Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΕΔΩ θα γίνει ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ελλάδας-Τουρκίας-- !ΒΙΝΤΕΟ.



Στο βίντεο που σας παραθέτουμε μπορείτε να δείτε τις 2 πιο πιθανές περιοχές πολεμικής σύγκρουσης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Η 1η πιθανή περιοχή επιχείρησης από πλευράς Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, είναι το Αιγαίο, το οποίο είναι κλειστή θάλασσα, με φιλικό περιβάλλον, γνωστό πεδίο, υποστηριζόμενο από την πολεμική αεροπορία, από τον στρατό ξηράς και το πολεμικό ναυτικό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βίντεο «θεωρώ αδιανόητο και είναι μη αποδεκτό για όποιον φοράει στολή, ότι μπορεί να χαθεί το παιχνίδι μέσα στο Αιγαίο. Εάν χάσουμε το παιχνίδι μέσα στο Αιγαίο τα χάσαμε όλα. Θα σταματήσουμε να υπάρχουμε ως κράτος, πιθανώς και ως Έθνος».
Η 2η και πιο πιθανή περιοχή επιχείρησης από πλευράς Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, είναι η Ανατολική Μεσόγειος, δηλαδή η περιοχή γύρω από το Καστελόριζο. Όλη η θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ρόδου, ανατολικά της Κρήτης, δυτικά της Κύπρου και η οποία περιλαμβάνει το Καστελόριζο, καθώς και τα νησιά Στρογγυλή και Ρω, που χάρη σε αυτά τα νησιά η ΑΟΖ της Ελλάδας επεκτείνεται κατά πολύ και εφάπτεται με αυτήν της Κύπρου. Όλα αλλάζουν στην Ανατολική Μεσόγειο, το παιγνίδι είναι ‘χοντρό’ . δείτε το εξαιρετικό βίντεο.
ΠΗΓΗ   ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου