- «τελευταία» ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι»271115_PAISIOS_1
«Στη Γαλλία, παρόλο που είναι κράτος προοδευμένο – δεν είναι υπανάπτυκτο- «τελευταία» ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι. Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα. Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν τη συνείδησή τους. Και όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, για να δικαιολογούν τα πάθη τους, είχαν βρεις τους δώδεκα θεούς, έτσι και αυτοί έψαξαν να βρουν μια θρησκεία που να δικαιολογεί τα πάθη τους, για να τους αναπαύσει σε αυτό το θέμα. Ο Μουσουλμανισμός κατά κάποιον τρόπο τους εξυπηρετεί.
Επιτρέπει να πάρουν όσες γυναίκες θέλουν, υπόσχεται στην άλλη ζωή ένα βουνό πιλάφι, μια λίμνη γιαούρτι και ένα ποτάμι μέλι! Και όσες αμαρτίες και να έχουν, άμα τους λούσουν με ζεστό νερό, όταν πεθάνουν, καθαρίζονται! Πάνε στον Αλλάχ καθαροί! Τι άλλο θέλουν; Όλα βολικά! Αλλά οι Γάλλοι δε θα βρουν ανάπαυση. Πάνε να αναπαυθούν, αλλά δε θα αναπαυθούν, γιατί τα πάθη δε δικαιολογούνται.
Οτιδήποτε και αν κάνουν οι άνθρωποι, και αναίσθητοι να είναι, πάλι ανάπαυση δε βρίσκουν, πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά εσωτερικά βασανίζονται, είναι αγριεμένοι. Γι’ αυτό ζητούν ψυχαγωγίες, τρέχουν στα νταούλια, μεθούν, βλέπουν … τηλεόραση.
Χαζεύουν δηλαδή, για να ξεχνιούνται, γιατί ελέγχονται. Και όταν κοιμούνται λες ότι ησυχάζουν; Υπάρχει συνείδηση βλέπεις. Η πρώτη Αγία Γραφή που έδωσε ο Θεός στους Πρωτόπλαστους είναι η συνείδηση, και εμείς την ξεσηκώνουμε φωτουπία τώρα από τους γονείς μας. Όσο και αν την καταπατήσει κανείς τη συνείδησή του, πάλι μέσα του ελέγχεται. Γι’ αυτό λένε: «Τον τρώει το σαράκι». Ναι δεν υπάρχει γλυκύτερο πράγμα από το να έχει κανείς αναπαυμένη τη συνείδησή του. Φτερά νιώθει μέσα του. Πετάει.
Τα λόγια αυτά που μοιάζουν τόσο επίκαιρα, ωστόσο ο γέροντας Παϊσιος τα είπε 27 ολόκληρα χρόνια πριν… τον Νοέμβριο του 1988. Ξαναδιαβάζοντας κανείς τα λόγια του, το συγκεκριμένο απόσπασμα μπορεί κανείς να το βρει στο βιβλίο «Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο», Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄, αντιλαμβάνεται πέρα από κάθε αμφιβολία γιατί τα λόγια έχουν μείνει ανεξίτηλα στο πέρασμα των ετών και ο ίδιος μια από τις πιο αγαπητές μορφές του μοναχισμού.
Πηγή:dogma.gr

ΝΙΚΑΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: 84 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ-10 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ- «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ» ΦΩΝΑΞΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ – ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΡΓΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ… ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

GALLIA

Ένα λευκό φορτηγό…. μαύρισε την Εθνική Επέτειο στη Γαλλία. 84 νεκροί μέχρι στιγμής ο απολογισμός της τρελής πορείας θανάτου του φορτηγού που διέλυσε όποιον έβρισκε μπροστά του.
Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη από το ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ και το χθεσινοβραδινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Κυανή ΑΚτή της Νίκαιας στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, ο δράστης ήταν οδηγός βαρέων οχημάτων και πρόσφατα είχε συλληφθεί γιατί είχε εμπλακεί σε καυγά στον δρόμο.
Ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, 31 ετών, κάτοικος Νίκαιας, τυνησιακής καταγωγής ταυτοποιήθηκε από την ταυτότητα που βρήκαν στην καμπίνα του φορτηγού.
Γείτονες του Μπουλέλ τον περιέγραψαν ως «μοναχικό» και «σιωπηλό». Ο άνδρας ανέβαινε πάντα στο διαμέρισμά του με το ποδήλατό του και στάθμευε σε κοντινή απόσταση ένα φορτηγάκι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του. Δεν φαινόταν να είναι θρησκευόμενος και φορούσε συχνά κοντό παντελόνι, σύμφωνα με τον Σεμπαστιέν, ο οποίος κατοικεί σε ένα τετραώροφο κτίριο στην ίδια γειτονιά.
Γίνονται έρευνες για το ποιος ήταν… Εξετάζουν ένα προφίλ στο Facebook , καθώς και το σπίτι του οποίου τα κλειδιά βρέθηκαν στο λευκό φορτηγό του θανάτου. Είναι αυτός ο δράστης ή όχι;
ImageHandler (6)
ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΕΙΝΑΙ αυτός ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ της Κυανής ΑΚΤΗΣ ή όχι; ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ οι έρευνες… (φωτο)
france8

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
«Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων», διαβεβαιώνει η Κωνσταντίνα Πανέτη, προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
ΥΠΕΞ για το μακελειό στη Νίκαια: Δεν υπάρχουν Ελληνες μεταξύ των θυμάτων
ΔΕΙΤΕ LIVE


ΩΡΑ 13:35 «O Αλλάχ είναι μεγάλος» (Allahu Akbar) φέρεται να φώναξε ο 31χρονος Γαλλοτυνήσιος οδηγός του φορτηγού πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη την γαλλική εφημερίδα «Nice Matin». To όνομα του δράστη φέρεται να είναι Mohamed Lahouaiej Bouhlel, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ για τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την τρομοκρατία»
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ


ΩΡΑ: 13:19  Έφτασε στη Νίκαια ο Φρανσουά Ολάντ
Τον τόπο του μακελειού αλλά και τα νοσοκομεία της πόλης θα επισκεφθεί ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Νωρίτερα κηρύχθηκε τριήμερο εθνικο πένθος
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τον οδηγό που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών σκορπώντας τον θάνατο στη Νίκαια, υπάρχει και συνεργός, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.
O Γαλλοτυνήσιος οδηγός – διανομέας νοίκιασε το φορτηγό την περασμένη Τετάρτη .
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αστυνομικού συνδικάτου «SGP – FO», Λικ Πουανιάρ, το όχημα αυτό δεν επελέγη τυχαία. Πρόκειται για ένα βαρύ όχημα, ένα φορτηγό, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσει κανείς.
ΓΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ έπαιρναν συνέντευξη από άνθρωπο που ήταν δίπλα στη νεκρή γυναίκα του! (φωτο)
Για συνεργούς μίλησε ο δήμαρχος της Νίκαιας
«Πρόκειται για μία επίθεση, που δεν την είχε σχεδιάσει μόνος του ο μακελάρης, αλλά είχε και συνεργούς», όπως δήλωσε στο γαλλικό δίκτυο «RTL», o Κριστιάν Εστροζί, δήμαρχος της Νίκαιας.
«Yπάρχει μία αλυσίδα συνεργών», τόνισε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι, από την έρευνα που έχουν ξεκινήσει, οι αρχές μελετούν εξονυχιστικά το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις συνολικά 1.200 κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στη Νίκαια. «Από τις κάμερες, θα μάθουμε πληροφορίες για το σχέδιο του μακελάρη», υποστήριξε.
«Oι εικόνες από τις κάμερες είναι καθαρότατες και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί. «Η Νίκαια βιώνει το μεγαλύτερη τραγωδία στην πρόσφατη ιστoρία της» κατέληξε.
Κορυφώνονται οι έρευνες
Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι «i>Télé», οι αρχές ετοιμάζονται να κάνουν έφοδο στο σπίτι του οδηγού του φορτηγού, με την ελπίδα ότι θα βρουν στοιχεία για τον ίδιο και όσους τον βοήθησαν.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ταυτοποιήθηκε ο μακελάρης της Κυανής Ακτής! – Βρήκαν δίπλωμα, κάρτα τράπεζας και ένα τηλέφωνο!
Οι πληροφορίες για τον οδηγό
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης- οδηγός του οχήματος, o οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία ενός δελτίου ταυτότητας που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν Γάλλος, κάτοικος της Νίκαιας, τυνησιακής καταγωγής και ηλικίας 31 ετών.
Μάλιστα ήταν γνωστός στη γαλλική αστυνομία για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, χωρίς ωστόσο, να έχει εντοπιστεί ή να είναι γνωστός στις μυστικές υπηρεσίες.
Όπως όλα δείχνουν ο δράστης, ενώ παρέσυρε με το φορτηγό δεκάδες ανθρώπους, παράλληλα πυροβολούσε εναντίον των πολιτών πριν τον σκοτώσουν οι αστυνομικοί. Νωρίτερα, όπως έδειξε το υλικό από τις κάμερες, είχε σπάσει με το όχημά του τον αστυνομικό κλοιό, καθώς είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων στην παραλιακή, λόγω των εορτασμών. \
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε περάσει και από αστυνομικό έλεγχο, καθώς ήταν στην περιοχή για δέκα ώρες. Απάντησε στους αστυνομικούς πως μετέφερε παγωτά!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro» που επικαλείται αστυνομική πηγή, ο δράστης της επίθεσης είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο για πράξη βίας. To 2013, o δράστης είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Faceboοk με τον Πύργο του Άιφελ όπου έγραφε ότι διαμένει στη Νίκαια και είναι από την Τυνησία. Ήταν επαγγελματίας οδηγός.
ΩΡΑ 12:33 Οργή κατά της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης!Το κανάλι France 2 βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας και μια άστοχη κίνηση ενός δημοσιογράφου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Εντόπισε έναν άνθρωπο που συντετριμμένος καθόταν δίπλα στο άψυχο κορμί της γυναίκας του και του είπε: «Καλησπέρα. Χάσατε τη γυναίκα σας. Πως αισθάνεστε;». Ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος ο οποίος είχε πιαστεί και όμηρος στο παρελθόν στην Συρία, Νικολά Ενίν, «έκοψε» την φωτογραφία με το στιγμιότυπο, την ανέβασε στο twitter και με τον τρόπο αυτό στηλίτευσε την στάση της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης.
ΩΡΑ 11:35 Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τον οδηγό που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών σκορπώντας τον θάνατο στη Νίκαια, υπάρχει και συνεργός, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.
Για συνεργούς μίλησε ο δήμαρχος της Νίκαιας
«Πρόκειται για μία επίθεση, που δεν την είχε σχεδιάσει μόνος του ο μακελάρης, αλλά είχε και συνεργούς», όπως δήλωσε στο γαλλικό δίκτυο «RTL», o Κριστιάν Εστροζί, δήμαρχος της Νίκαιας.
«Yπάρχει μία αλυσίδα συνεργών», τόνισε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι, από την έρευνα που έχουν ξεκινήσει, οι αρχές μελετούν εξονυχιστικά το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις συνολικά 1.200 κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στη Νίκαια. «Από τις κάμερες, θα μάθουμε πληροφορίες για το σχέδιο του μακελάρη», υποστήριξε.
«Oι εικόνες από τις κάμερες είναι καθαρότατες και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί. «Η Νίκαια βιώνει το μεγαλύτερη τραγωδία στην πρόσφατη ιστoρία της» κατέληξε.
Κορυφώνονται οι έρευνες
Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι «i>Télé», οι αρχές ετοιμάζονται να κάνουν έφοδο στο σπίτι του οδηγού του φορτηγού, με την ελπίδα ότι θα βρουν στοιχεία για τον ίδιο και όσους τον βοήθησαν.
ΩΡΑ 10:15 Όλες οι ενδείξεις και η μέχρι τωρα πληροφόρηση τόσο στο επίτιμο προξενείο της Νίκαιας, όσο και στη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών συγκλίνουν στο ότι δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στη Νίκαια.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ από εκπρόσωπο της ISIS: «Αν δεν έχετε όπλα, αποκεφαλίστε ή συνθλίψτε με αυτοκίνητο»
ΩΡΑ 09:09 Το πρώτο φως της μέρας…
Το διάτρητο από σφαίρες φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο παραμένει στο σημείο, όπως και κάποιες από τις σορούς των θυμάτων. Το πρώτο φως της μέρας στη Νίκαια αποκαλύπτει το μέγεθος μιας ακόμα τραγωδίας.
1468562928672272http://www.makeleio.gr/?p=671861

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου