Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Επιτέθηκαν στον ιερέα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ).Τι λέει ο μητροπολίτης Άνθιμος για την έφοδο αντιεξουσιαστών στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Επιτέθηκαν στον ιερέα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)
Αντιεξουσιαστές διέκοψαν την Λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν φυλλάδια. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές.
 Λίγο μετά τις 9:00 μια ομάδα περίπου 25 ατόμων, εισέβαλε στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και διέκοψε την Λειτουργία.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πατέρας Μεθόδιος, όταν ο ίδιος βγήκε στο προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για να τους μιλήσει, αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν, αποθώντας τον με τα χέρια τους. Σύμφωνα, με τον ιερεά, οι αντιεξουσιαστές έσπρωξαν και πιστούς, που αντέδρασαν στην έφοδο τους.

Τα άτομα πετάξαν και φυλλάδια, που έγραφαν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Seleo, συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες και μετανάστες.
Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ισχυρή. Αντιεξουσιαστές, προσήχθησαν από τις αρχές και η Λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.
mitropoli 05
mitropoli 05
mitropoli 05
mitropoli 05
mitropoli 05

http://www.seleo.gr/thessalonikh/217498-epitethikan-se-ierea-tis-mitropolis-thessalonikis-foto
  Τι λέει ο μητροπολίτης Άνθιμος για την έφοδο αντιεξουσιαστών στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης (βίντεο)
Ενώ βρισκόταν στον άμβωνα του ιερού ναού του Σωτήρος όπου λειτουργούσε έμαθε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος για την έφοδο των αντιεξουσιαστών στη μητρόπολη. Όπως είπε
τέτοια πράγμστα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα, εξήγησε για ποιο λόγο κατεδαφίστηκε το πρώην ορφανοτροφείο ενώ τόνισε πως το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και η κοινωνία. Δείτο το βίντεο μετά το 2:11:00.
http://www.seleo.gr/thessalonikh/217501-ti-leei-o-mitropolitis-anthimos-gia-tin-efodo-antieksousiaston-sti-mitropoli-thessalonikis-vinteo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου