Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Συγκλονιστική ΤΑΙΝΙΑ! Δείτε πως οι Ρώσοι τιμούν τον Άγιο Παΐσιο!



22 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την Κοίμηση του σύγχρονου αγίου της Ορθοδοξίας, του Αγίου Παϊσίου, ο οποίος με σθένος και διορατικότητα μίλησε για όλα τα δεινά που βρήκαν τη χώρα μας σήμερα.

Ο Άγιος Παΐσιος, κατά κόσμο Αρσένιος Ενζεπίδης, ήταν Ορθόδοξος μοναχός, ο οποίος ανακηρύχθηκε Άγιος Αγιορείτης. Ο Άγιος αποκτά καθημερινά ολοένα και περισσότερους οπαδούς, ενώ γίνονται διαρκώς αναφορές για θαύματα στο όνομα του Αγίου. Ο Άγιος Παΐσιος ανακηρύχθηκε Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως το 2015.
Ο Άγιος είχε γεννηθεί στα Φάρασα Καππαδοκίας στις 25 Ιουλίου του 1924. Η οικογένεια του Αρσένιου Εζνεπίδη είχε φθάσει μαζί με τα προσφυγικά καραβάνια στον Πειριά και από εκεί βρήκε το δρόμο της για την Κέρκυρα, όπου έμεινε για καιρό.
Εν συνεχεία ο Άγιος μετέβη στην Ηγουμενίτσα, αλλά εν τέλει κατέληξε στην Κόνιτσα, όπου έμεινε μέχρι το τέλος του δημοτικού.
Ο Άγιος Παΐσιος, τα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην Ιερά Μονή στο Στόμιο Κονίτσης, άφησε σπουδαίο ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο, το οποίο ο λαός εκτίμησε, αγκαλιάζοντας τον.
Δείτε το συγκλονιστικό ρωσικό ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Παΐσιο.
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/73492-sygklonistiki-tainia-deite-pos-oi-rosoi-timoyn-ton-agio-paisio.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου